Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2012 - Anul XVII, nr. 143 (5048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băşcălie

Băişanu a propus ca toţi consilierii locali să renunţe la indemnizaţii pe următorii patru ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prima şedinţă a noului Consiliu Local al municipiului Suceava s-a încheiat în hohote de râs, după ce, cu câteva secunde înainte, atmosfera din întreaga sală a devenit tensionată ca urmare a unei propuneri surpriză venite din partea consilierului Alexandru Băişanu.

Acesta, deranjat că, la finele şedinţei, după ce i-a rugat pe toţi să se prezinte, să se cunoască între ei, o bună parte din membrii Consiliului Local au spus că sunt “oameni de afaceri”, le-a cerut să renunţe cu toţii la indemnizaţia de consilier local.

“Eu aş propune să nu luăm nici unul dintre noi indemnizaţia de consilier local, ci să le donăm undeva”, a spus Băişanu, care, cu puţin timp înainte, i-a luat peste picior pe cei care s-au prezentat drept “om de afaceri”, spunând “oare ce şcoală trebuie să faci să devii om de afaceri? N-am auzit de asemenea meserie...Sau trebuie să fii fiul, nepotul, ginerele cuiva şi atunci devii om de afaceri...”.

Alexandru Băişanu a venit cu această propunere în condiţiile în care în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean urmează să fie validat şi drept consilier judeţean, trebuind să opteze în care din cele două consilii va face parte.

Mai mult, el are toate şansele să fie vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, situaţie în care o decizie precum renunţarea la indemnizaţia de consilier local pe următorii patru ani nu l-ar afecta absolut deloc .

Oricum, propunerea sa i-a lăsat „mască” pe majoritatea consilierilor locali, care nu ştiau dacă să o ia ca pe o glumă sau ca ceva spus serios. Pentru a-şi întări spusele, Băişanu a cerut ca votarea propunerii sale să se facă pe loc, ca unii să nu aibă timp să se răzgândească.

Preşedintele de şedinţă, Ovidiu Donţu, a fost cel care a dezamorsat „bomba” aruncată de Băişanu, spunându-i că nu poate fi luată acum decizia, deoarece nu există un proiect în acest sens pe ordinea de zi a Consiliului Local Suceava.

El i-a sugerat lui Băişanu că ar putea să vină cu un proiect concret în acest sens, care să fie discutat în altă şedinţă.

Mai mult, i-a dat şi o replică care a stârnit lungi hohote de râs în întreaga sală: “Probabil am putea organiza şi o tombolă…”, făcând referire directă la tombola organizată de Băişanu în campania electorală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a propus ca toţi consilierii locali să renunţe la indemnizaţii pe următorii patru ani.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 9 voturi
Băişanu a propus ca toţi consilierii locali să renunţe la indemnizaţii pe următorii patru ani4.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =)) trimis de
(22 iun 2012, 14:02:51
"a dezamorsat „bomba” aruncată de Băişanu". Mai aveti putin si va calificati drept scriitori de tabloide. Inca cateva clisee, hai ca puteti jurnalistilor laughing
2.   INTREBARE trimis de
(23 iun 2012, 00:23:26
VRETI SA VEDETI SINUCIDERI IN GRUP???
ZILELE ACESTEA AM VAZUT ,GRUPURI-GRUPULETE DE LINGAI,TRECAND IN CEALALTA PARTE,AVEAU LA EI TOATE ,,TACAMURILE'' DE LA LINGURUITA DE 10 MG LA LINGUROI DE STANA DE O OCA,DE LA POLONICE DE 100GR,LA CALDARI DE 50KG,TRANSFER SERIOS CE CREDETI,SI TOT EI O VOR DUCE BINE SI VOR FI PE CONTINUITATE.
NOI VOM PLATI DOAR!!!
AU NEVOIE DE BLESTEME,NEAPARAT!!!
3.   Fanicaaaa!Scoala ca dau turcii! trimis de
(23 iun 2012, 21:12:23
Nu-i banc da-i buna.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei