Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Când proprietarii nu-s acasă

Au plecat la biserică şi când s-au întors au observat că le-au fost furate toate economiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soţi din satul Racova, comuna Udeşti, au plecat vineri la biserică, iar la întoarcerea la domiciliu, au observat că din locuinţă le-au fost furaţi 7.000 de lei.

Constantin V., în vârstă de 79 de ani, le-a povestit poliţiştilor că la jumătate de oră după ce s-a întors de la biserică împreună cu soţia sa, un vecin i-a rugat să le schimbe o bancnotă de 50 de lei.

Când s-a dus la dulapul din bucătăria de vară, unde îşi ţinea banii, Constantin V. a observat că lipseşte poşeta în care avea atât cei 7.000 de lei, cât şi actele de proprietate pe terenuri şi actele de proprietate pe două animale.

Bătrânul a declarat că nu a mai umblat la acea poşetă de mai bine de o săptămână, iar la întoarcerea de la biserică nu a găsit uşa de la intrarea în bucătărie forţată şi nici nu a observat urme de căutare prin locuinţă sau lucruri răvăşite.

Constantin V. a declarat de asemenea că a avut cheia de la intrare ascunsă într-o cameră de lângă bucătărie, unde au şi găsit-o când au revenit de la biserică.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

 

I-au furat banii şi bijuteriile din casă

Un alt furt reclamat la poliţie la sfârşitul săptămânii trecute s-a petrecut în comuna Frumosu, acolo unde, vineri, între orele 15:00-18:00, persoane necunoscute au sustras dintr-o casă suma de 1.300 de lei şi mai multe bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 3.300 de lei.

Proprietarul casei respective, Grigori N., în vârstă de 63 de ani, a declarat că hoţii i-au intrat în locuinţă prin spargerea geamului din spatele casei. Dintr-o agendă aflată pe un dulap au luat cei 1.300 de lei, iar din sufragerie, din două casete, bijuteriile din aur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au plecat la biserică şi când s-au întors au observat că le-au fost furate toate economiile.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au plecat la biserică şi când s-au întors au observat că le-au fost furate toate economiile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei