Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2012 - Anul XVII, nr. 112 (5017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Joi noapte

Două tinere moarte şi încă cinci răniţi, după un groaznic accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Două tinere au murit iar alte cinci persoane au fost rănite după un groaznic accident rutier petrecut joi noapte pe DN 17 A, în apropiere de Horodnic de Sus.

Printre răniţi se află şi doi copii, unul dintre ei, în vârstă de doar trei ani, care se afla în braţele mamei care a decedat, fiind în stare foarte gravă. Accidentul s-a produs în jurul orei 22.40, la intersecţia DN 17 A cu drumul comunal 45.

Omul de afaceri rădăuţean Beniamin Nistor, în vârstă de 33 de ani, conducea un autoturism Audi, în maşină mai aflându-se încă cinci persoane. Este vorba de soţia sa, de doi copii minori ai acestora, dar şi de fratele şoferului, împreună cu soţia sa, însărcinată în luna a VI-a.

Conform anchetei poliţiei, şoferul de 33 de ani se afla pe drumul cu prioritate, DN 17A, iar, la intersecţia cu DC 34 i-a ieşit în faţă un autoturism Ford, care era condus de Oana Elena Coroamă, o tânără în vârstă de 24 de ani din Voitinel.

Impactul dintre cele două maşini a fost nimicitor. Motorul autoturismului Ford a zburat de sub caroserie, bucăţi din cele două maşini  împrăştiindu-se pe câmp pe mai bine de 100 de metri.

 

Tânăra care nu a dat prioritate şi soţia omului de afaceri au murit

Echipajele medicale ajunse la faţa locului le-au găsit pe două dintre victime decedate. Este vorba de tânăra de 24 de ani din Voitinel, cea care nu a acordat prioritate la ieşirea de drumul comunal şi de Daniela Nistor, în vârstă de 30 de ani, soţia omului de afaceri Beniamin Nistor, care se afla pe scaunul din dreapta faţă.

Băieţelul de trei ani al cuplului, cel care se afla în braţele mamei, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. La câteva ore după accident acesta se afla în comă de gradul I-II, cu multiple leziuni şi fracturi.

Tot la Spitalul Judeţean Suceava, cu răni grave, au ajuns şi Beniamin Nistor, diagnosticat cu multiple contuzii şi cu fractură deschisă gambă dreaptă şi Adina Nistor, de 23 de ani, femeia însărcinată, preluată de medici în şoc traumatic şi cu fractură la un picior. Ceilalţi doi răniţi, cu leziuni mai uşoare, au fost internaţi la Spitalul municipal Rădăuţi.

 

Poliţia precizează că şoferul de 33 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tinere moarte şi încă cinci răniţi, după un groaznic accident rutier.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două tinere moarte şi încă cinci răniţi, după un groaznic accident rutier1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei