Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Weekendul copiilor

Trei zile de spectacole, concursuri şi surprize la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1 – 3 iunie, Shopping City Suceava va fi locul preferat de distracţie al tuturor copiilor. Pe parcursul celor trei zile, piticii sunt aşteptaţi cu o mulţime de surprize, concursuri şi multe premii pentru a sărbători cum se cuvine cel mai important eveniment al copilăriei.

Mâine, 1 iunie, de la ora 12.30, în zona restaurantelor, va avea loc un spectacol cu cântece şi dansuri cu copiii de la Grădiniţa cu Program Normal “Ţăndărică”,  Grădiniţa cu Program Normal “Obcini”, Şcoala Generală Nr. 4 şi Palatul Copiilor, o prezentare de modă cu articole pentru copii, concursuri, karaoke, tobogan gonflabil, facepainting, baloane modelate, precum şi o lansare de carte, “Jurnalul unui puşti”, vol. V, în Librăria Alexandria.

Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 11.00, în parcarea Shopping City Suceava va avea loc spectacolul-concurs de momente artistice între şcoli.

Premiile puse în joc sunt: Locul I – cec cadou de 1.000 de lei; Locul II – cec cadou de 500 de lei; Locul III – cec cadou de 500 de lei. Din oră în oră va avea loc o tombolă cu premii organizată de Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus. Tot acolo vor avea loc concursuri de karting, desene pe asfalt, facepainting.

Duminică, 3 iunie, de la ora 12.00, va avea loc evenimentul Ferma Animalelor, în cadrul căruia copiii sunt aşteptaţi să se întâlnească cu personajele din diferitele scene pregătite special pentru a fi pe placul celor mici: grădina cu legume, lacul cu răţuşte, cuibarul cu ouă, potcovăria sau stâna veselă.

Toate acestea întregesc un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit. Ei vor avea la dispoziţie tractoraşe pe care le pot conduce, dar şi şase căluţi de dimensiuni diferite, care îi vor îmbia pe prichindeii la o lecţie de călărie, sub supravegherea personalului specializat şi a părinţilor.

Bucuria vizitatorilor va fi şi mai mare atunci când vor vedea măgăruşii, răţuştele, iepuraşii, oile sau puişorii de găină, gata de joacă.

Copiii vor avea parte şi de întâlniri cu personaje de poveste (Peter Pan şi Prinţesa), distracţii cu baloane modelate, facepainting, fotografii gratuite, plimbare cu tractoraşul şi lecţie de călărie.

Sute de premii vor fi acordate din partea: Carrefour Suceava, Baumax Suceava, Alexandria Librării, Champion, Vivo Kids, Fox, Wenice, Pista de karting Tokyo Drift, Terenul de minigolf, Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus, precum şi din partea revistei Cutezătorii.

Pentru ca distracţia să fie pe gustul copiilor, dar şi al părinţilor, magazinele cu articole pentru copii din Shopping City Suceava au pregătit preţuri promoţionale pe întreaga perioadă: Fox vă aşteaptă cu reduceri de până la 70%, Champion cu reduceri de 50%, Takko Fashion – 30%, Delia 07 - între 10 şi 40%, Evel Mod - între 10 şi 20%, Wenice şi Vivo Kids - oferte la îmbrăcăminte, Alexandria Librării – oferte la cărţi şi jocuri, iar Carrefour Suceava vă aşteaptă cu preţuri speciale la jucării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de spectacole, concursuri şi surprize la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei zile de spectacole, concursuri şi surprize la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei