Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2012 - Anul XVII, nr. 80 (4985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 – 11 aprilie

Bio Alimenta Bucovina, la Shopping City

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City, vă invită să vă pregătiţi masa de Paşte cu delicioasele produse tradiţionale prezentate în cadrul celei de-a VI-a ediţii a expoziţiei cu vânzare Bio Alimenta Bucovina.Expoziţia se va desfăşura în perioada 07 – 12 aprilie, la Shopping City, şi va putea fi vizitată zilnic, între orele 09:00 – 21:00.

 

Concurs de cultură generală “Ce? Unde? Când?”

Alexandria Librării,Grupul de Iniţiativă a Românilor din Basarabia, Shopping City  şi Universitatea „Ştefan cel Mare” organizează pe 7-8 aprilie 2012 concursul “Ce? Unde? Când?”. În Suceava, concursul se va desfăşura sub forma unui turneu între facultăţile USV. Premiile vor fi oferite de Shopping City şi Alexandria Librării.

 

Expoziţie de pictură icoane, la City Gallery

Atmosfera sărbătorii pascale va fi prezentă in inimile noastre prin icoanele de la expoziţia organizată de Shopping City împreună cu Uniunea Artiştilor Plastici Suceava, reprezentată de artistul plastic Emilia Burlacu Gusbeth, care reuneşte 37 de pictori iconari din Suceava, Botoşani, Bucureşti şi Moreni, intitulată generic “Dumnezeul răbdării şi al mângâierii” ediţia a II-a. Vernisajul expoziţiei va avea loc mâine, la ora 14:30, în City Gallery din incinta Shopping City.

 

Expoziţia de fotografie ”Salvaţi copiii cu puţin din prezentul vostru”

Salvaţi Copiii, în parteneriat cu Shopping City şi Clubul Artelor Vizuale organizează, în perioada 6 – 20 aprilie, expoziţia de fotografie ”Salvaţi copiii cu puţin din prezentul vostru”. Deschiderea oficială este mâine, la ora 16:00, la Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City. Vizitatorii vor putea completa formularul pentru redirecţionare a 2% din impozitul pe venit către Organizaţia Salvaţi Copiii.

 

Iepuraşul de Paşte, la Shopping City

Anul acesta, Iepuraşul de Paşte a ajuns la Shopping City ! În perioada 1 – 12 aprilie, cumpărăturile de Paşte din Shopping City sunt recompensate cu premii pe măsură. Zilnic, pe toată perioada campaniei, primii 150 de clienţi care fac cumpărături de minim 100 de lei şi se prezintă la Info Point vor primi în dar de la Iepuraş cosmetice şi bijuterii Avon, precum şi băuturi răcoritoare Coca-Cola. Marele premiu, o excursie pentru două persoane în Antalya, oferită de agenţia de turism Simply Travel, va fi acordat la extragerea finală. Un ou de dimensiuni uriaşe te întâmpină zilnic la Shopping City, iar la marea extragere, 350 de iepuraşi de pluş vor premia clienţii care s-au înscris la tombolă.

 

Dansuri de societate, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha-cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târg de obiecte handmade, la Iulius Mall

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzare articole special create în culorile primăverii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative unicate, toate la preţuri foarte accesibile. Acestea vor fi de găsit la parterul Iulius Mall, între 6 şi 8 aprilie, între orele 10:00-22:00.

 

"Primavara în sufletele copiilor", la Iulius Mall

Pictură şi grafică în 38 de lucrări ale micilor artişti reuniţi în grupul plastic “Tinere talente”, coordonat de profesoara Loredana Chirilă. Expoziţia este colectivă şi reuneşte lucrările a 23 de copii talentaţi de la Şcoala Generală Nr. 3 din Suceava. Picturile şi lucrările de grafică vor sta pe simeze până pe 11 aprilie.

 

Vacanţă la Ierusalim, cu Iulius Mall

De Paşte, Iulius Mall le-a pregătit clienţilor preţuri speciale, peste 3.500 de premii instant, tombole zilnice şi un dar poate o dată în viaţă: o excursie în doi în Ţara Sfântă! Până pe 14 aprilie, achiziţiile pe bonuri de minimum 100 de lei sunt răsplătite pe loc. Primii 150 clienţi ai zilei primesc cozonaci, sticle cu vin de la Cramele Recaş, ouă şi iepuraşi din ciocolată ori răcoritoare Coca Cola. În fiecare seară, cei mai norocoşi clienţi îşi vor utila bucătăriile cu un aparat de gătit cu abur Philips sau un vas Dry Cooker. La marea extragere de Paşte, cel mai râvnit premiu oferit de IuliusMall este excursia în Ţara Sfântă.

 

Premii zilnice pe Facebook

Până pe 12 aprilie, Iulius Mall răsplăteşte fanii care îşi descoperă Shopculoarea. Primăvara este anotimpul cumpărăturilor şi momentul în care îţi reînnoieşti garderoba. Aşa că răspunde la o întrebare, află ce ţi se potriveşte şi vei fi premiat cu un coş plin cu bunătăţi de Paşte! Care este Shopculoarea ta?

 

Târgul de Paşti, la Suceava

Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Suceava, Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural „Bucovina” organizează, în intervalul 6 - 17 aprilie, Târgul de Paşti, în parcul central al oraşului. Meşteri şi artişti populari, artizani şi meşteşugari din toate zonele judeţului îşi vor prezenta produsele spre vânzare în cele zece chioşcuri şi în standurile amenajate pe aleile parcului.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall invită toți copiii, și nu numai, în fiecare weekend al lunii aprilie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club.

 

Workshop with Edy

În perioada 5-6 aprilie, Galleria Suceava și Clubul de Dans Fly Dance vă invită la un Workshop cu Edy, câștigătorul trofeului „Dansez pentru tine” şi instructor al şcolii de dans „Performers” din București. Program: 5 aprilie - Cursuri Fly Dance (nivel avansați), între orele 14.30 - 16.00 și 16.30 - 18.00, 6 aprilie - Cursul "Școala altfel" (nivel începători, destinat celor înscrişi prin proiectul „Școala altfel”), între orele 14.30 - 16.00, 6 aprilie - Open Class (nivel începători, cu acces liber), între orele 16.30 - 18.00, 6 aprilie - Sesiune de fotografii și autografe, începând cu ora 18.00. Pentru informaţii și înscrieri: 0741 025 454.

 

Iepurilă Bocănilă, la Galleria

În perioada 2-13 aprilie, începând cu ora 18.00, Galleria Suceava invită toți copiii, alături de părinți, bone sau bunici, să-și dezvolte abilitățile creative alături de Iepurilă Bocănilă. Iepurilă Bocănilă va susține ateliere de creație, va efectua alături de cei mici desene tematice, va vopsi ouă, va organiza concursuri și tombole.

 

Promoție inedită la Penny Market

În perioada 7-13 aprilie, Galleria și Penny Market vă invită să luați parte la o promoție inedită: primii 50 de clienți care au efectuat cumpărături în valoare de minim 50 de lei în magazinul Penny Market vor primi cadou un cozonac!

 

Hawaiian Party, joi şi sâmbătă, la Hollywood

Hollywood și Bronz Mania te bronzează! It`s Summer Time! Hollywood te pregătește pentru vară! Vino! Distrează-te și câștigă unul din cele patru abonamente la solar puse la bătaie. Rezervări: 0755.571.749

 

Joi, 5 aprilie

Proiecţia filmului „Ensemble, c’est tout”, la Casa Prieteniei

Biroul Francez, în parteneriat cu Institutul Regional Francez din Iaşi, vă invită, la ora 16:00, la proiecţia filmului „Ensemble, c’est tout” (Împreună), în cadrul Serilor de Film Francez care se desfăşoară în fiecare săptămână la Casa Prieteniei.

 

Concertul „Postul Mare - cântări şi versuri”

La Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc, de la ora 17:00, Concertul „Postul Mare - cântări şi versuri”, în cinstea Patimilor Mântuitorului Hristos, organizat de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. Intrarea este liberă.

 

Tequila Party, la Padrino

Petrecem în stil mexican! „La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi, şi pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Câştigătorii Concursului de desene, ediţia de Paşte

La ora 11:00, la Carrefour, are loc decernarea premiilor marilor câştigători la Concursul de desene, ediţia de Paşte. 

 

Vineri, 6 aprilie

"Fereastră spre cer", la Iulius Mall 

Iulius Mall găzduieşte ediţia a V-a a expoziţiei “Fereastră spre cer”, cu noi icoane bizantine pe lemn semnate de elevii Şcolii Nr. 4 din Suceava, îndrumaţi de prof. Eugenia Ana Geanina şi Traian Chilimon. Vernisajul va avea loc la ora 11.30.

 

Serile de poveşti, la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti sunt în Iulius Mall, în fiecare vineri, de la ora 18:00. Ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!

 

Seară literară, la Music Pub

Cenaclul sucevean Zidul de Hârtie organizează, de la ora 17.30, în mansarda din Music Pub, str. Mihai Viteazu 40, o seară literară dedicată poetului spaniol Juan Ramon Jimenez.

 

Romanian Hits Party, la Hollywood

Ne distrăm şi ascultăm cele mai tari hituri româneşti! Rezervări: 0755.571.749

 

Mihai Mărgineanu, la Padrino

„Padrino ţi-a pregătit o nouă surpriză: Mihai Mărgineanu şi Banda lui ţin avanpremiera Sălii Palatului în Padrino. Te aşteptăm de la ora 22.00, la un superconcert live în stilul Mărgineanu”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 7 aprilie

Festivalul cântecului şi dansului popular

Festivalul cântecului şi dansului popular, etapa judeţeană, are loc în Iulius Mall, începând cu ora 10:00.

 

Olimpiada Meşteşugurilor Artistice Tradiţionale

Elevii pasionaţi de meşteşugurile tradiţionale îşi vor demonstra talentele şi priceperea de la ora 10:00, la etajul Iulius Mall, acolo unde se va desfăşura etapa judeţeană a Olimpiadei Meşteşugurilor Artistice Tradiţionale.

 

Origami, la Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail:sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii, la Iulius Mall

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Concert caritabil de muzică folk-rock „Salvaţi copiii prin muzică”

La Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc, la ora 19:00, Concertul caritabil de muzică folk-rock „Salvaţi copiii prin muzică”, organizat de „Salvaţi Copiii” – filiala Suceava.

 

Teatru pentru copii, la Galleria

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria (la etaj), piesa "Cocoşelul Neascultător". Accesul este gratuit!
 

Distracţie maximă, la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări la 0742.365.859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Ziua Mondială a sănătăţii, celebrată la Galleria

Între orele 10.00 - 15.00, Galleria, în parteneriat cu Clinica Novaoptic şi Policlinica CoraMed, vă invită să celebraţi Ziua Mondială a Sănătăţii. Pe parcursul evenimentului, se vor oferi consultaţii gratuite de oftalmologie, analize de sânge şi control al tensiunii arteriale, precum şi sfaturi de medicină de urgenţă.

 

Sunglasses Party la Office`s Club!

A venit vremea distracţiei. Vino sâmbătă, 7 aprilie, la Office`s Club la Sunglasses Party şi primeşti cei mai cool ochelari. Vara e aproape, nu mai aştepta ! Let`s have some fun ! We provide butterflies !! Rezervări 0735168111. www.facebook.com/officesclub.


Duminică, 8 aprilie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”, în Iulius Mall 

Teatrul de Păpuşi “Puppet” îi aşteaptă, în Iulius Mall, pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi care doresc să îşi vadă eroii preferaţi din poveştile populare sau din basme, de la ora 12:00.

 

Grigore Leşe, la Suceava

Programul „Paştele în Bucovina” ne prilejuieşte o reîntâlnire la Suceava cu Grigore Leşe. La ora 20:00, Grigore Leşe va concerta în Biserica romano-catolică din Suceava. Intrarea publicului este gratuită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei