Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2012 - Anul XVII, nr. 116 (5021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Puncte de vedere

Tinerii care au sechestrat o minoră, iar apoi au obligat-o să se prostitueze se consideră nevinovaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru tineri arestaţi săptămâna trecută pentru că au răpit o minoră, au sechestrat-o şi au obligat-o să se prostitueze, după care au filmat-o în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o persoană de sex feminin şi au postat pe You Tube înregistrarea se consideră nevinovaţi. Cel puţin asta au susţinut ieri în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava, unde au cerut să fie cercetaţi în libertate.

Cezar Andrei Bălăcian, de 27 de ani, din municipiul Suceava, a menţionat că nu a fost vorba de nici un fel de răpire sau vreun abuz comis asupra minorei.

„Spune că am răpit-o din parc, dar dacă este aşa ar fi ţipat şi ar fi sărit lumea, că era vara şi afară era ziua. Şi dacă spune că am sechestrat-o, eu cred că imediat ce scăpa fugea la poliţie, nu mai stătea să aştepte câteva luni”, a menţionat Bălăcian. Acesta a recunoscut că a postat filmuleţul pe internet, dar spune că nu ar fi făcut acest lucru dacă ştia că fata este minoră.

Şi ceilalţi trei inculpaţi, Lucian Popovici, de 30 de ani, Marius-Cecilius Pichiu, de 31 de ani, şi Doina Mihaela Cozmenciuc, de 31 de ani, fostă Cucoş, toţi din Rădăuţi, au menţionat că-şi menţin declaraţiile date anterior şi cer să fie cercetaţi în stare de libertate.

Avocaţii celor patru au considerat că măsura actuală poate fi înlocuită cu una mai puţin restrictivă, menţionând că impactul asupra opiniei publice s-a diminuat considerabil având în vedere că faptele sunt vechi de aproape un an.

Procurorul care a reprezentat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava a susţinut că faptele de care sunt acuzaţi cei patru sunt foarte grave, iar menţinerea în arest preventiv ar fi măsura corectă.

După ce au analizat dosarul şi au ascultat opiniile celor două părţi, magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis să respingă recursul, astfel încât toate cele patru persoane rămân după gratii.

 

Pentru ce au fost arestaţi cei patru

Cei patru tineri au fost arestaţi sub acuzaţia că pe 15 august 2011 au răpit o minoră de pe stradă, au sechestrat-o într-o casă şi au obligat-o să se prostitueze, filmând-o în timp ce victima era obligată la scene de lesbianism.

Înregistrarea video a fost postată pe You Tube încă din octombrie 2011 şi a fost scoasă abia zilele trecute. Filmarea a fost făcută cu un telefon mobil de către Lucian Popovici, în casa acestuia din Rădăuţi, într-o cameră în care pe pereţi erau pictate personaje din desene animate, încăpere destinată anterior fetiţei minore a inculpatului.

Popovici a povestit că după câteva pahare de băutură, Doina Mihaela Cozmenciuc le-a spus: „Hai să vă arăt ce fac eu cu prietena mea”.

Popovici a precizat că victima nu voia să facă ce i-a cerut inculpata, iar aceasta din urmă i-a dat două palme, după care minora s-a întins pe canapea şi a întreţinut relaţii sexuale orale cu Doina Mihaela Cozmenciuc, moment în care el a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, în cameră fiind prezenţi şi ceilalţi doi inculpaţi.

Minora a scăpat după patru zile în care a stat sechestrată, dar a stat ascunsă pe la prieteni, totul ieşind la iveală abia în luna martie a acestui an, ocazie cu care a demarat şi ancheta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii care au sechestrat o minoră, iar apoi au obligat-o să se prostitueze se consideră nevinovaţi.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Tinerii care au sechestrat o minoră, iar apoi au obligat-o să se prostitueze se consideră nevinovaţi4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei