Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 apr 2012 - Anul XVII, nr. 95 (5000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Colaborare

Flutur s-a întâlnit cu o delegaţie din Germania formată din specialişti în situaţii de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut în cursul zilei de ieri o întâlnire cu o delegaţie din Germania formată din specialişti în intervenţii în situaţii de urgenţă. Delegaţia germană este condusă de comandantul unităţii de pompieri profesionişti din oraşul Ulm, Hansjorg Prinzig, la discuţii fiind prezent şi preşedintele de district al Asociaţiei de pompieri din regiunea Baden-Württenberg, Hans Klarer.

În cadrul discuţiilor, şeful administraţiei judeţene a ţinut să precizeze că judeţul Suceava are de învăţat de la partenerii germani modul în care sunt organizate echipele de voluntari care pot să intervină în situaţii de urgenţă.

„În primul rând noi recunoaştem rolul extrem de important al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Ei s-au specializat foarte mult în ultima vreme, dar avem şi lucruri care trebuie îmbunătăţite din partea noastră, şi aici mă refer la relaţia dintre ISU şi comunitate”, a declarat Flutur.

El a arătat că există un proiect de lege cu privire la statutul voluntarilor. Preşedintele CJ Suceava a arătat că echipele de voluntari ar trebui organizate mult mai bine, subliniind că acest lucru este bine pus la punct în Germania.

„Am avut ocazia să particip la multe evenimente nedorite şi încă mai sunt multe de făcut în domeniul societăţii civile, care trebuie mai bine organizată. Şi l-aş ruga şeful ISU Suceava, colonelul Ioan Burlui, să discute mai multe pe această temă. Întâmplarea a făcut că am văzut intervenţiile dumneavoastră, în Germania, la catastrofele din păduri, la incendii şi la explozii, şi am văzut că unităţile locale sunt foarte bine organizate şi fiecare ştie ce are de făcut. Aici trebuie să recunosc că trebuie să împărtăşim mult mai mult din experienţa dumneavoastră”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că este dispus ca administraţia judeţeană să finanţeze o serie de proiecte pentru organizarea şi instruirea echipelor de voluntari, care să sprijine în intervenţii echipajele ISU Suceava.

De precizat că delegaţia germană este prezentă în judeţul Suceava la invitaţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, în vederea efectuării unui schimb de experienţă în domeniul situaţiilor de urgenţă. Membrii delegaţiei germane vor vizita subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, filiala Suceava a Crucii Roşii, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Satu Mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur s-a întâlnit cu o delegaţie din Germania formată din specialişti în situaţii de urgenţă.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur s-a întâlnit cu o delegaţie din Germania formată din specialişti în situaţii de urgenţă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(25 apr 2012, 11:04:24
Când facebook va fi şi-n ediţia tipărită
Iar gerul va fi dat cu var şi pavat
Atunci când Udrea va fi la Cotroceni investită
ATUNCI PDL-ul VA MAI FI ,IAR,VOTAT

Atunci când laptele praf va fi-ndoit cu apă
Iar “recunoştinţa” se va prescrie ( după Scripturi )
Când EBA va avea o carte-n mână,nu o mapă
ATUNCI PDL-ul NU-ŞI VA MAI LUA ÎNJURĂTURI

Dar pân-atunci,pân’ când dinţii de puiet băsist
Nu va (mai) muşca din curul celui ce munceşte
Când nu va mai fi niciun fluturist sau Lung(*uist)
Abea de-atunci Suceava va prinde-a creşte
2.   COMPLETARE trimis de
(25 apr 2012, 12:47:26
DELEGATIA DIN GERMANIA,O FI AFLAT CA PRIN 2006,AR FI PLECAT UN TRANSPORT DE PESTE 850 TONE DE DESEURI PERICULOASE IN GERMANIA,DAR PROBABIL NU AU AJUNS NICI PANA AZI LA DESTINATIE.STIIND CA CEI RESPONSABILI ,DETIN MOMENTAN FUNCTII IN C.J.,DELEGATIA A REFACUT TRASEUL CE TREBUIA URMAT DE TRANSPORTATORII DE ATUNCI SI ASA AU AJUNS SI LA NOI.
UNDE MAI PUI CA,NEMTII MAI ASTEAPTA CU NERABDARE ,INCA VREO 200 TONE DE DESEURI DE PESTICIDE DIN REP MOLDOVA,ACTIUNE DEMARATA IN NOIEMBRIE 2011.
SA MAI SPUNA CINEVA CA ROMANIA ESTE ,,GROAPA DE GUNOI'' A EUROPEI.
CEI DE LA ISU -SV,AU FACUT SI O DEMONSTRATIE DE LUCRU,CU NOUA UTILITARA,PTR CARE NU AVEAU PERSONAL SPECIALIZAT???
3.   Bravo trimis de
(26 apr 2012, 11:07:52
si flutur pompier...popa a fost la paste!!! ha ha ha

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei