Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Iulius Mall Suceava

Consultaţii gratuite pentru cei ce vor să slăbească, reduceri la cumpărături şi plăţi rapide la utilităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Sucevenii care vor să slăbească sănătos şi natural au acum posibilitatea de a consulta gratuit un nutriţionist, în magazinul Plafar din Iulius Mall. Oferta este valabilă până la 31 mai 2012, făcând parte din programul Plafar “O vară SLIM-FIT”, de educare în alimentaţie prin consultul specialiştilor şi consumul alimentelor naturale pe baza unei diete personalizate, pentru a slăbi şi a rezolva problemele de metabolism.

Printre noutăţile cu care centrul comercial Iulius Mall Suceava îşi aşteaptă clienţii se numără facilitatea de a-şi plăti facturile la utilităţi (gaze, apă, energie electrică, telefon, internet şi alte utilităţi), simplu şi rapid, într-un singur loc, la Inmedio.

Reducerile din magazine sunt un alt motiv pentru care clienţii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava. Astfel, la Kenvelo, ţinutele casual au costuri mai mult decât tentante, tricourile având preţuri de la 19,99 lei, cămăşile de la 59,99 lei, iar jachetele şi jeans-ii de la 89,99 lei.

Până pe 20 iunie 2012, toate costumele bărbăteşti în modele clasice de la magazinul Bigotti din Iulius Mall au reduceri substanţiale, de la 20% până chiar la 50% din preţuri.

În ultima lună de primăvară, sucevenii au ocazia de a descoperi emoţia de a oferi în dar strălucirea, rafinamentul calitatea şi eleganţa unei bijuterii Sabrini.

Astfel, până pe 30 mai 2012, pe lângă brand-uri de renume de bijuterii, ceasuri sau instrumente de scris, magazinul Sabrini din Iulius Mall îşi surprinde clienţii cu o reducere de 30% la bijuterii din argint cu perle. Sabrini este distribuitorul autorizat al multor mărcilor de renume Longines, Pandora, Kissing Diamonds, Calvin Klein, Swatch, Guess, DeRuvo, Tissot, Diamanti Veri, DonnaOro, Fossil, Waterman sau Parker. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consultaţii gratuite pentru cei ce vor să slăbească, reduceri la cumpărături şi plăţi rapide la utilităţi.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Consultaţii gratuite pentru cei ce vor să slăbească, reduceri la cumpărături şi plăţi rapide la utilităţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei