Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2012 - Anul XVII, nr. 116 (5021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din zona Dornelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu sucevenii din mai multe localităţi din zona Dornelor.

Împreună cu deputatul Dumitru Pardău, cu primari, viceprimari şi consilieri judeţeni şi locali, Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din Vatra Dornei, Dorna Arini, Panaci şi Ciocăneşti, urmând ca în zilele următoare să fie prezent şi în celelalte localităţi din bazinul Dornelor.

Flutur a ţinut să precizeze că în zona Dornelor au fost începute numeroase proiecte, amintind de legăturile rutiere cu Ardealul, precum şi de modernizarea unor drumuri, precum cele care trec prin comunele Şaru Dornei şi Panaci, dar şi drumul din Coşna – Grădiniţa. Gheorghe Flutur a mai declarat că, în ultimii ani, localităţile din bazinul Dornelor au beneficiat şi de investiţii în reţele de apă şi canalizare, în modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, a instituţiilor culturale, unele dintre comunele în care aceasta au fost realizate fiind Şaru Dornei, Dorna Candreni, Poiana Stampei sau Cârlibaba.

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că un proiect important care urmează să demareze după finalizarea procedurilor de licitaţie este şi modernizarea DN 18, de la Iacobeni şi până în pasul Prislop. „Modernizarea acestui drum reprezintă una dintre priorităţile pe care le am, având în vedere că este o componentă extrem de importantă în asigurarea infrastructurii pentru turism. Pe de altă parte, trebuie spus că prin măsurile anunţate, USL nu face altceva decât să blocheze anumite proiecte din zona Dornelor, iar altele vor fi întârziate. Iar cei care pierd vor fi locuitorii din această zonă a judeţului”, a declarat Gheorghe Flutur.

Candidatul PDL pentru preşedinţia CJ Suceava a ţinut să precizeze că proiectele de dezvoltare a zonei vor fi continuate împreună cu echipa sa de primari, amintind că în aceste alegeri locale, pe lângă primarii în funcţie, PDL are candidaţi cu şanse reale de a câştiga, respectiv Ilie Boncheş la Vatra Dornei, Liviu Chirilus la Dorna Arini, Andrei Acatrinei la Panaci şi Radu Ciocan la Ciocăneşti.

 

Flutur s-a întâlnit cu câteva sute de locuitori din Dorna Arini

Pe de altă parte, trebuie spus că în Dorna Arini, la întâlnirea cu Gheorghe Flutur şi cu candidatul PDL pentru funcţia de primar, Liviu Chirilus, au participat câteva sute de persoane, aceştia declarând că susţin candidatura celor doi în alegerile locale. Liviu Chirilus este un tânăr cu experienţă în managementul turistic, Flutur apreciind că acesta este varianta optimă pentru echipa sa de primari şi pentru locuitorii acestei comune.

Chirilus a precizat că în calitate de primar îşi doreşte elaborarea unui plan economic de acţiune pe zece ani, de atragere a investitorilor, sprijinirea localnicilor să-şi dezvolte propriile afaceri; dezvoltarea atelierelor artizanale şi a magazinelor cu produse artizanale sau produse naturale specifice; înfiinţarea Asociaţiei crescătorilor de animale Dorna Arini şi afilierea ei la asociaţiile naţionale.

La acestea se mai adaugă modernizarea întregii reţele de drumuri şi realizarea reţelei de apă-canal în comună pentru un număr cât mai mare de locuitori; amenajarea centrului comunei; refacerea căminului cultural; sprijinirea persoanelor aflate în dificultate; înfiinţarea unui muzeu etnografic; construirea unei grădiniţe noi şi a unei săli de sport la şcoală; atragerea şi sprijinirea investitorilor, dar şi încurajarea parteneriatului public – privat, şi nu în ultimul elaborarea proiectelor de dezvoltare a comunei cu bani europeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din zona Dornelor.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din zona Dornelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curiozitate trimis de
(22 mai 2012, 11:50:49
Sunt curios daca domnul Flutur are in agenda sa de intalniri cu electoratul si o vizita in Brosteni.Nu i-a vazut nimeni fata de acum patru ani, cand se milogea de brostenari "sa-i alegem primarul",pe Chirila,care in 8 ani de cand este la conducerea Brosteniului nu a facut absolut nimic .
1.1  RE: Curiozitate trimis de
(22 mai 2012, 12:06:38
Ce sa caute acolo ? Chirila da cu subsemnatul pe la DNA. sa-l caute pe acolo.
2.   Minciuni nerusinate trimis de
(22 mai 2012, 12:11:03
A ignorat 4 ani zona dornelor iar acum se lauda cu realizarile unor primari pe care mai mult i-a sabotat si hartuit. Cea mai frumoasa casa de cultura din judet si probabil si din tara s-a construit la intrarea in judet, la Poiana Stampei, doar prin forte proprii si prin munca oamenilor de acolo. Sunt curios daca are tupeul sa calce in acest edificiu de cultura pentru care nu a facut nimic.
3.   Minciuni nerusinate II trimis de
(22 mai 2012, 13:08:09
Domnul flutur neglijat si zona Campulung,si bazinul Dornelor si Valea Bistritei ! Minciuni sfruntate ca a avut sute de alegatori la Dorna Arini,prropunerea de primar la Dorna Arini e un tanar care are o pensiune cu vreo trei camere(un tanar nevinovat care are o sora angajata lui flutur pe la Suceava)Dar la Crucea !?...are un candidat importat tocmai de la ...Dorohoi ,care duce latunoaie acolo si de unde aduce ciucalai...om important in afaceri(sic)! Domnul flutur a fost la Crucea cand s-a pus piatra de temelie a noii biserici...Stiti ce canon a primit de la Pimen ? Ori sa repare DN 17 A, ORI SA SCOATA TOT ASFALTUL SI SA LASE DRUM DE PIATRA...STITI CE A FACUT FLUTUR? NIMC !...DACA VRETI SA VEDETI UN DRUM DE TOATA PANARAMA CIRCULATI DE LA VATRA-DORNEI LA BROSTENI ,PANA LA BICAZ PE 17 A .DACA FLUTUR NU RESPECTA O FATA BISERICEASCA,SI-SI FACE DOAR CRUCI MARI DE OCHII LUMII PE LA INTALNIRI POMPOASE,CE ASTEPTARI MAI AVETI DE LA EL?TUPEU ARE CAND INCAPE...PADURARII DIN ZONA DE MUNTE AU ORDIN SA-L ASTEPTE !
4.   HALAL trimis de
(22 mai 2012, 13:50:59
Daca tot se numeste Flutur- poate sa zboare linistit. Si Mirza a tras focul doar in zona lui dar nenea Flutur,in afara de zona Humorului nu a facut mare Brinza. Ca sa se scoata, sa nu dea bani lui Chirila(primarul Brosteniului), a motivat ca acesta nu a scos procentaj mare la alegerile parlamentare. Un mincinos si un pervers-ca toti politicienii de altfel.O sa fie jale pentru el daca vine la Brosteni in campanie ,deoarece lumea este pregatita sa-l alunge cu Bolovani.Felicitari pentru actualul si viitorul primar de la Crucea care stie cum sa-si gestioneze fondurile proprii si nu minciunile lui Fluturas care nu a reusit sa-l converteasca la pDL.
5.   Vorbiti de pe pereti trimis de
(22 mai 2012, 14:37:38
Daca in ultimii 20 de ani a fost cineva care sa face ceva pentru zona de munte acel cineva a fost Flutur. Ca se putea mai mult, nimeni nu contesta, dar sa vii si sa spui ca Flutur a facut cum a facut Marza in timpul mandatului sau este o aberatie. Vorbiti prostii doar pentru ca asa e trendul, dar ganditi-va ca Flutur a muncit pentru zona de munte si nu numai. Voi, dornenii si campulungenii nu v-ati ajutat voi, ati ales doi primari de rahat care nu au stiut sa atraga bani in zona, nu e vinovat Flutur ca ati dat votul unora care nu meritau.
6.   Comentariu trimis de
(23 mai 2012, 00:52:41
din fotografii se vede ca flutur a facut in tara dornelor ......PROHODUL pdl/ului.Dumnezeu sa odihneasca in pace si pe vecie aceasta gasca....nebuna.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei