Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2012 - Anul XVII, nr. 95 (5000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Lucrările de frezare a bulevardului principal au început cu stângul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prima noapte în care s-a lucrat la asfaltarea principalei artere de circulaţie din Suceava, constructorii şi-au cam dat cu stângul în dreptul şi au făcut mult zgomot pentru nimic, în sensul că deşi li s-au creat condiţii să lucreze din plin, abia –abia s-au mişcat pe o porţiune de câteva sute de metri.

Astfel, deşi Primăria Suceava a mobilizat Poliţia Locală să dirijeze traficul, să elibereze parcările de pe lateralele străzii Calea Unirii şi Calea Burdujeni, ca utilajele de frezare a asfaltului să poată acţiona nestingherite, ieri dimineaţă, rezultatul era de-a dreptul dezolant.

Pe Calea Unirii era frezată o singură bandă de circulaţie şi aia doar pe câteva sute de metri, de la sensul giratoriu până în dreptul Carrefour.

Total nemulţumit de rezultate, primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a luat ieri la rost pe constructori şi pe angajaţii primăriei responsabili de străzi, certându-i pentru proasta organizare şi lipsa de rezultate.

“S-a frezat puţin. Am deranjat jumătate din Burdujeni, am blocat parcările şi pentru ce? Nu e în ordine, nu lucraţi cum trebuie. Nu blochezi parcările o săptămână, că poate ajunge acolo într-o săptămână”, a spus Lungu, care i-a chemat pe cei de la conducerea firmelor care au adjudecat aceste lucrări să vină să dea socoteală de cele întâmplate.

Acesta a cerut ca lucrările să fie executate cu mai multe utilaje, să fie făcută o mai bună organizare, astfel încât după ce într-o noapte se frezează strada, a doua zi să poată fi deja turnat un nou strat de asfalt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de frezare a bulevardului principal au început cu stângul.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Lucrările de frezare a bulevardului principal au început cu stângul4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungu si lucrul la milimetru trimis de
(26 apr 2012, 00:02:43
Nene primarule stai linistit nu te agita sa spui ca trebuie sa lucrati la milimetru …pentru ca avansul in lucrari este deja masurat in milimetri , dar te atentionez si te oblig sa observi ca si furnizorii de servicii ce pun asfaltul , te lucreaza si ei tot la milimetru pe cele trei dimensiuni ale imbracamintei asfaltice ce ti-o plesneste pe ulitele urbei lu matale , adica pe lungime , latime (adica pe suprafata) dar si pe inaltime (adica la grosime) capisci monsegniore ??
Daca nu , nu te face ca nu stii de oarece umflaturi la volumele de masa bituminoase pe care le decontati abonatilor de licitatii care de multe ori plesnesc aproape situatiile de lucrari , iar mataluta dai cu semnatura spre decontare.
Sa nu te superi dar aceste informatii sunt din manelele constructorilor locali care mustacesc a complicitate . Rezon moncher dar nu se cade sa faci galagie mare .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei