Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2012 - Anul XVII, nr. 143 (5048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Destăinuiri

Ponta a povestit că „echipe speciale” i-au verificat copilăria de la Pârteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Premierul României, Victor Ponta, a povestit ieri, la Suceava, că „echipe speciale” îi verifică trecutul, una dintre aceste echipe ajungând şi până în comuna Pârteşti, acolo unde şi-a petrecut copilăria. Victor Ponta a fost prezent ieri, la Suceava, pentru a participa la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean a liderului PSD, Cătălin Nechifor. Ponta a ţinut să le povestească celor prezenţi la ceremonie „de ce ţine aşa de mult la Suceava”, precizând că, nu cu mult timp în urmă, o echipă specială căuta să vadă ce a făcut în perioada în care a fost student, iar o altă echipă s-a dus la Pârteşii de Sus, pentru a-i interoga pe oamenii care l-au întâlnit în copilărie, atunci când îşi petrecea vacanţele în acest sat. „O altă echipă specială s-a dus la Pârteştii de Sus să întrebe dacă atunci când îmi făceam vacanţele acolo făceam ceva lucruri rele, care să poată fi trecute într-un dosărel şi să fie scoase atunci când eventual este cazul. Şi am aflat de la oameni cu care nu am mai vorbit de 25 de ani că i-au gonit pe respectivii şi că le-au spus să îi lase în pace, pentru că nu mai vor răutate şi să vorbească de rău pe nimeni. Acei oameni au spus: <vrem să fim oameni aşa cum am fost când nişte copii din Bucureşti veneau în Bucovina pentru că aveau prea puţin de mâncare în Bucureşti>”, a povestit Victor Ponta.

El a subliniat că gestul locuitorilor din Pârteşti a dovedit încă o dată că „la rău, dacă răspunzi cu rău, eşti la fel de rău ca cel care te atacă”. Premierul României a mai arătat că este convins de faptul că împreună cu românii se poate recâştiga un judeţ şi o ţară în care să se trăiască normal.

„Cred că aţi reuşit acest lucru în Suceava, şi cred că eu, Victor Ponta, având funcţia pe care o ocup în acest moment, am obligaţia de a arăta un drum al normalităţii şi un drum în care fiecăruia să-i fie recunoscut meritul său, pentru că nu există în nici un om răul absolut”.

Ponta a arătat că în ultimii ani România a fost lovită de „acest cancer al răutăţii, al minciunii al diviziunii”, precizând că „împreună cu dumneavoastră putem să facem minuni, inclusiv să vindecăm această boală care ne macină de ani de zile”. Primul-ministru al României a arătat că acelaşi lucru îl vor putea face şi sucevenii, împreună cu noul preşedinte al CJ Suceava, cu primarii suceveni, indiferent de partidul acestora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta a povestit că „echipe speciale” i-au verificat copilăria de la Pârteşti.
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 13 voturi
Ponta a povestit că „echipe speciale” i-au verificat copilăria de la Pârteşti4.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei