Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2012 - Anul XVII, nr. 80 (4985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cursă specială

Au venit cu taxiul din Bucureşti, să fure din Carrefour, de la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus, ieri, trimiterea în judecată a doi indivizi prinşi, luna trecută, cu un cărucior plin cu bunuri furate din incinta supermarketului Carrefour din incinta Shopping City.

Anchetatorii au stabilit că tinerii în cauză, Alexandru Murgoci, de 18 ani, cel care a ieşit efectiv cu căruciorul, şi Marius Stoean, de 19 ani, ambii din Bucureşti, au venit cu taxiul tocmai din Capitală pentru a comite furtul de la Suceava.

Deşi existau bănuieli că şi şoferul de taxi, tot din Bucureşti, era mână în mână cu hoţii, procurorii nu au avut probe suficiente pentru a dispune şi trimiterea în judecată a acestuia.

Potrivit anchetatorilor, Murgoci şi Stoean mai au la activ furturi similare comise din centre comerciale din alte judeţe şi, cel mai probabil, fac parte dintr-o grupare numeroasă care se ocupă cu astfel de fapte.

 

Cum au reuşit să iasă cu un căruţ plin din Carrefour   

Conform actelor de sesizare a instanţei de judecată, furtul s-ar fi produs pe data de 9 martie. Inculpaţii au intrat în incinta Carrefour şi au umplut căruciorul cu tot felul de bunuri, de la cafea şi dulciuri la conserve de peşte, hârtie igienică şi gumă de mestecat. În total, susţin anchetatorii, bunuri de aproximativ 4.340 de lei.

În timp ce Murgoci a rămas cu căruciorul să se plimbe printre rafturi, celălalt inculpat, Stoean, a ieşit pe la una din casele de marcat care nu era deschisă şi cu flacăra de la o brichetă a ars lanţul din plastic care îngrădea accesul în sau dinspre magazin.

Apoi, Stoean s-a asigurat că agenţii de pază nu sunt atenţi în acea zonă şi, ţinând legătura prin telefon cu Murgoci, i-a spus acestuia când să iasă din magazin, pe la casa respectivă, cu căruciorul plin de produse furate.

Ce nu ştiau cei doi era că aveau telefoanele interceptate, fiind cercetaţi şi în alte furturi de poliţiştii din Ploieşti, aceştia din urmă anunţând firma de pază despre prezenţa suspecţilor în incinta Carrefour Suceava.

La ieşirea din hipermarket, Alexandru Murgoci a fost oprit de agenţii de securitate, iar complicele său a fost prins la scurt timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au venit cu taxiul din Bucureşti, să fure din Carrefour, de la Suceava.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Au venit cu taxiul din Bucureşti, să fure din Carrefour, de la Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei