Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2012 - Anul XVII, nr. 80 (4985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Fosta clădire a primăriei din Câmpulung Moldovenesc va fi reabilitată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fosta clădire a primăriei din Câmpulung Moldovenesc va fi reabilitată arhitectonic. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a declarat în cursul zilei de ieri că primăria a obţinut toate avizele necesare pentru lucrările de restaurare, având în vedere că fostul sediu al primăriei este inclus pe lista monumentelor istorice. Şerban a arătat că lucrările de reabilitare a acestei clădiri au început deja, acestea urmând să fie realizate după indicaţiile Direcţiei de Cultură şi Patrimoniu Naţional Suceava. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a spus că procedurile de obţinere a autorizaţiilor au durat mai mult timp, având în vedere că fosta primărie este o clădire de patrimoniu.

El a mai precizat că Primăria Câmpulung Moldovenesc nu a plătit nici un leu pentru proiectul tehnic al investiţiei, acesta fiind făcut ca şi sponsorizare de către o firmă de specialitate.

„Trebuie spus că lucrările au fost începute după ce am discutat cu toţi chiriaşii, având în vedere că mai multe spaţii din fosta primărie aparţin unor societăţi comerciale, în timp ce altele au fost închiriate de către municipalitate”, a declarat Gabriel Constantin Şerban.

El a mai precizat că lucrările vor presupune restaurarea întregii faţade, precum şi reabilitarea acoperişului. Şerban a mai explicat că, potrivit indicaţiilor primite de la Direcţia de Cultură, reclamele vor fi montate în consolă, perpendicular pe clădire.

„Eu mi-am dorit de foarte mult timp ca această clădire să arate aşa cum mi-o amintesc de când eram copil. Este o clădire reprezentativă pentru oraşul nostru şi a fost foarte greu să-i aducem pe toţi proprietarii de spaţii şi pe chiriaşi la un numitor comun. Şi îmi doresc să finalizăm aceste lucrări în cât mai scurt timp”, a încheiat primarul din Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta clădire a primăriei din Câmpulung Moldovenesc va fi reabilitată.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fosta clădire a primăriei din Câmpulung Moldovenesc va fi reabilitată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARI,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
( 5 apr 2012, 13:48:33
MAI DRAGA ,,TOVARASELE'' COSTANEL,DAR DESPRE CEI CE AU SEMNAT PROCESUL VERBAL DE RECEPTIE A ,,RESTAURARII CLADIRII'' DE PE VREMEA LU' MANGIUREA,ITI AMINTESTI???
ITI AMINTESTI CA DIN SUMA DE APROX.1,8 MLD.ROL,UN MILIARD A COSTAT NUMAI MONTAREA SI DEMONTAREA SCHELEI METALICE???
ACEST ,,TUNULET''[PE LANGA AF. OBCIOARA],O FI FOST ,,AVIZAT PTR LEGALITATE'',CU O STAMPILA PATRATA PESTE CARE EXISTA SI O SEMNATURA???
O ASTFEL DE STAMPILA CU SEMNATURA PESTE ,O REGASIM SI PE DISPOZITIA NR.285 DIN 01 APRILIE[!] 2003-TOT UN ,,TUNULET''PRIVIND LG.76/2002.
BINEINTELES,FATADA ARATA ASTAZI CA SI ,,GOSPODARII'' IMPLICATI IN ACESTA REABILITARE.NE GANDIM SA NU IASA SI MAI RAU DECAT ARATA,AVAND IN VEDERE,UNELE LUCRARI DE ,,CALITATE'' DEJA EXECUTATE IN GUBERNA.
MAI SUNT MULTE DE DE SPUS,INSA NU VREAU DEOCAMDATA SA-I IRIT SI PE UNII CHIRIASI DIN ACEASTA CLADIRE,TOCMAI IN POSTUL MARE,IN SPECIAL PE CEI DIN,,CLUBUL DE FITE-LA A TREIA CIZMA''.
UN WEEK END INSORIT!
2.   COMPLETARE trimis de
( 5 apr 2012, 14:05:01
SI ACTUALA SEMI-PRIMARIE,A FOST REABILITATA ,TOT INTR-ASA UN HAL,TOT IN ACEA PERIOADA!
3.   COMPLETARE LA...COMPLETARE! trimis de
( 5 apr 2012, 15:02:49
IAR DESPRE CAT A COSTAT,,RESTAURAREA'' CELOR 4 GRUPURI SANITARE DIN PRIMARIE,TOT IN ACEA PERIOADA, CU ALTA OCAZIE,NU VREAU SA VA PANICATI. ALELUIA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei