Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2012 - Anul XVII, nr. 112 (5017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie electorală cu bătaie

Candidat la Primăria Fântânele, cercetat penal după ce l-a agresat pe susţinătorul unui contracandidat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre candidaţii înscrişi în cursa pentru Primăria comunei Fântânele s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de „loviri şi alte violenţe” după ce l-ar fi agresat pe susţinătorul unuia dintre contracandidaţii săi.

Conform anchetei poliţiei, marţi seară, în jurul orei 19.00, Constantin Ursache, candidatul PRM la primăria locală, se afla pe raza satului Fântânele, pe DJ 290, împreună cu mai mulţi cetăţeni, printre care şi localnicul Gheorghe C., în vârstă de 59 de ani.

La un moment dat, în zonă a ajuns cu o maşină şi Constantin Leonte, candidatul UNPR la primărie. Din ancheta poliţiştilor de la Secţia Rurală Bosanci, ajunşi la faţa locului, rezultă că Leonte l-ar fi înjurat pe bărbatul de 59 de ani şi apoi, fără alte discuţii sau explicaţii, l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei.

Bărbatul de 59 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral minor, contuzie hemitorace stâng şi hematom genunchi stâng.

Furia agresorului ar fi plecat de la o serie de afişe electorale rupte în zilele anterioare, acesta acuzându-l pe bărbatul de 59 de ani că el este autorul.   

 

Furt de banner montat ilegal la Panaci

Centrul de Comunicare Judeţean Suceava a mai făcut public şi un alt incident electoral, minor, petrecut ieri în satul Coverca, comuna Panaci. Totul a plecat de la o sesizare privind furtul unui banner electoral.         

La faţa locului s-a constatat că vârful de tei de care era legat bannerul este rupt şi lipseşte, iar pe partea opusă au mai fost găsite doar cele două sârme metalice de prindere, care au fost rupte şi atârnau pe copac. Prejudiciul cauzat este în valoare de 280 lei.

Pe de altă parte, pe parcursul verificărilor s-a stabilit că respectivul banner a fost instalat ilegal, neavând avizele necesare de la Primăria comunei Panaci. Bărbatul care l-a montat a fost amendat cu 600 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidat la Primăria Fântânele, cercetat penal după ce l-a agresat pe susţinătorul unui contracandidat.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 17 voturi
Candidat la Primăria Fântânele, cercetat penal după ce l-a agresat pe susţinătorul unui contracandidat4.9517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greu e cu politica! trimis de
(17 mai 2012, 15:45:24
Omul asta a investit bani si timp, pentru a ajunge primar. Atata timp cat cineva isi bate joc de munca ta, consider ca a procedat corect. DA-I LA OASE!!!
2.   Fals! trimis de
(18 mai 2012, 12:22:08
Omul nu a procedat asa , Leonte Constantin nu l-a lovit pe respectivul Gheorge C. , acest om este doar un "perchea-terchea " , care nu mai are bani , a primit o suma de bani de la acest om Ursache ( candidat la primaria Fintinele ) pentru a-i rupe toate afisile , Leonte Constantin era in trecere cu masina , mai avea pe cineva in masina , nu l-au lovit pe om , acest Gheorge era foarte bat , iar Ursache , un nimeni , un om care nu ia peste 20 de voturi , mare parte nici nu stiu ca el candideaza , a vrut sa il elimine pe Leonte Constantin din cursa pentru scaunul primariei , asa ca s-a pus ca martor , chiar daca Leonte nu l-a agresat pe individ fizic , l-a agresat verbal , si a vrut sa ii dea de inteles omului ca nu trebuie sa ii rupa afisele , il voteaza daca el crede ca este un om potrivit , daca nu , voteaza cu cine crezi ca iti vrea binele . Din cauza celor doi cretini , dobitoci , Leonte Constantin nu mai poate candida pentru primarie , om care a investit bani in politica mai multi ani pentru a ajunge aici , iar acum s-a ales cu dosar penal si nu mai poate candida .
Dupa parerea mea , Florin Paiu ar trebui sa se intereseze mai mult despre ce scrie pentru ca nu este adevarat , omul nu l-a agresat fizic , MINCIUNILE NU FAC SA SE CUMPERE ZIARUL MAI BINE , FAC DOAR SA STRICE REPUTATIA PERSOANEI , banuiesc ca prin asta isi castiga existenta unele persoane.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei