Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Trei şoferi beţi turtă, traşi pe dreapta în mai puţin de o oră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei şoferi pericol public, aflaţi în stare avansată de ebrietate, au fost traşi pe dreapta de poliţişti luni, în mai puţin de o oră, în cadrul unor acţiuni de control în trafic.

Într-un prim caz, în jurul orei 17.40, un echipaj de la Secţia Rurală Marginea, aflat în misiune de supraveghere şi control pe DJ 178, în Arbore, a oprit un autoturism la volanul căruia se afla Toader B., în vârstă de 41 de ani, din comuna Botoşana.

Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.   

Aproximativ la aceeaşi oră, un alt echipaj de la Secţia Rurală Marginea, aflat pe DJ 178F, în Gălăneşti, a tras pe dreapta un şofer care se afla aproape de limita comei alcoolice.

Ştefan B., în vârstă de 43 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, a fost verificat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 1,35 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, ceea ce corespunde unei alcoolemii în sânge de aproximativ 2,7 la mie.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul condus de şoferul băut nu avea asigurarea obligatorie, fapt pentru care s-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare

Un al treilea şofer în stare avansată de ebrietate a fost prins luni seară, în jurul orei 18.00, pe strada Victoriei din municipiul Suceava. Pavel B., în vârstă de 28 de ani, localnic din Suceava, avea o concentraţie de 1,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În afara acestor trei cazuri, câteva ore mai târziu, la miezul nopţii, poliţiştii au mai depistat un şofer care se bănuieşte că era băut, însă nu a putut fi verificat cu etilotestul.

Vasile U., în vârstă de 51 de ani, din Vicovu de Sus, a fost tras pe dreapta pentru control pe drumul comunal Gura Putnei.

Conform poliţiei, „întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul neputând fi înregistrat deoarece acesta nu a suflat corespunzător şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei şoferi beţi turtă, traşi pe dreapta în mai puţin de o oră.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei şoferi beţi turtă, traşi pe dreapta în mai puţin de o oră5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei