Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2012 - Anul XVII, nr. 112 (5017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

Primarul din Dorneşti, prins la mijloc după ce a intervenit la un scandal de proporţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Dorneşti, Gheorghe Luţa, s-a ales cu maşina avariată după ce a intervenit pentru a aplana un scandal de proporţii, izbucnit pe raza localităţii, între membrii unei familii care au un vechi conflict legat de custodia unui copil.

Marţi, din jurul orei 19.00, mai multe apeluri la 122 au anunţat că pe drumul comunal Saha a izbucnit un scandal în care sunt implicate mai multe persoane, o autoutilitară fiind vandalizată.

Conform anchetei poliţiei, autoutilitara era condusă de Cristinel Olariu, în vârstă de 34 de ani, din Dorneşti, şoferul trezindu-se atacat cu pietre şi bolovani de o femeie şi de doi bărbaţi. Şoferul a coborât şi a luat-o la fugă, maşina suferind mai multe avarii la parbriz şi portiere. În zonă s-au adunat mai multe persoane, situaţie devenind tensionată şi riscând să degenereze. Printre primii ajunşi la faţa locului s-au numărat şeful de post din comună, dar şi primarul Gheorghe Luţa. La un moment dat, un individ a lovit cu pumnul în maşina aparţinând primăriei cu care a venit edilul, spărgând geamul portierei stânga spate.

Pentru aplanarea conflictului, în zonă au ajuns numeroşi poliţişti de la Secţia Marginea, lucrători ai Poliţiei municipiului Rădăuţi, dar şi o grupă de „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

Conform anchetei poliţiei, cele trei persoane care au provocat scandalul sunt Graţiela Cotos, în vârstă de 44 de ani, fiul acesteia, Daniel Cotos, de 18 ani, şi Mihai Naida, de 42 de ani, fratele femeii. Cei trei ar fi atacat autoutilitara, tânărul de 18 ani fiind acuzat şi de distrugerile provocate maşinii conduse de primar.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri. Tânărul de 18 ani şi bărbatul de 42 de ani au fost reţinuţi, marţi noapte, pentru 24 de ore. Ieri însă cei doi au fost puşi în libertate, magistraţii impunându-le doar interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Contactat telefonic, primarul Gheorghe Luţă a explicat că a intervenit pentru aplanarea conflictului doar verbal şi a fost provocat tot timpul de cei trei agresori. El a spus că conflictul familial este unul extrem de acut şi de vechi, toate încercările de mediere eşuând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dorneşti, prins la mijloc după ce a intervenit la un scandal de proporţii.
 Vizualizări articol: 2659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 12 voturi
Primarul din Dorneşti, prins la mijloc după ce a intervenit la un scandal de proporţii4.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 14:11:44
ahaaa!
si cine o fi raspuns la nr. de tel. 122(unu doi doi)?

paiule,tu ai consumat ceva apa minerala cu cifra octanica ridicata?
pari cam afumat uneori...asa cand te apuci de scris...sau esti doar obosit pt.ca iubesti prea mult?
2.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 14:34:05
Ati uitat, domnule Paiu, de stimabilul Costel Galan patronul S.C. Loredana , si de faptul ca scandalul a izbucnit dupa ce acest individ, fostul vice-primar al orasului Radauti, a lovit-o pe Cotos Gratiela, o femeie vaduva de 5 ani. Sa nu uitati sa adaugati.
3.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 15:23:10
poate ne explicati ce cauta totusi primarul la poarta d-nei cu pricina, si se lupta cu un copil de 18 ani, unul de 7 ani ,orfani de tata de 5 ani,o femeie(era doar o femeie care mai are si doar 57 kg, studii superioare, fosta administrator firma,)care locuieste la o distanta de 2 km de sat, cu copiii.in apropierea
3.1  RE: Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 19:22:03
ANONIM12345 ...NU CUMVA STII PREA MULTE DETALII DESPRE FEMEIA IN CAUZA ???
4.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 15:40:12
halelor se afla cumva balastiera Dlui Galan care este acuzat de lovituri existand un certificat medico legal? se lleaga cumva de faptul ca admin SC NIVEL CONSTRUCT , implicat intr un conflict personal cu fratele femeii ,nu cu femeia , este supus unui control de laBucuresti , camioanele lucrand la SC LOREDANA?
5.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 19:44:03
Este inadmisibil ca un "domn respectabil", precum "domnul" Galan, sa loveasca o femeie . Pe langa asta, sunt foarte curios cum ar fi reactionat seful de post, primarul sau "domnul" Galan daca s-ar fi aflat in situatia baiatului Daniel Cotos care a vazut cum ii este lovita mama. Cata nedreptate!
6.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 23:24:32
dl paiu de ce n ati scris adevarul asa cum era pe site ul isj suceava? ca primarul comunei a venit chemat de concubina lui CRISTI NANEL Olariu? LA poarta femeii respective sa va razbunati ptr ca Naida Daniel (fost sot inselat, al doilea, primul a fost Nastase Radu, apoi POlitistul de frontiera, apoi.... cati or mai fi fost)a facut reclamatie la Bucuresti ca Nanel Olaru cara cu masinile lui ilegal, balastru la primarul Luta.
7.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 23:25:55
care din 2009 ii faciliteaza afacerile ilegale, duce toata albia Sucevei la EGGER cu vicele Galan, si aduce inapoi pe terenuri agricole betoane sparte, lut,sa astupe craterul pe care l a exploatat dtot pe terenul d nei cu pricina..cum o fi cu scandalul provocat de d na in curtea ei ,batuta in fata ag Moloce,primarul Luta, concubina Lupu Ionela, matusa ei MOdita, Costel Galan, Romica Galan, Olariu Cristi, care era cu autocamionul de 40-60 tone, nu autoutilitara, si dincolo de gard-o femeie, doi copii si fratele sosit mult mai tarziu.
8.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 23:26:32
cine i a dat dreptul edilului Dornestean sa foloseasca masina primariei in interesul lui Galan si alui Lupu Ionela? ce cautau acestia la o poarta privata? nu puteau fi acuzati de ei de tulburarea proprietattii private? Nu !! ptr ca era primarul de fata care avea dreptul sa comande o vendeta , sa o fabrice dupa bunul plac...Masina primarului Luta a plecat cu Romica Galan in momentul sosirii tv local -care a vazut ca fam Naida nu a iesit din curte, si s a intors cu geamul portierii stanga spart la fel ca acum cativa ani cand s a inscenat cu Olarean.
9.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 23:27:11
Nimeni nu l a crezut atunci pe Olarean si uite ca istoria se repeta. Miza?? balastrul din albia Sucevei -Dornesti. cei din Dornesti stiu unde locuieste fam Cotos..cati vecini are pe o raza de 2 km...nimeni...e zona industriala..pe cine a indignat? pe cine a tulburat? Bufnitele din lunca? va spun eu...SOFERII LUI GALAN! Ei erau la poarta familiei.. N a fost nimeni decat trei politisti de la Radauti chemati de fam Cotos..Jandarmi? or fi fost la politie la Dornesti unde erau doar Lupu Ionela ,Turtureanu modita, Luta Gheorghe, Galan si restul POlitiei care n afost nici macar sa vada unde sta o vaduva si copiii ei...cum nici la inundatii n a fost nimeni...sa duca macar o sticla de apa la doi copii.
10.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 23:27:47
DOMNULE LUTA SA ARESTEZI UN COPIL DE 18 ANI IN PRAGUL BACALAUREATULUI ,ptr MOTIVUL CA I AI BATUT MAMA SI AI UMPLUT O DE SANGE IN PROPRIA CURTE IMPREUNA CU VICELE GALAN? CE CAUTAI DUMNEATA LA POARTA LOR? CU CINE SE CERTAU EI IN CURTEA LOR? CE CAUTA LUPU IONELA LA POARTA LOR LA 2 KM DISTANTA DE CASA EI? UNDE SUNT MARTORII FAM COTOS SI NAIDA? N AVEAU...PTR CA SUNT IZOLATI
11.   Comentariu trimis de
(17 mai 2012, 23:28:24
Ce vina avea fam COTOS ca Naida se certa cu fosta sotie si Olariu concubinul ptr fetita lui pe care nu o vede decat in masina concubinului si careia Politia Dornesti o favorizeaza la comanda primarului incalcand hotarari judecatoresti? De ce? PTR ca OLARIU CRISTI este varul Primarului , cara cu camioanele fara acte legale lui Galan SI Luta..NU platesc la stat ..duc doua camioane de balast..si totul e OK...
12.   GRATIELA, DANIEL NAIDA SI PUSTIUL DE 18 ANI!!! trimis de
(18 mai 2012, 00:33:26
GRATIELA, FEMEIA CU STUDII SUPERIOARE SI ATOTSTIUTOARE!!!!!
NENOROCITII ASTIA CARE AU STRICAT FATA DORNESTIULUI, GRATIELA, DANIEL SI DAN COTOS NU SE LINISTESC NICI PE NET, SI-AU FACUT CONTURI ANONIM 1345 S.A. SI AU INCEPUT SA MANANCE KAKAT LA GREU.CINE DRAQU SA VA MAI LINISTEASCA DECAT DUMNEZEU SA VA INCHIDA GURA FIR-A-TI AI DRAQULUI DE ZABALOSI!CAINELE A MURIT DE DRUM LUNG SI PROSTII DE GRIJA ALTORA, IACA NU MAI POTI TU DE NANEL SI IONEL, DACA TE-A LASAT SCULA FEMEIA TE-A FLITUIT, CUM SA STEA CU UN ALCOOLIC NOTORIU, PRIETEN CU ION CONEAC SI ALTI BRAVI MACARAGII DIN ZONA!
PAREREA MEA E CA TREBUIE SA VA PUPATI IN C.U.R. RECIPORC IN KAKATUL ALA DE HALA(CE A MAI RAMAS DIN EA) A VOASTRA SITUATA LA 2 KM DE SAT SI SA-I LASATI PE CEI DIN CENTRU IN PACE.BIETU FANE CRED CA SE INTOARCE IN MORMANT LA CE VEDE CA SE INTAMPLA?1IN REST, KAKATI-VA PE VOI LA COMENTARII, ORICUM SUNTETI SINGURI SI AMPLIFICATI STAREA DE REVOLTA, POATE SCAPA NANEL TIRUL PE CAP.
13.   Primarul din DORNESTI provoaca scandalul ! trimis de
(18 mai 2012, 14:48:44
de ce n-ati publicat faptul ca,in ziua premergatoare,camionul SV-11-NIV,cu nr fals,fara asigurare,apartinand lui OLARIU CRISTINEL,transportand balast pt COSTEL GALAN,a fost depistat in trafic de POL RADAUTI si drept urmare seara in curtea PRIMARIEI DORNESTI,au stat LUTA GHE,agentul IONUT LUPASCU,COSTEL GALAN si NANEL OLARIU( cu camioneta reclamata de zeci de ori,nr BS-122 BP,fara asigurare) au pus la cale inscenarea,pt ca a fost deranjat ,,sistemul lor mafiot al balastierelor" ??? Ce cautau atatea persoane ,,asa zise martori" doar din breasla lor ?? De ce politistul MOLOCE,nu indeparta intentionat pe LUPU IONELA matusa ei de la locul incidentului,pt a incita spiritele ?? ce cautau acestea?? cine da fapt provoca ultrajul... nu cei aprox 20 insi,la poarta unei persoane fara ajutor ?? Primarul minte..l-a sustinut mereu pe OLARIU,a refuzat orice mediere a conflictului,desi a fost solicitat de nenumarate ori,a inscenat distrugerea pt a santaja si a dispare dosarul in carew OLARIU C l-a mutilat cu o bata pe DANIEL NAIDA,comanditat de concubina LUPU IONELA ! din contra,el era acela care ameninta si jignea ,,va bag la puscarie boschetarilor" !! El nu incerca sa aplaneze ci sa acutizeze conflictul,bazat pe faptul ca ei erau 20 si dincolo de gard doar 3 ! de ce nu vine televiziunea sa filmeze,prapadul facut in lunca SUCEVEI de camioanele lui OLARIU si SC LOREDANA ?? Gropi imense exploatate abuziv,nenorocind sistemul ecologic... Nu se sesizeaza MEDIUL,DIRECTIA APELOR si celelalte institutii... asteptam iar inundatii,ca sa se descopere nenorocirea si mafia locala a exploatarilor balastiere ??!! De ce ascund in aceste gropi tone intregi de beton armat,cum vor creste copacii iar...si in baz arui contract ??
Pt ca s-au reclamat aceste ilegalitati,au vrut sa ,,anihileze" un cui.. si ei sa ascunda contractul pt care ia PRIMARUL bani pt caratul molozului rezultat de la lucrarile din comuna !! Primarul nu a mediat...ci a participat activ la acest incident,acutizindu-l intentionat !!
14.   Maass-media sa opreasca dezastrul ecologic ! trimis de
(18 mai 2012, 15:41:47
Exista atatia martori,cum,clica balastierelor GALAN COSTEL-LUTA GHE sub acceptul tacit al POLITIEI DORNESTI,exploateaza zilnic zeci de camioane,cu tot felul de inginerii financiare si contractuale,folosind camioanele SV 09 NIV,SV 10 NIV si SV 11 NIV ale SC NIVEL CONSTRUCT,apartinand lui OLARIU CRISTINEL, ,,carausul personal" al primarului,pt iazul ilegal construit din gradina lui LUTA ,insusindu-si contracte de milioane de euro,ascunzand molozul rezultat in gropile imense sapate de SC LOREDANA in lunca SUCEVEI ! desi s-au reclamat toate aceste abuzuri,s-a musamalizat totul... Daca primarul LUTA,vroia sa aplaneze conflictul,nu permitea sa vina atatea persoane intentionat,sa degenereze intr-un scandal monstru ( LUPU IONELA,matusa ei,OLARIU CRISTINEL) persoane care nu aveau ce cauta acolo...era proprietatea privata a unei femei singure,cu doi copii minori,aflata dupa gard in curtea ei... de ce au stat 3 ore toti ,,martorii" si au si filmat ?? Nu era normal si legal,sa fie chemate la POLITIE strict persoanele aflate in conflict ?? De ce nu se pomeneste in articol ca GALAN COSTEL a fost de fapt acolo fara nici un motiv si a lovit-o in gura pe C GRATIELA ?? Pt ca e in campanie electorala si sa nu afle lumea de comportamentul lui de bataus ?? Ce drept avea el sa loveasca o femeie fara aparare in curtea ei ?? Sau era aparat de agentul MOLOCE si primarul LUTA,aflati la 1 m de el ?? A adunat toti soferii de pe camioanele lui,ca sa-i puna martori mincinosi si sa aiba acoperire ! Puteau 3 persoane sa tulbure linistea,in fata a 20 de barbati, aflati la poarta care amenintau si terorizau psihic ?? Rusine... politia nu a luat masurile ce se impuneau,ci au plecat 4 masini la POSTUL DORNESTI,sa ,,fabrice" dosarul stufos pt arestare... De ce nu apare si numele lui GALAN in acest caz ?? Sesizati institutiile superioare sa trimita un control la fata locului,sa puna toti ,,cartile pe masa"...probe,martori,date exacte...Daca este libertatea presei si aparati interesul cetateanului..
15.   Un primar corupt ! trimis de
(18 mai 2012, 16:29:27
Daca primarul LUTA vroia sa stinga acest conflict,de ce n-a intevenit impartial,atunci cand infractorul OLARIU NANEL i-a pricinuit cu bata de baseball 40 zile de spitalizare lui DANIEL N ??!! De ce n-a intervenit,cand LUPU IONELA i-a furat zeci de mii de euro,toate lucrurile din casa si copilul,pe care refuza sa i-l dea sa-l vada macar,desi exista HOT JUD ?? De ce ascunde mereu faptul ca LUPU IONELA,provoaca intentionat scandaluri si inscenari,pt a fi arestat fostul sot,pt a se prevala de vina ca a nenorocit 3 barbati (cu acte),ca a despartit om insurat cu 3 copii,ca a dus fetele ei din 2 casnicii in alta casa cu 3 copii de alta religie,ca detine la mama ei depozit de tigari si benzina de contrabanda,ca i-a furat totul si primului sot... si la al doilea...? De ce a sustinut-o mereu pe aceasta femeie de moralitate usoara si nu i-a impus,ca primar,macar moral,sa respecte legile si sa nu fure si insele la nesfarsit ? Mai mult,a contribuit la falsul in acte,in care aceasta a trecut un coafor construit din banii fostului,pe numele matusii TURTUREANU MODICA,desi stia adevarul... Asa a aplanat el conflictul ?? Nu,el ca edil sef,a incurajat o depravata cu 5 copii de la 3 barbati la 34 ani,o hoata si o escroaca,creeind un precedent musamalizandu-i nemerniciile !! Asta doar pt interesul lui evident,concubinul acesteia fiind carausul lui si al altor persoane influente din sfera balastierelor !! se poate proba ,nr-ul zilnic de camioane pline ochi cu balast si nisip,de la balastierele apartinand societatilor SC CHEZ SRL si SC LOREDANA SRL,care practic au distrus infrastructura locuintelor si drumurilor din comuna ! Acest primar,care alearga din partid in partid,inainte de fiecare alegeri,numai in interesul personal de a-si insusi bani ,,negri" din contracte dubioase trebuie cercetat de DNA... Unde sunt 20 miliarde imprumutate de PRIMARIA DORNESTI,pt care noi cetatenii comunei platim,pt renovarea drumurilor,drumuri care de fapt au fost distruse practic ??
16.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 16:42:31
Gratiela Cotos sunt.nu vad de ce mi as face conturi anonime ptr ca nu am ce ascunde, d le HOLTZINDUSTIES.te intereseaza c. v ul meu ; am absolvit o universitate de 5 ani-am profesat 5 ani ca institutor , profesor, apoi am lucrat 2,5 ani in strainatate, din 2002 sunt admin unei SC impreuna cu sotul meu care a decedat in 2007.eu nu mai fac afaceri de la moartea sotului meu.imi cresc cei doi copii cum pot, nu ma intereseaza complicatiile tale sentimentale de nici un fel si nici frustrarile d lui Galan. nu pricep ce dorea Galan de la mine. n am facut niciodata reclamatii de nici un fel la nici un fel de masina. TERENUL UNDE GALAN ARE BALASTIERA I L A VANDUT SOTUL MEU IN 2007.CELALALT TEREN NU L VAND PTR CA INCERC SA L LAS BAIETILOR MEI>.CARE ESTE PROBLEMA PRIMARULUI LUTA ? POATE SA SI PERMITA SA VINA LA POARTA MEA SA L PUNA PE GALAN SA MA LOVEASCA ,EU O FEMEIE VADUVA,SINGURA, EI VREO 10 CRED , si apoi sa insceneze un dosar in 2 3 ore ptr a aresta un copil de 18 ani, orfan de tata? SPUI CA L AI CUNOSCUT PE SOTUL MEU>>>L A CUNOSCIT INTREAGA COMUNA- ATI FI INDRAZNIT VOI ,PRIMAR NICI ACUM NU STIE CE INSEAMNA TATA>>>M A INTREBAT IN ACEA SEARA; O SA L OMOARE PE DANIEL? CA PE TATA? DACA AI FI AVUT ONOARE SI CARACTER D LE PRIMAR SA PRIVESTI CU SANGE RECE CUM II CURGE SANGELE PE OBRAZ LOVITA DE UN VICEPRIMAR DE RADAUTI IN CURTEA EI> CRED CA NU TE AI ASTEPTAT LA ASA CEVA. ACUM INCERCI SA MUSAMALIZEZI TOTUL, SA DECLARI PRIN PRESA CUM AI FOST ATACAT IN CURTEA EI DE UN COPIL, CE AI CAUTAT ACOLO? DE CE AI ADUS O PE LUPU IONELA, PE TURTUREANU MODITA LA POARTA MEA? CU CE DREPT FOLOSESTI MASINA PRIMARIEI IN INTERES PERSONAL? DUMNEATA ERAI POLITIST?
17.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 17:13:06
SCUZE .COMENTARIUL APARE INTRERUPT.COMPLETEZ;ATI FI INDRAZNIT,VOI, PRIMAR ,AG POLITIE ,VICEPRIMAR DE RADAUTI,LUPU IONELA,TURTUREANU MODITA,NANEL OLARU SA VENITI LA POARTA LUI FANE COTOS ,SA I LOVITI SOTIA, SA O UMPETI DE SANGECREDE CA DANIEL E TATAL LUI.AM MERS DE BUNA CREDINTA LA POLITIA RADAUTI SA DAM DECLARATII> NE AU TINUT PANA LA ORA 1 LOCUITORI AI COMUNEI DORNESTI!!! ACESTIA ,MAI SUS MENTIONATI ,LOCUIESC LANGA HALA MEA?
18.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 17:28:40
COMPLETEZ; ...DE SANGE FATA DE FIUL EI,SA O FACETI ,,curva",?SPUNEAM DE FIUL MEU ANDREI ,CARE NU STIE CE INSEAMNA ,,TATA".E MAI MULT DECAT TRAUMATIZAT DE TOT CE SE INTAMPLA.NE AU TINUT PANA LA ORA 1 PANA A VENIT DOSARUL DE LA DORNESTI,.AM ULTRAGIAT SI TULBURAT ORDINEA PUBLICA N AM FACUT NICI O RECLAMATIe...FRATELE MEU ARE O PROBLEMA CU LUPU IONELA SI CONCUBINUL -NU I DA DE TREI ANI SA SI VADA FATA>.N AI VENIT IN TREI ANI O DATA CU MASINA PRIMARIEI SA L AJUTI SA SI VADA FATA> AI VENIT SA I PUI CATUSELE FIULUI MEU CARE SI VAZUT TATAL TOPINDU SE
19.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 17:32:34
de cancer, orb, care ma intreba :is frumosi mama? ca eu nu i mai vad. DUMNEZEU SA TI AJUTE
20.   Comentariu trimis de
(19 mai 2012, 17:36:00
spune o vorba -sa te temi de blestemul vaduvei si durerea mamei.eu imi cresc greu acesti copii. n am treba cu balastierele voastre. lasati ma in pace!
21.   Sa recunoasca primarul corupt ! trimis de
(20 mai 2012, 01:41:13
De ce nu spune primarul LUTA,ca in ianuarie,CRISTI OLARIU,l-a urmarit cu masina pe D NAIDA si pe podul pasarela ,cu o bata de baseball,l-a mutilat si l-a lasat intr-o balta de sange,pus de amanta judetului LUPU IONELA ??!! Ca ,,a mediat" asta...zilnic la sueta in sediul POLITIEI cu agentii MOLOCE si LUPASCU...si dosarul nu mai pleca la PARCHET de 3 luni...ca intimidau martorii..ca-i santajau...ca a inscenat totul ,chiar el declarand prin comuna ca ,,trebuie sa-si retraga plangerea victima D N " !! Pt ca au fost reclamati agentii pol pt abuz (raspuns evident negativ,musamalizat),pt ca au fost reclamate camioanele lui OLARIU,care transporta ilegal zilnic,sub ochii POLITIEI balast si nisip la locuitorii comunei si pt SC LOREDANA,camioane inregistrate in ITALIA,cu asigurare falsa si fara ITP.. De dosarul cu bataia nu se mai stie nimic,ca doar e doar o banala TENTATIVA DE CRIMA !! In schimb,s-a ,,rezolvat" rapid,in 2 ore un dosar,in care 3 persoane,in curtea lor,din victime au fost transformate in agresori f periculosi si arestati pe loc !! 3 persoane care au speriat 20 de masini si de barbati !! Primarul LUTA a provocat scandalul,d-le PAIU !! Politia avea obligatia sa indeparteze persoanele straine,nu sa le adune,cat mai multe,pt a fi ,,martori" cum agentul MOLOCE,la 1 m de COTOS G ,n-a vazut cine a lovit-o,mai mult la strigatele ei,i-a raspuns cu nerusinare ,,te-ai batut singura" !! ce credibilitate sa mai prezinte POLITIA,daca agentul MOLOCE se plimba in masina lui OLARIU noaptea (masina cu acte false de ITALIA) si agentul LUPASCU e toata ziua in sediul POLITIEI cu OLARIU si PRIMARUL ??! Era normal ca,la fata locului sa apara si LUPU IONELA cu matusile sale,pt a amplifica scandalul ?!! Sa strige toate ,sa injure si sa ameninte? Asta nu-i provocare la scandal,d-le agent MOLOCE ?? Sa spuna politistul,cate camionete de balast si nisip,i-a carat OLARIU,pe terenul din FRATAUTI,unde-si face casa !! De ce nu se ia in seama filmarile TELEVIZIUNII LOCALE,chemata de cei 3 ??!!
22.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 13:30:45
D LE PRIMAR ,VORBESC PRIN INTERMEDIUL NET ULUI PTR CA CU DOMNIA TA NU SE POATE DISCUTA CIVILIZAT.EU STIU CE INSEAMNA UMILINTA SI NEDREPTATEA DUPA CE AM RAMAS VADUVA...NU PENTRU MINE MA DOARE...PENTRU FIUL MEU...DE LA 12 ANI IN VACANTE A CUNOSCUT CANCEROSII DE LA ,,ION CHIRICUTA'' CLUJ NAPOCA.ETAJUL 4 ERA AL COPIILOR BOLNAVI DE CANCER.IN VACANTE, FIUL IL TINEA DE MANA PE TATAL LUI LA RAZE ACESTI COPII AU VAZUT MIERCURI CUM DOMNIA TA AI ADUS LA POARTA LOR UN BOIER AL ZILELOR NOASTRE CARE I AU BATUT MAMA SI CAREIA II CURGEA SANGE PE OBRAZ.I AI SPUS FIULUI EI CA S A BATUT SINGURA INTRAM IN ACEEASI BISERICA; SA TE UITI IN OCHII MEI SI SA SPUI ADEVARUL MAICII DOMNULUI>NU MIE , CA EU IL STIU. IAR DOMNULUI HOLZINDUSTRIES II SPUN CA SE VA INTALNI ODATA CU UNCHIUL LUI ACOLO IN CER...SI CU ION MUCEA...EU I AM RESPECTAT NUMELE SOTULUI MEU...POATE AR FI VRUT IN NUMELE PRIETENIEI VOASTRE SA I APERI FIUL> AI SI TU UN BAIAT>>>
23.   Comentariu trimis de
(20 mai 2012, 13:45:10
sa l aperi ,nu sa l ameninti ca l dai sub tren.nu v a facut nici un rau copilul meu, de 5 ani treceti cu sute de masini pe la poarta mea, mi am mutat copilul cel mic la mama,din cauza prafului.Daniel a ramas cu mine sa ma apere de hoti, a locuit in praf , in lut si noroi, nu a spus odata ceva..v a lasat sa va faceti afacerile. cu ce v am deranjat eu? cu ce v a deranjat Daniel? L ai intrebat vreodata daca are bani sa mearga la scoala? il ameninti ca dati cu tirul peste el, ca l arunci sub tren...ce ti a facut el tie? ce lagatura am eu cu afacerile voastre? anul trecut am pierdut un contract de 2000 ron inchiriere spatiu din cauza prafului. v am facut reclamatie? v am cerut despagubiri? singurul a platit despagubiri ptr apa , etc domnul de la sc cheza. care de altfel uda drumul singur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei