Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Parada motocicliştilor

Cascadorii periculoase, motoare impresionante şi fete frumoase, la Motorfest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Suceava a răsunat sâmbătă de vuietul motoarelor în valoare de mii de euro fiecare, cu care au venit cei peste 100 de participanţi la parada motocicliştilor, organizată de Motorclub North Gang Riders Suceava în cadrul festivalului Motorfest.

Flancaţi de maşinile Poliţiei Rutiere, motocicliştii, veniţi de la Gura Humorului, de la baza pârtiei “Şoimul”, unde şi-au stabilit cartierul general al distracţiei, au parcurs o parte a municipiului, oprindu-se pentru aproximativ două ore în parcarea Iulius Mall, unde o mulţime de curioşi abia aşteptau să le admire motoarele şi să vadă cascadorii pline de adrenalină.

Cum de la o asemenea manifestare nu puteau lipsi fetele frumoase, printre participanţii la Motorfest se găseau şi “fete rele”, îmbrăcate în piele, care, călare pe motoare, atrăgeau privirile ca un magnet.

Pasiunea motoarelor este împărtăşită şi de oamenii politici, cum au dovedit-o preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, şi liberalul Philip Rozopol, patronul Mondeco.

“Este o pasiune mai veche, din copilărie, mi se trage de la tata”, spune Alexandru Băişanu, care mărturiseşte că mersul pe motocicletă îi “dă o senzaţie de libertate extraordinară”.

“De motociclism m-am apucat din momentul în care am considerat că m-am maturizat suficient pentru a circula cu o asemenea fiară pe străzi. Primul motor l-am vândut după ce m-am operat de hernie, am luat ceva mai uşor”, a adăugat vicepreşedintele CJ Suceava, participant la parada motocicliştilor.

Una dintre principalele sale nemulţumiri, ca motociclist, se referă la modul în care sunt trataţi în trafic posesorii de motoare de către cei aflaţi la volan:

„O grămadă de şoferi nu au înţeles încă faptul că în peisajul rutier apar şi motociclişti, care trebuie trataţi la fel ca oricare alt posesor de autovehicul. Foarte mulţi dintre ei, dacă te văd cu motocicleta, şi-ar dori să te vadă în şanţ”.

Tot pentru educarea şoferilor şi responsabilizarea tuturor celor aflaţi în trafic militează şi iniţiatorul paradei şi al Motorfest, Cristi Scutelnicu, preşedintele Motorclub North Gang Riders Suceava.

Acesta s-a arătat mulţumit de numărul mare de participanţi din acest an, majoritatea veniţi încă de vineri, din toate colţurile ţării:

“Suntem deja ajunşi la a doua ediţie, probabil că în ediţiile viitoare îl vom extinde, va fi şi mai şi decât până acum”.

 

Acrobaţii cu motociclete

Spectatorii adunaţi în parcarea Iulius Mall Suceava au avut ocazia nu doar să admire o mulţime de modele de motociclete, care de care mai ochioase, mai puternice sau mai scumpe, ci şi demonstraţii de acrobaţii pe două roţi sau doar pe una.

Motociclişti siguri pe ei au urcat pe şa chiar din mers, salutând mulţimea, în picioare şi cu mâinile deasupra capului, au făcut motocicleta să meargă într-o singură roată, ei dirijând-o dintr-o poziţie oblică extrem de nesigură, au desenat cu roţile pe asfalt, stârnind nori de fum de cauciuc ars, au făcut curse şi acrobaţii la dublu, cam tot ce se putea face pentru a impresiona publicul şi a-l face să nu regrete nici un moment că a stat în soare să aştepte venirea lor.

Parada motociclistă s-a pornit apoi din nou spre Gura Humorului, spre complexul Ariniş, unde sâmbătă seara au avut loc o nouă serie de concerte rock şi concursuri cu premii, distracţia fiind continuată până târziu în noapte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cascadorii periculoase, motoare impresionante şi fete frumoase, la Motorfest.
 Vizualizări articol: 1876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cascadorii periculoase, motoare impresionante şi fete frumoase, la Motorfest5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Respect trimis de
( 2 iul 2012, 14:43:35
Pentru a cere respect in trafic , in primul rand trebuie sa va autoeducati voi motociclistii, nu sa mergeti pe mijlocul benzii, sa mergeti cate 2 unul langa celalalt , sau mai rau , sa faceti acrobatii prin traficul superaglomerat al orasului, depasind printre alte 2 autoturisme !
Chiar de nenumarate ori intalnesc in trafic motociclisti sau scuteristi, care parca ar avea gabarit depasit- ocupa toata banda de sens, nu e normal!
1.1  RE: Respect trimis de
( 2 iul 2012, 14:49:54
CORECT !!!
1.2  RE: Respect trimis de
( 2 iul 2012, 16:21:23
Ma idiotule, pune mana si citeste codul rutier sa vezi ca manevrele alea ce le mentionezi tu sunt legale (mai putin cascadoriile da nu te caca pe tine ca nu vezi zilnic motociclisti mergand pe o roata) si dupa aia vino si abereaza pe internet.
Daca o iei asa, dupa logica ta, ti-a luat mata strada si motociclistul ala ocupa ilegal o bucata de asfalt de pe ea? Sau tu esti din ala care dupa ce iti face unu loc pe banda cu el pleci si cu scartait de roti si il incurci pe motociclist ca sa ii arati ca l-ai facut cu bemveu` tau cu numere de Bulgaria?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei