Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2012 - Anul XVII, nr. 112 (5017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă, perioada 17 - 23 mai

Bucovina Construct, Imobiliare & Expo Garden 2012

La Shopping City Suceava se desfăşoară, în perioada 18-20 mai, cea de-a XV-a ediţie a târgului naţional de construcţii Bucovina Construct, Imobiliare & Expo Garden 2012.

Târgul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, ARACO - Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii, APMCR - Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România şi APROCOR - Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie, poate fi vizitat zilnic, între orele 10:00 - 19:00.

Pe perioada târgului va avea loc şi un Forum Economic Naţional, aflat la a V-a ediţie, unde se vor purta discuţii atât despre problemele actuale ale acestui sector industrial, cât şi despre potenţialele soluţii pentru un succes cât mai mare în acest domeniu.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare weekend al lunii mai, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Întâlnire cu clovnul Bobo
În luna mai, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo".

Un program special, în care micuţii se pot bucura de programe interactive: face painting, jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.



Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall Suceava.

Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în sala Boomdance.

 

Târg de obiecte handmade

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzare, la parterul Iulius Mall, între 18 şi 20 mai, în intervalul orar 10 şi 22, articole special create în tendinţele verii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative, toate unicate şi la preţuri foarte accesibile.

 

Expoziţie de pictură şi grafică  

Expoziţia personală de pictură şi grafică a artistului plastic Grigore Micu poate fi vizitată, până pe 27 mai, la City Gallery, în incinta Shopping City Suceava.

 

Joi, 17 mai

 

Magic Combination - Restaurantul Hollywood

Magic Combination, doar la Hollywood, combinaţia de patru fete + doi băieţi este premiată cu o sticlă de Absolut! La noi distracţia e premiată weekendul acesta cu zece bilete la concertul Paraziţii! Rezervări: 0755.571.749

 

Romanian Night Fever, la Patrino

Vino la cea mai tare petrecere marca Padrino - Romanian Night Fever. Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24. În deschidere, Energy Fitness Club, demonstraţie Kangoo Jumps cu instructorul internaţional Laura Antoniac. Rezervări 0742.365.859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 18 mai

 

Pepe în concert live, la Padrino

Ai invitaţie specială la concertul mult aşteptat - Pepe live la Padrino, de la ora 22.00. Vino să simţi ritmurile fierbinţi ale muzicii latino şi să te distrezi la un nou concert marca Padrino. Rezervări 0742.365.859.  www.RestaurantPadrino.ro

 

Ziua Internaţională a Muzeelor

Toate obiectivele/secţiile Muzeului Bucovinei vor putea fi vizitate gratuit, cu prilejul aniversării Zilei Internaţionale a Muzeelor. Ziua Internaţională a Muzeelor se desfăşoară în acest an sub genericul „Muzeele într-o lume în schimbare”. Atracţia principală propusă publicului vizitator de Muzeul de Istorie din cadrul Muzeului Bucovinei este expoziţia „România din inima Reginei Maria”, care prezintă ca piesă centrală caseta de argint în care a fost păstrată inima suveranei, casetă adusă la Suceava pentru a marca Ziua Regalităţii din România.

 

Concert Bogdan Ota & Orchestra Nordic Sonata

La Auditorium-ul “Joseph Schmidt”, din incinta Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, are loc, la ora 19:00, un concert susţinut de pianistul Bogdan Ota, acompaniat de orchestra Nordic Sonata, dirijată de Bogdan Chiroşcă.  

 

Erasmus Party, la Restaurantul Hollywood

Erasmus Party, participă şi tu la cea mai tare petrecere rusească! Valuri de vodcă vor curge, pentru că doar la Hollywood o rezervare de minim şase persoane, cu patru fete şi doi băieţi, primesc o sticlă de Absolut! Cele mai petrecăreţe fete vor fi premiate cu zece bilete la concertul Paraziţii, de pe data de 25 mai! Rezervări: 0755.571.749

 

Sâmbătă, 19 mai

 

Competiţia Miss Hollywood - Restaurantul Hollywood

Competiţia Miss Hollywood continuă, înscrie-te şi poţi câştiga un bilet la concertul Paraziţii, de pe data de 25 mai, sau Marele premiu de 1.000 de euro! Vor fi puse la bătaie alte zece bilete la concertul Paraziţii pentru rezervările de minim şase persoane, cu patru fete la masă!  

 

Little Black Dress Party, la Office`s Club

Office`s Club prezintă "It's Little Black Dress Party time". Cea mai deosebită rochie va fi premiată cu o sticlă de şampanie. Rezervări 0735.168.111. www.facebook.com/officesclub

 

Zumba Night Party, la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino, la Zumba Night Party! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Jay By. Rezervări 0742.365.859

 

Atelier Hand Made

Începând cu ora 13.00, Galleria Suceava vă invită să vă dezvoltaţi abilităţile creative în cadrul Atelierului Hand Made. Participanţii vor învăţa să confecţioneze vase din lut şi felicitări, iar drept cadou pentru participare, toate obiectele vor fi păstrate de participanţi.

 

Origami, la Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Festivalul-concurs naţional“Voinicelul”

Începând de sâmbătă, 19 mai, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară ediţia aniversată a Festivalului-concurs naţional “Voinicelul”. Festivalul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall. Juriile de specialitate vor avea misiunea dificilă de a departaja sutele de interpreţi înscrişi la faza municipală, judeţeană şi naţională. Interpreţii s-au înscris la categoriile dans, interpretare vocală, instrumentală, recitare, tradiţii şi obiceiuri.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, să inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.


Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani prezintă în zona dedicată copiilor (la etaj), piesa "Cei trei purceluşi". Vârsta recomandată pentru public se situează între 3 şi 18 ani. După program, copiii se vor distra în spaţiul de joacă special amenajat, vor participa la un program interactiv şi vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.
 

Vizionează finala Champions League, la Gusto's Pub

Începând cu ora 21.45, Gusto's Pub din Galleria Suceava vă invită să vizionaţi la standarde calitative înalte cel mai aşteptat meci al anului, finala Champions League, dintre Bayern şi Chelsea. Primii 50 de spectatori la meci vor primi din partea casei câte o bere, iar la finalul meciului toţi cei prezenţi vor participa la o tombolă în cadrul căreia vor avea şansa să câştige o minge Select!

 

Duminică, 20 mai

 

Punem Suceava în mişcare!

Vrei să fii Fit For Fun? Dacă da, vino între orele 15 şi 18, în Iulius Mall, zona Food Court, să pui şi tu Suceava în mişcare! Participă la demonstraţii live de Tae Bo, Kick Step, Rebound, Capoeira Aerobic, Body Sculpt şi la Marele Show Zumba, alături de invitaţii speciali din Bucureşti: Cristi Pietricică şi Luana, cei mai Loca Zumbişti, şi poţi câştiga marele premiu: un abonament pe viaţă la Fit For Fun! Nu uita, echipamentul sport este absolut necesar. Intrarea este liberă, iar clienţii actuali Fit For Fun primesc două şedinţe gratuite dacă participă la evenimentul din Iulius Mall.

 

Concurs judeţean de dans

Cei mai talentaţi dansatori din judeţul Suceava, cu vârste între 8 şi 18 ani, se întrec la Iulius Mall Suceava. Pe scena de la etaj, elevii îşi vor demonstra talentul şi vor concura, grupaţi pe categorii, la secţiunile dans modern, popular stilizat, contemporan, de caracter, clasic, cu temă impusă, fantezie coregrafică şi balet modern.

 

Luni, 21 mai

 

Recital extraordinar de flaut şi pian

În Sala Auditorium a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava va avea loc luni, la ora 18:30, un recital extraordinar de flaut şi pian susţinut de flautistul Matei Ioachimescu şi pianista Cătălina Butcaru. Din program: Jaques Ibert - Sonata “Jeux” pentru flaut şi pian, Claude Debussy - 3 Preludii din Caietul 1 pentru pian solo, “L’isle joyeuse” şi “Bilitis” (6 epigrafe antice pentru flaut şi pian), Camile Saint-Saens - Romance, Andre Jolivet - Chant de Lions, Francis Poulenc - Sonata pentru flaut şi pian.

 

Marţi, 22 mai

 

„Poveste din Bucovina”

La Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, va avea loc, la ora 19:00, lansarea CD-ului „Poveste din Bucovina” al interpretei de muzică populară Doina Fodor Lavric. La evenimentul organizat sub egida Fundaţiei Societatea de Concerte Bistriţa participă ca invitaţi artiştii plastici Virgiliu Parghel şi Mihai Pînzaru PIM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă, perioada 17 - 23 mai.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă, perioada 17 - 23 mai5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei