Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2012 - Anul XVII, nr. 85 (4990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a II-a

Festivalul Internaţional „Bucovina Rock Castle”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Rock „Bucovina Rock Castle”, manifestare organizată în Cetatea de Scaun a Sucevei de Consiliul Judeţean Suceava prin instituţiile sale culturale Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural „Bucovina”, se va desfăşura în acest an sub formă de concurs în două etape: interjudeţeană (în zilele de 26 şi 27 mai) şi internaţională (în zilele de 24, 25 şi 26 august).

 

La etapa interjudeţeană pot participa trupele în devenire din judeţul Suceava şi din judeţele învecinate

Scriitorul Ion Drăguşanul, preşedintele Asociaţiei Culturale „Bucovina Viitoare”, care a conceput şi a propus CJ Suceava regulamentul de desfăşurare a festivalului, spune că publicul ţintă este, aşa cum s-a probat şi cu ocazia primei ediţii (când media de spectatori plătitori a fost de 700 pe zi - 1.500 în ziua a treia - publicul tânăr, dar şi cel matur, estimând pentru ediţia din acest an o medie zilnică de spectatori plătitori de circa 1.500 de persoane.

Potrivit regulamentului, la etapa interjudeţeană a festivalului, care se va desfăşura în curtea interioară a Cetăţii Sucevei, în zilele de 26 şi 27 mai 2012, începând cu ora 16:00, pot participa trupele în devenire din judeţul Suceava şi din judeţele învecinate (trupe alcătuite, preponderent, din liceeni şi studenţi), maximum trei dintre acestea putând fi selectate pentru a evolua şi a fi premiate (cu câte 2.000 lei/trupă), în cadrul etapei internaţionale.

 

Înscrierile se fac online până pe data de 15 mai 2012

În cele două zile/nopţi de concurs vor evolua, din postura de „cap de afiş”, două trupe sucevene (eventual şi din judeţele învecinate) consacrate.

Jurizarea se va face de personalităţi muzicale din judeţul nostru, din componenţa juriului urmând să facă parte profesorul Doru Octavian Popovici, prezentatorul festivalului, consultantul artistic Andrei Teodor Drăguşanul, muzicienii Emil Havriliuc şi Marius Ciurari şi Ion Drăguşanul, fondatorul festivalului.

Trupele din judeţ şi din judeţele învecinate se pot înscrie numai online pentru participarea la etapa interjudeţeană, până pe data de 15 mai 2012, pe adresa electronică ion.dragusanul@gmail.com.

În adresa de înscriere se vor preciza: denumirea trupei, scurt istoric, localitatea de reşedinţă, numele componenţilor, durata prognozată a recitalului, numărul de telefon al conducătorului trupei.

 

Etapa internaţională a festivalului se va desfăşura pe 24, 25 şi 26 august

Etapa internaţională a festivalului se va desfăşura în zilele de 24, 25 şi 26 august a.c., în funcţie de selecţia făcută, pe baza unor înregistrări audio sau audio-video, de consultanţii artistici ai manifestării (Mihnea Blidariu - solist al trupei Luna Amară, Lucian Csibi - solist al trupei Relative şi Andrei Teodor Drăguşanul - solist al trupei Toy Machines).

Trupele selectate vor fi 15, la care se vor adăuga trupele sucevene şi cele din judeţele învecinate selectate în cadrul etapei anterioare.

Premiile se împart pe trei categorii: „Trofeul Bucovinei” (acordat doar trupelor de valoare internaţională), „Excelenţă în Rock” şi „Viitor în Rock”.

Juriul etapei internaţionale va fi alcătuit din Mihnea Blidariu - preşedinte, Doru Octavian Popovici şi Andrei Teodor Drăguşanul.

În cele trei zile de festival internaţional se vor desfăşura o serie de activităţi culturale şi de promovare turistică: lansări albume şi DVD-uri, târguri de produse meşteşugăreşti şi produse culinare tradiţionale, redactarea unui buletin online cu actualizări din oră în oră, promovarea de filme documentare pe teme ecologice şi muzicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Internaţional „Bucovina Rock Castle”.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul Internaţional „Bucovina Rock Castle”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei