Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Divergenţe

Băişanu nu a reuşit să-şi impună omul la Agenţia pentru Protecţia Mediului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dispute aprinse în şedinţa Biroul Judeţean al PNL Suceava, unde s-au făcut nominalizările pentru funcţiile de director în instituţiile deconcentrate din judeţ care au revenit acestui partid.

Surpriza a venit de la şefia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, unde Alexandru Băişanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, a vrut să-l impună pe Vasile Oşean, actualul director al acestei instituţii, pe motiv că „este liberal vechi”. După discuţii şi contre puternice, în picioare a rămas nominalizarea grupului de liberali din zona Fălticeni. Aceştia l-au nominalizat ca şef la APM Suceava pe Romică Buta, fost viceprimar în comuna Vadu Moldovei şi profesor de geografie.

O altă controversă este legată de numele viitorului director al Clubului Sportiv Municipal Suceava. Liberalii vor să-l schimbe pe Valerică Gherasim cu Vasilică Băiţan. Nominalizatul celor de la PNL pentru CSM Suceava este un personaj controversat, dar care în ultima perioadă s-a lipit ca timbrul de scrisoare de Alexandru Băişanu.

În perioada 2000-2004, Vasilică Băiţan a fost viceprimar la Stroieşti. Din aceeaşi comună, firma lui Băiţan a strâns lapte de la proprietarii de vaci, iar o parte din sumele datorate nu au mai fost plătite nici până astăzi.

De la 1 septembrie 2005 şi până pe 14 noiembrie 2006 a fost administrator al bazei sportive a CSM Suceava, iar apoi, până în octombrie 2010, a deţinut funcţia de director adjunct la clubul local.

Interesant este că din mai şi până în octombrie 2009, Vasilică Băiţan a stat în concediu medical şi în mod normal trebuia să se pensioneze pe caz de boală. În ceea ce priveşte pregătirea profesională, Vasilică Băiţan a urmat cursurile în domeniul sportiv în perioada în care a lucrat la CSM Suceava.

Alte nominalizări ale liberalilor sunt Corneliu Vornicu, ca director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava şi Vasile Mocanu, ca şef al Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Celelalte instituţii la care liberalii vor numi şefi sunt Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Direcţia Sanitar Veterinară, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Sucursala Judeţeană a Poştei Române, Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (cunoscut ca SAPARD).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu nu a reuşit să-şi impună omul la Agenţia pentru Protecţia Mediului.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Băişanu nu a reuşit să-şi impună omul la Agenţia pentru Protecţia Mediului2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE ASTA NU SE FACE NIMIC IN TARA ASTA trimis de
( 2 iul 2012, 23:22:10
DACA AI DE FACUT o sesizare trebuie sa te interesezi daca seful caruia ii predai sesizarea este din coalitie sau nu..pai cum dracu sa se rezolve ceva in tara asta daca totul depinde de oamenii lor si este politic .toate structurile sunt politizate si atunci unde este transparenta totala? la balamuc????????catre cine sa te plangi? ...lui nea gogu???????
2.   Un impostor trimis de
( 3 iul 2012, 09:23:24
Baisanule unde sunt premiile de la tombola? Impostorule!!!
3.   Plagiat usl trimis de
( 3 iul 2012, 10:16:03
votati cu incredere usl si veti duce o viata de vis;scumpiri,inflatie ,hotie,etc
4.   Curios trimis de
( 3 iul 2012, 13:59:37
Buna ziua! Ma scuzati ca deranjez, dar am si eu o intrebare, pura curiozitate! De ce s-ar dori schimbarea actualului director Gherasim Valerica cu o persoana care nu are nici o treaba cu activitatea desfasurata la CSM? Actualul director a luat clubul de la 0 si l-a transformat in ce este acum si ar fi o ipocrizie ca lumea sa zica ca nu s-au facut schimbari si imbunatatiri. Domnul Gherasim Valerica are impliniri atat pe post de director al CSM-ului cat si ca antrenor de lupte greco-romane. Ca nu mai precizez si facptul ca a crescut la club si cunoaste nevoile sportivilor. De ce ar trebui indepartata o asemenea persoana, care si-a dat interesul pentru CSM Suceava , cu o persoana care habar nu are "cu ce se mananca" atributia de director si care doar a fost un pupincurist pe langa cei din partid si a lipit afise toata viata lui . Daca poate cineva sa-mi elucideze enigma, mii de multumiri.
O zi buna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei