Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătăuşii din Club „Ranch”, trimişi în judecată, deşi s-au împăcat în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a indivizilor implicaţi în bătaia din Club „Ranch” a doua zi de Paşte, în urma căruia un tânăr a fost înjunghiat, iar un altul băgat în spital, după ce a fost bătut cu un baston telescopic.

Deşi agresorii, trei dintre ei arestaţi preventiv, s-au împăcat şi şi-au retras plângerile făcute unul împotriva celuilalt, procurorii i-au dat pe mâna judecătorilor. Astfel, Daniel Maruseac (31 de ani), din comuna Şcheia, Laurenţiu –Florin Mateiciuc (30 de ani), Vasile Ioan Ştefanov (28 de ani) şi Robert Nicolae Morari (23 de ani), din municipiul Suceava, au fost trimişi în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scandalul care i-a adus după gratii s-a petrecut în dimineaţa zilei de 16 aprilie şi, potrivit anchetatorilor, ar fi fost provocat de Mateiciuc, cel despre care s-a crezut că este doar victimă şi care cerea de pe holurile Spitalului Judeţean să fie traşi la răspundere agresorii săi: “Câte răngi mai aşteaptă domnu’ procuror ca să îmi dea în cap numitul Maruseac Daniel… cât crede el că mai duce capul meu?”, se văita Mateiciuc.

Ulterior, atât Mateiciuc, cât şi Maruseac, au fost duşi în faţa instanţelor de judecată cu propunere de arestare preventivă, ambii fiind trimişi după gratii.

În arestul poliţiei a ajuns şi un al treilea agresor, Vasile Ioan Ştefanov.

Singurul care a rămas în libertate, primind doar interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, a fost Robert Nicolae Morari.

 

Scenariul scandalului, conturat de anchetatori

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în dimineaţa celei de-a doua zi de Paşte, în jurul orei 6:00, Laurenţiu –Florin Mateiciuc şi un alt tânăr implicat în scandal,  Florin Şlei (29 de ani), se aflau în Club Ranch, împreună cu soţiile.

La un moment dat, în club a intrat şi celălalt grup format din inculpaţii Maruseac, Ştefanov şi Morari. Între primii doi şi Mateiciuc a existat o agresiune, în acelaşi local, şi în 2011.

De această dată, susţin anchetatorii, Mateiciuc ar fi fost cel care a căutat scandal, mutându-se cu amicul său şi soţiile lor de la masa la care stăteau, aproape de uşa de la intrare în club, la o masă din apropierea taberei adverse. Nu a durat mult şi spiritele s-au încins.

Maruseac l-a lovit pe Mateiciuc, după care, se arată în rechizitoriu, a urinat pe el. Un alt inculpat, Robert Nicolae Morari, a aruncat cu un scaun în direcţia lui Mateiciuc, fluturând în aer un baston telescopic.

Mateiciuc i-a lovit şi el pe Maruseac şi pe Ştefanov, acesta din urmă ripostând şi lovindu-l în cap cu bastonul telescopic de la Morari.

În altercaţie, Daniel Maruseac l-a înjunghiat în zona toraco-abdominală pe Florin Şlei, medicii stabilind că viaţa acestuia din urmă a fost pusă în pericol.

De altfel, procurorii au disjuns cercetările faţă de Daniel Maruseac pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăuşii din Club „Ranch”, trimişi în judecată, deşi s-au împăcat în arest.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătăuşii din Club „Ranch”, trimişi în judecată, deşi s-au împăcat în arest5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei