Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2012 - Anul XVII, nr. 116 (5021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În noapte

Autoturism Chrysler, distrus din răzbunare, în Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism marca Chrysler, parcat pe strada Victoriei, din cartierul Obcini al municipiului Suceava, a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică de persoane rămase neidentificate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, autoturismul aparţine unui tânăr pe nume Lucian Şlei, în vârstă de 29 de ani, din localitate, acesta reclamând fapta duminică după-amiază, în jurul orei 13:00.

Lucian Şlei, susţin surse judiciare, este acelaşi tânăr care a fost la un pas de moarte în urma bătăii din Club „Ranch” din a doua zi de Paşte (16 aprilie a.c.).

Potrivit anchetatorilor, Şlei a fost înjunghiat atunci în zona toraco-abdominală de către Daniel Maruseac (31 de ani), din comuna Şcheia, acesta din urmă fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Surse din rândul poliţiştilor care se ocupă de caz ne-au mărturisit că distrugerea maşinii lui Şlei este un mesaj de intimidare trimis acestuia.

Autoturismul Chrysler a fost găsit în parcarea unde fusese lăsat peste noapte, cu parbrizul spart şi capota motor distrusă.

„A fost efectuată cercetarea la faţa locului, autoturismul nu prezintă urme de forţare la sistemele de închidere, din interior nu lipsesc bunuri sau valori, iar valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 3.000 lei”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Patru tineri trimişi în judecată în cazul bătăii de la „Ranch”

Cu câteva zile în urmă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a patru dintre tinerii acuzaţi că au fost implicaţi în scandalul de la „Ranch”, fiind vorba de Daniel Maruseac (31 de ani), din comuna Şcheia, Laurenţiu-Florin Mateiciuc (30 de ani), Vasile Ioan Ştefanov (28 de ani) şi Robert Nicolae Morari (23 de ani), din municipiul Suceava, care vor fi judecaţi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în dimineaţa celei de-a doua zi de Paşte, în jurul orei 6:00, Laurenţiu-Florin Mateiciuc şi Florin Şlei se aflau în Club Ranch, împreună cu soţiile.

La un moment dat, în club a intrat şi celălalt grup, format din inculpaţii Maruseac, Ştefanov şi Morari.

Deşi iniţial era considerat doar victimă, anchetatorii au stabilit că Mateiciuc ar fi fost cel care a căutat scandal, mutându-se cu amicul său şi soţiile lor de la masa la care stăteau, aproape de uşa de la intrare în club, la o masă din apropierea taberei adverse. Nu a durat mult şi spiritele s-au încins.

Maruseac l-a lovit pe Mateiciuc, după care, se arată în rechizitoriu, a urinat pe el. Un alt inculpat, Robert Nicolae Morari, a aruncat cu un scaun în direcţia lui Mateiciuc, fluturând în aer un baston telescopic.

Mateiciuc i-a lovit şi el pe Maruseac şi pe Ştefanov, acesta din urmă ripostând şi lovindu-l în cap cu bastonul telescopic de la Morari.

În altercaţie, Daniel Maruseac l-a înjunghiat în zona toraco-abdominală pe Florin Şlei, medicii stabilind că viaţa acestuia din urmă a fost pusă în pericol.

De altfel, procurorii au disjuns cercetările faţă de Daniel Maruseac pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism Chrysler, distrus din răzbunare, în Obcini.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Autoturism Chrysler, distrus din răzbunare, în Obcini4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pam pam trimis de
(22 mai 2012, 12:30:25
avand in vedere lucrarile de montare a celor nu stiu cate camere de supraveghere din mun Suceava,lucrari suportate din bani publici si avand in vedere ca in trecut a mai fost sesizata problema aceasta cum ca nu ar fi functionale,stimate dle inca primar,va somez public sa raspundeti daca aceste camere de supraveghere instalate sunt functionale sau nu.In caz afirmativ va solicit respectuos sa faceti dovada acestui lucru.Si asta in ideea sa nu mai fiu asa sigur ca cineva vegheaza la bunul mers al localitatii.
2.   Gigi.. trimis de
(22 mai 2012, 12:47:35
acele camere de supraveghere nici nu functioneaza...
Mai intai politia a vrut sa se foloseasca de ele..si lungu a zis nu...
probabil au fost inchise pentru a nu se face uz de ele si a spiona lumea..sau doar o spalare de bani
3.   Rusine trimis de
(22 mai 2012, 14:37:46
Ce mult ma bucur ca il tine arestat pe acest MARUSEAC ,aceasta persoana nu trebuie sa se afle in libertate,este un pericol public... aceste persoane fac de rusine judetul..este un taran , care isi rezolva problemele ca in ev mediu .Asa sunt indivizii ca acesta , se strang in ,,HAITA,, cu cutite si injunghie persoane , deoarece ei oricum nu au nimic de pierdut, viata lor oricum e ratata asa ca puscaria e locul unde isi doresc sa ajunga, fara nicio parere de rau.
Ce usurare ca se afla acolo,sper sa ramana mult si bine acest specimen ciuntit pe fata ,bubos ...bleah.
4.   Comentariu trimis de
(22 mai 2012, 17:00:32
eu sper sa-l inchida in celula si sa arunce cheia in raul SUCEAVA..................
5.   Comentariu trimis de
(22 mai 2012, 22:45:23
de ce doar Maruseac bre!parca a-ti fi moldoveni!!!:)))toti sunt o apa si un pamant!de ce bagati doar unul in rahat,se vede din avion ca sunteti din gasca astuia......de DISPERATUL de mateiciuc cu m mic de ce nu spuneti???asta e gunoi si hoit curat!puscarias jegos si ajuns.....asta sigur nu moare acasa!:)are la dusmani cate pietre sunt la PATRAUTI in tiganie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei