Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2012 - Anul XVII, nr. 95 (5000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Conţinut obscen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Citesc într-un ziar de sport că avem cel mai echilibrat campionat din Europa. Desigur, decât o cursă în doi, aproape mereu aceiaşi, ca prin alte părţi, teoretic e mai bine să ai cinci echipe înşirate pe distanţa a trei puncte. Dar, fie vorba între noi, campionatul nostru miroase a altceva. Ajunge numai să ne uităm ce rezultate au înregistrat primăvara asta cei doi co-lideri, ba chiar şi urmăritoarea lor. Dar consecinţa cea mai nasoală a acestei stări de lucruri este că Steaua păstrează încă şanse la cucerirea titlului. Ar fi o adevărată ruşine, încă una, pentru fotbalul nostru. Nu vă ambalaţi, asta o poate spune şi unul care n-are nici o treabă cu Steaua, dar şi un stelist autentic. Dacă ne închipuim Steaua ca pe o ţară, atunci Becali ce-ar fi? Un dictator taliban care ar duce cultul personalităţii pe noi culmi. Deja vedem la televizor numai Becali, mai mult decât îl vedeam pe vremuri pe Ceauşescu! Un dictator are gloata lui care-l adulează din prostie, în timp ce alţii merg încolonaţi din teamă. Iar cei care i se opun făţiş sau pe ascuns ce sunt? Desiguri, trădători de ţară. Chiar şi ăia care au îndoieli nemărturisite asupra măreţiei cârmaciului sunt elemente putrede care trebuie identificate şi stârpite. Ca să trecem într-un registru mai amuzant, un coleg de breaslă spunea mucalit că avea dreptate observatorul meciului Steaua-Vaslui să-i confişte banner-ul puştiului ăla. Avea conţinut obscen: Steaua-campioană!

Să facem o translaţie lină către alte zări. Spania tocmai ce şi-a hotărât campioana într-un tête-à-tête, nu demult făcuse la fel şi Germania. La finele acestei săptămâni vine rândul Angliei. Cele două echipe din Manchester o dau parte în parte. Dacă s-ar respecta algoritmul de la nemţi şi spanioli, ar învinge şi aici echipa din fotoliul de lider, adică United, şi s-ar pune punct dicuţiei. Similitudinea cu Dortmund e şi mai mare, fiindcă Borussia îşi pusese o piedică de toată frumuseţea la acel 4-4 cu Stuttgart, iar Manchester United tocmai ce a propus şi ea un 4-4 irepetabil cu Everton, pe teren propriu! Totuşi, presimt că la englezi va fi pe dos. La ei şi circulaţia maşinilor e pe dos!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conţinut obscen.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conţinut obscen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei