Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă

Perioada 31 mai - 6 iunie

Auto Revolution Suceava

Parcarea Iulius Mall va găzdui, între 31 mai şi 3 iunie, un eveniment deosebit de îndrăgit de pasionaţii de automobilistică. Jaguar, Land Rover şi Volvo vor fi mărcile prezentate de dealer-ul Tester Iaşi. Vino la Iulius Mall să testezi cele mai noi descoperiri de la Jaguar, Land Rover şi Volvo! Cei interesaţi se pot programa pe www.testergrup.ro.

 

Târgul Colecţionarilor

Iulius Mallva găzdui, în acest sfârşit de săptămână, universul aparte, plin de mister, rafinament şi romantism al obiectelor de artă şi antichităţilor. Reîntâlnirea colecţionarilor şi anticarilor cu iubitorii de frumos va avea loc între 1 şi 3 iunie, în intervalul orar 10:00 - 22:00. Vor fi expuse spre vânzare obiecte din argint (statuete, casete de bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii din metale nobile împodobite cu pietre preţioase sau semipreţioase, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, instrumente de scris sau pentru tabieturi (pipe, tabachere), sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte militare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă.  

 

KidsLand Club te premiază

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate. Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici în spaţiul de joacă de la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Il Bimbo, Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şiArmin Kids.

 

Ferma Animalelor

La Shopping City Suceava, pe tot parcursul lunii iunie eşti invitat să păşeşti în ţara poveştilor şi să te întâlneşti cu personajele din diferitele scene pregătite special pentru a fi pe placul celor mici: gradina cu legume, lacul cu răţuşte, cuibarul cu ouă, potcovăria sau stâna veselă. Toate acestea întregesc un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit.

În perioada 1-3 iunie, Shopping City îi aşteaptă ce copii cu surprize care mai de care mai distractive. Ei se vor putea bucura de jocurile copilăriei, fotografii şi facepainting gratuit, dar şi de concursuri interactive, menite să le atragă atenţia şi să le dezvolte creativitatea.

 

Învaţă să dansezi, la Galleria Suceava
 
Galleria Mall Suceava invită toţi copiii şi nu numai, în fiecare weekend al lunii iunie, la “Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Clovnul Bobo s-a întors din India

În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la o “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Joi, 31 mai

„Micii Picasso”, la City Gallery

„Micii Picasso”, copiii talentaţi care pictează sub îndrumarea artistei plastice sucevene Puşa Pîslaru, expun pe simezele City Gallery, din incinta Shopping City Suceava. Vernisajul expoziţiei are loc la ora 17:00.

 

Mexican Night, la Padrino

„Petrecem în stil mexican, la Mexican Night, în Padrino! La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi, şi pentru că este seară studenţească oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, precizează organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere studenţească, la Hollywood

„Petrecere studenţească la Hollywood, se premiază rezervările de minim şase persoane cu patru fete şi doi băieţi cu o sticlă de Finlandia. Vino cu distracţia şi noi îţi asigurăm băutura”, este oferta organizatorilor. Rezervări : 0755 571 749.

 

Vineri, 1 iunie

Ziua copilului, la Iulius Mall

De la ora 12.00, elevii de la Palatul Copiilor vor susţine momente artistice de cântece şi dansuri moderne, iar micii spectatori vor primi baloane şi surprize dulci. Un târg de jucării îi va bucura pe cei mici în toate cele trei zile dedicate lor.

 

Ziua copilului, la Galleria

Începând cu ora 17:00, Galleria Suceava invită toţi copiii la un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Copilului. Spectacolul va fi susţinut de elevii claselor muzicale de pian, canto, vioară, orgă, acordeon, clarinet, saxofon şi trompetă, din cadrul Şcolii de Arte „Ion Irimescu” Suceava.

 

„Andrei te provoacă”, la Padrino

La Padrino, eşti aşteptat la un concurs de bancuri. „Ştii un banc mişto? Noi îţi dăm scena şi un microfon. Crezi că eşti amuzant? Vino şi arată-ne ce poţi!! Fă-ne să râdem, iar Andrei şi Restaurant Padrino te premiază. Locul 1: o cină de două persoane. Locul 2: o sticlă de votcă. Locul 3: un coktail. Anunţă-ţi prietenii care ştiu cele mai bune glume şi ajută-ne să găsim cel mai amuzant sucevean”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859.   www.RestaurantPadrino.ro

 

Capirinha Party, la Hollywood

La Hollywood, se organizează Capirinha Party, unde toate fetele sunt răsfăţate după ora 00:00 cu un cocktail pe baza de tequilla. Eveniment sponsorizat de echipa Camino. Rezervări: 0755 571 749

 

Sâmbătă, 2 iunie

Teatru pentru copii

De la ora 11:30, Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” prezintă, în zona dedicată copiilor de la Galleria Suceava (la etaj), piesa „Sarea în bucate”. În distribuţie: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi. Accesul este gratuit!

 

Origami, laCărtureşti,

La Cărtureşti, în incinta Iulius Mall Suceava,în aburii ceaiului parfumat, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

“Eyes Wide Shut Party”, la Office`s Club

Office`s Club organizează "Eyes Wide Shut Party". Vino şi descoperă-ţi fanteziile din spatele măştii la cea mai tare petrecere din acest weekend. Dress code: chic. Music by DJ Dolka. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

DJ Vali Bărbulescu, la Hollywood

Fii alături gazdele de la Hollywood şi de DJ Vali Bărbulescu la un supershow live mix oferit de DJ-ul numărul 1 din România. Ocazie unică de a te distra mai bine ca niciodată în compania celor mai bune melodii comerciale şi într-o atmosferă nouă oferită de Hollywood! Rezervări: 0755 571 749.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.
 Vizualizări articol: 1289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei