Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2012 - Anul XVII, nr. 143 (5048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şi cu fluier, şi cu mănuşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Pe lângă comentatori, altă specie care a dat rău de tot cu bâta în baltă au fost arbitrii. Ucrainenii n-au avut şi ei baftă de un linior ca Bahramov, să semnaleze mingea în poartă, aşa cum o făcea azerul în 1966, gol cu care englezii câştigau singurul lor titlu major la nivel de echipă naţională. Brigada de la Ucraina-Anglia a fost maghiară, cu bine cotatul Kassai la centru, ceea nu l-a împiedicat pe Collina s-o trimită pachet acasă după meciul cu pricina. Nu-i mai ajută cu nimic pe ucraineni. Îl înţeleg perfect pe Blohin, când întreba retoric de ce mai e nevoie de 5 arbitri. Culmea, arbitrul suplimentar părea bine plasat, chiar pe linie, la vreo 4-5 metri de poartă, dar tot pe partea tuşierului, care ar fi putut fi obturat de acesta! De ce nu s-o fi plasat arbitrul suplimentar pe partea opusă? Eu, unul, n-am răspuns.

Dar, şi mai interesant, şi alte brigăzi au fost trimise acasă. Deşi nu se spune pentru ce, m-aş arunca eu la nişte supoziţii. Respectivii arbitri, de data asta centrali, au pus stavilă unor surprize colosale. Închipuiţi-vă numai cum ar fi arătat sferturile europenelor fără Spania şi Germania. Aoleu, urât, ce bine că nu s-a întâmplat, ar fi tentaţi să spună unii! Nu-i aşa, şi eu vreau meciuri tari, cu Spania şi Germania inclusiv, dar nu cu orice preţ. Să arate şi ele că ştiu să se descurce când sunt puse cu spatele la zid. Iată ce cred eu că li s-a imputat respectivilor arbitri… La Croaţia-Spania, la 0-0, croaţii erau eliminaţi (dincolo conducea Italia), aşa că erau în căutarea golului. La unul dintre atacuri, Busquets îl ţine clar în careu pe un croat, posibil Corluka, dar nu se acordă nimic. Cu un penalty transformat în acel moment, Spania era eliminată, s-ar fi schimbat rolurile, cine ştie dacă mai venea golul lui Navas. Deşi doream să meargă mai departe Spania, aş fi vrut s-o văd cum luptă pentru calificare, nu cum o apără.

Celălalt arbitru a închis ochii la o ţinere similară al lui Badsturber asupra lui Bendtner, tot în careu. Şi acolo, la 1-2, Germania ar fi tremurat, fie trebuind să forţeze egalarea, fie să spere într-un X la Portugalia-Olanda, care n-ar mai fi venit. Deci calificarea nemţilor ar fi depins doar de ei. Mi-ar fi plăcut să văd şi asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi cu fluier, şi cu mănuşi.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi cu fluier, şi cu mănuşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei