Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2012 - Anul XVII, nr. 116 (5021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teanc de permise de conducere reţinute, după un control al Poliţiei Rutiere

Marţi, 22 Mai 2012 (16:12:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O acţiune de control în trafic a poliţiştilor de la Serviciul Rutier Suceava, desfăşurată în perioada 18-20 mai, s-a soldat cu ridicarea a nu mai puţin de 20 de permise de conducere, cele mai multe, şapte, fiind reţinute după ce şoferii au fost prinşi băuţi. Este vorba de conducători auto care aveau concentraţii sub 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, alţi patru, cu concentraţii de alcool mai mari, alegându-se cu dosare penale.

Alţi şoferi au rămas fără permise de conducere pentru depăşiri pe linie continuă, ori pentru neacordare de prioritate altor maşini sau unor pietoni.

Printre şoferii depistaţi băuţi poliţia aminteşte de cazul lui Marian O., un şofer în vârstă de 20 de ani, din municipiul Botoşani, prins pe strada Minelor din municipiul Vatra Dornei cu o concentraţie de 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tot în zona de munte, pe DJ 174, în Şaru Dornei, a fost depistat în trafic Marcel M., în vârstă de 23 de ani, localnic, care avea permisul de conducere suspendat.

În cadrul acţiunii de control de la finele săptămânii trecute au fost aplicate şi 331 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 62.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teanc de permise de conducere reţinute, după un control al Poliţiei Rutiere.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Teanc de permise de conducere reţinute, după un control al Poliţiei Rutiere1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nota 10 trimis de
(22 mai 2012, 22:03:01
Cand e vorba de alcool la volan , da , stima politiei rutiere . Se zvonise prin targ de un neamt , unul pe nume Rudolf C care conducea un vehicul neinmatriculat pe drumurile publice si MANGA , fratilor , era MANGA. Dupa ce a avariat un autoturism parcat regulamentar , a scapat boul si intr-un gard si la distrus pe circa 10 m liniari. Tot nu ia ajuns , a sarit si la scandal la proprietarul masinii distruse pe motiv ca de ce ia pus masina-n drum. "cine-a pus carciuma-n drum"......... Dupa ce a sosit echipajele solicitate prin 112 , omul a fost transportat la spitalul Radauti unde i s-a gasit in sange 1,6 la mie , deci dublu fratilor peste limita penalului. Din raportul intocmit , privind dosarul penal , i s-a pus in sarcina prevederile art. 85-1 si 87-1 din OG 195/2002 R si culmea fratilor , omul scapa doar cu suspendarea permisului pentru 90 de zile . Cum naiba ? ia dati si voi o parere , cum oare a gresit procurorul de caz cand a dat o astfel de decizie de rasul curcilor ? ehe , treaba nu e gata , e in vizorul lui unchiul , ........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei