Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2012 - Anul XVII, nr. 143 (5048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Autorii unei orgii sexuale au fost încătuşaţi şi trimişi la penitenciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Trei tineri din municipiul Rădăuţi au fost ridicaţi, ieri dimineaţă, de lucrătorii de la Biroul Investigaţii Criminale din poliţia municipiului, în baza unor mandate de executare a pedepsei cu închisoare. Poliţiştii i-au încătuşat pe Ioan Cristian Vlonga, în vârstă de 30 de ani, Alin Loretchy Pichiu şi Octavian Năstasi, ambii de 25 de ani, care au de executat câte o pedeapsă de patru ani de închisoare fiecare, pentru viol şi lipsire de libertate.

Fapta pentru care au fost condamnaţi cei trei s-a petrecut în urmă cu mai bine de doi ani, în dimineaţa zilei de 16 mai 2010. Puţin înainte de ora 04.00, proprietarii unei gospodării din Rădăuţi au auzit zgomote suspecte în curtea locuinţei. În momentul când au ieşit afară au descoperit o tânără dezbrăcată, învelită cu o pătură, care i-a rugat să alerteze poliţia, pentru că fusese victima unui viol în grup, iar agresorii o urmăreau, după ce reuşise să fugă din locuinţa în care fusese batjocorită. Imediat a apărut un echipaj de poliţie şi după ce a identificat tânăra, Ileana S., în vârstă de 16 ani, poliţiştii au plecat în căutarea agresorilor.

Lucrătorii de la biroul Investigaţii Criminale au reuşit după scurt timp să-i descopere şi pe autorii violului, trei tineri din municipiu, Florentin Octavian Nastasi, la acea vreme în vârstă de 23 de ani, Ioan Cristian Vlonga, de 28 de ani, şi Alin Pichiu Loreţchy, de 23 de ani. Potrivit primelor cercetări, Ileana S. fusese acostată de Nastasi, tânărul a dus-o la casa lui Pichiu, iar după puţin timp au apărut şi prietenii săi. În aceste condiţii a urmat o adevărată orgie care a fost filmată de unul dintre protagonişti, cu telefonul mobil. Spre dimineaţă tânăra a reuşit să fugă din casă şi s-a adăpostit în curtea unui vecin, de unde ulterior a alertat poliţia.

Cei trei au fost conduşi, ieri dimineaţă, sub escortă, la arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după care vor fi trimişi în penitenciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorii unei orgii sexuale au fost încătuşaţi şi trimişi la penitenciar.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Autorii unei orgii sexuale au fost încătuşaţi şi trimişi la penitenciar4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cat mai multe... trimis de
(22 iun 2012, 13:52:35
Le doresc celor 3, sa ia parte la cat mai multe orgii, la facultate! Doar ca ei o sa fie miresele...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei