Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

“Produs în Bucovina” va ajunge în pieţele din Barcelona, Londra, Torino şi Plovdiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gustoasele produse şi preparate tradiţionale care fac parte din gama “Produs în Bucovina” vor ajunge să fie vândute în pieţele din Barcelona (Spania), Londra (Anglia), Torino (Italia) şi Plovdiv (Bulgaria), ca urmare a unui parteneriat încheiat de Primăria Suceava cu administraţia oraşelor respective.

Finanţarea acestui proiect va fi asigurată prin Fondul European de Dezvoltare Regională, din cadrul Programului de Cooperare InterRegio Urbact II.

Primarul Ion Lungu a oferit câteva date despre proiect:

“Obiectivul proiectului este promovarea conceptului de pieţe urbane sustenabile. Noi avem un brand care nu mai poate fi contestat – „Produs în Bucovina”, promovat de Consiliul Judeţean Suceava. Vom intra cu acest brand în proiect. Valoarea proiectului pentru municipiul Suceava este de 5.437 de euro, din care 4.350 de euro sunt bani nerambursabili de la UE, 687 de euro bani de la bugetul statului, iar 380,6 euro sunt salariile angajaţii primăriei – practic noi nu cheltuim nici un ban de la bugetul local. Ca obiective avem promovarea pe pieţele de desfacere externe, schimburi de experienţă, studii de caz, astfel încât să găsim exemple de bună practică şi să promovăm <Produs în Bucovina> în afara graniţelor ţării”.

La rândul lor, administraţiile din Barcelona, Londra, Torino şi Plovdiv vor trimite la Suceava comercianţi care să expună în pieţele de la noi produse specifice zonei şi culturii lor.

Şeful municipalităţii sucevene a spus că, pentru a sprijini şi mai mult acest brand, “Produs în Bucovina”, le-a propus producătorilor din cadrul acestei asociaţii să le amenajeze spaţii speciale în pieţele municipiului, în care să fie prezenţi cu produse zi de zi, nu doar sâmbăta şi duminica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Produs în Bucovina” va ajunge în pieţele din Barcelona, Londra, Torino şi Plovdiv.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
“Produs în Bucovina” va ajunge în pieţele din Barcelona, Londra, Torino şi Plovdiv4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei