Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2012 - Anul XVII, nr. 95 (5000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

IMM-urile sucevene- bine reprezentate la nivel naţional

Sâmbătă, 21 aprilie 2012, la Centrul Internaţional de Conferinţe „Casino Sinaia" a avut loc cea de a VI-a ediţie a Convenţiei Naţionale a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.Evenimentul are ca scop adoptarea Strategiei CNIPMMR şi alegerea conducerii CNIPMMR pentru următorii patru ani.

Federaţia Patronală IMM din judeţul Suceava este reprezentată la cel mai înalt nivel în structura de conducere a CNIPMMR, votată la Convenţia Naţională 2012 prin alegerea doamnei preşedinte Liliana Agheorghicesei, în funcţia de vicepreşedinte,având ca domeniu de responsabilitate promovarea afacerilor şi misiunile economice.

Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava a fost reprezentat de doamna vicepreşedinte Luminiţa Chihai, care a fost aleasă în Comisia de Cenzori a CNIPMMR, iar domnul Mihai Deliu, preşedinte al Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava a fost ales vicepreşedinte al Colegiului Naţional de Onoare şi Excelenţă şi reconfirmat ca Membru de Onoare al CNIPMMR.

Demn de remarcat este faptul că din cele 41 de judeţe, delegaţia din Suceava a reuşit să obţină cele mai multe locuri în boardul de conducere al CNIPMMR ca o recunoaştere a activităţii dinamice şi susţinute a organizaţiilor sucevene. Din partea Federaţiei Patronale IMM din judeţul Suceava a participat cea mai numeroasă delegaţie, formată din 34 de oameni de afaceri. În cele două zile dedicate celei de a VI-a ediţii a Convenţiei Naţionale, membrii FPIMM Suceava au participat la numeroase seminarii susţinute de reprezentanţi ai Institutului Naţional pentru Întreprinderi Mici, ai Fondului Român de Contragarantare, ai Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri şi CECCAR.

La lucrările Convenţiei Naţionale a CNIPMMR au fost prezenţi 176 delegaţi cu drept de vot-reprezentanţi ai structurilor teritoriale ale CNIPMMR, grupate în Federaţii Regionale din toate cele opt Regiuni de Dezvoltare ale României, invitaţi din ţară şi din străinătate, personalul executiv din cadrul structurilor teritoriale ale CNIPMMR, mass-media locală şi naţională.

Întreprinzătorii suceveni au avut ocazia de a se întâlni cu Ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, doamna Claudia Boghichievici, doamna Dana Vulcan - Directorul General al CECCAR, domnul Ioan Cristian Haiduc – Preşedinte AIPPIMM,domnul George Constantin Păunescu – Preşedinte ACPR, domnul Florian Costache – Preşedinte CES, domnul Dantes Bratu – Inspector-Şef - Inspecţia Muncii, domnul Ioan Hidegcut, preşedintele Fondului Român de Contragarantare, domnul Aurel Şaramet – Preşedinte al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Lucrările Convenţiei Naţionale s-au încheiat cu adoptarea RezoluţieiConvenţiei Naţionale a CNIPMMR2012– rezoluţie adresată Preşedinţiei, Parlamentului, Guvernului, Partidelor politice din România, organizaţiilor patronale şi de IMM-uri internaţionale – UEAPME, BUSINESSEUROPE, WASME,cu cerinţe stringente pentru îmbunătăţirea legislaţiei şi înlăturarea dificultăţilor pe care le întâmpină IMM-urile româneşti.

Liliana Agheorghicesei, vicepreşedinte al CNIPMMR

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IMM-urile sucevene- bine reprezentate la nivel naţional.
 Vizualizări articol: 1105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IMM-urile sucevene- bine reprezentate la nivel naţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(25 apr 2012, 13:57:18
Ma bucur nespus ca Bucovina a dovedit si de aceasta data ca are oameni priceputi, care merita sa fie in functii de conducere. Felicitari Federatiei IMM pentru functiile de reprezentare obtinute!
2.   Luati act! trimis de
(25 apr 2012, 15:16:26
Presedintele Federatiei IMM din Suceava este de admirat pentru ceea ce face pentru acest judet atat prin prisma rezultatelor obtinute, cat si din cea a prezentei sale in spatiul public...intotdeauna echilibrat!!! E un exemplu demn de urmat atat profesional, cat si uman.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei