Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2012 - Anul XVII, nr. 80 (4985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Marţi, câte ceasuri rele?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din superstiţiile clasice se referă la „ceasul rău” care vine, vine. O alta vorbeşte chiar de 3 ceasuri rele care după unii ar pica neapărat sâmbăta (englezii, mai altfel decât restul lumii în orice context, zic că vinerea e ziua aia), iar după alţii, marţea. Pentru mine, în principiu, ceasul rău e atunci când vreun dobitoc, bine intenţionat de regulă, îmi urează „baftă”, „noroc” sau „succes” la pescuit. Iar dacă pe drum îţi mai iese-n cale şi-o babă cu o găleată goală, treaba e ca şi rezolvată: minciogul rămâne neatins şi câte 48 de ore. Mai e o situaţie în care ceasurile rele, cam două cu tot cu pauza şi cu prelungirile pentru accidentări,  îmi vin de vreo 3-4 ani încoace când joacă Real cu Barcelona! Mă gândesc însă că se apropie momentul când se va duce naibii superstiţia asta, ba chiar că vom da ceasul lui Pep cu totul peste cap, şi în campionat, şi în Champions’ League. Până una alta, însă, să vedem ce s-a petrecut în ultima zi de marţi, şi de unde naiba o fi avut marţea asta atâta ceasuri rele pentru o mulţime de oameni, iar pentru o mână de nenorociţi parcă s-a transformat în Ziua Făgăduinţei. Aţi ghicit, sunt ăia 8, după unii „domni”, după alţii doar nişte infractori care nu şi-or fi consumat toate valizele pline pe blătuit meciuri, rămânându-le suficienţi bani şi pentru un blat, mai ordinar decât toate, cu justiţia. Sau ce-o fi aia care lasă liberi nişte nemernici (nu vă gândiţi că Gică Popescu, doar fiindcă a fost mare fotbalist, e mai breaz decât banda Becalilor, că nu e, dacă privim lucrurile, vorba unui clasic tot din neamul lor, „pe partea economică”) despre care Procuratura a scris volume, şi care nici măcar n-au ascuns vreodată, că nici n-ar avea cum, că au fost tălhari toată viaţa. Ceasul în care justiţia română a bătut laba cu infractorii poate fi considerat ceasul rău suprem. Mai toată ziua mi-am spus asta, numai că pe înnoptate au venit şi ălealalte două ceasuri rele. Încă mai rele: cele în care un arbitru olandez a dat Barcelonei două pomeni. E posibil ca suma pentru aşa tâlhari să fie mai mare decât averile celor 8 infractori români. Ceea ce (poate justiţia bănuia deja blatul Barcelonei) îi face pe ăştia să pară nişte îngeraşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marţi, câte ceasuri rele?.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Marţi, câte ceasuri rele?4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei