Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu camionul de lemne

Şofer amendat şi cu dosar penal, după ce a făcut 41 de ore de la Brodina la Vicovu de Jos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui camion plin cu lemne a fost amendat de poliţie cu 2.000 de lei şi s-a ales şi cu dosar penal, după ce a parcurs distanţa de la Brodina la Vicovu de Jos în nu mai puţin de 41 de ore.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, duminică, la ora 18:30, poliţiştii de la Vicovu de Jos au oprit pentru control pe DN 2H, pe raza localităţii, camionul condus de un anume Marcel B., în vârstă de 36 de ani, din Vicovu de Sus, care transporta cantitatea de aproximativ 11 metri cubi cherestea răşinoase.

Cu ocazia controlului privind legalitatea şi provenienţa materialului lemnos, poliţiştii au observat că avizul de însoţire al mărfii era emis cu aproape 41 de ore în urmă de către o societate din Brodina de la care, chipurile, ar fi încărcat marfa.

„Cum timpul necesar parcurgerii distanţei dintre comuna Brodina şi locul opririi pentru control nu poate depăşi două ore, iar transportul nu prezenta documente justificative pentru întrerupere şi existând suspiciuni privind legalitatea transportului, s-a dispus descărcarea şi reţinerea în vederea stabilirii provenienţei materialului lemnos la sediul Ocolului Silvic Putna, iar cu ocazia inventarierii a rezultat cantitatea de 10,80 m3 cherestea, ce a fost predată în custodia organelor silvice”, se explică în comunicatul poliţiei, precizându-se că în urma controlului demarat a doua zi dimineaţă la societatea din Brodina s-a descoperit că administratorul şi şoferul au făcut modificări în acte privind cantitatea de material lemnos înscrisă în aviz, cât şi ora plecării transportului.

Marcel B. a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru transport de material lemnos fără documente legale de provenienţă, şi, alături de administratorul firmei din Brodina, Cristinel C., va fi cercetat penal pentru  fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer amendat şi cu dosar penal, după ce a făcut 41 de ore de la Brodina la Vicovu de Jos.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Şofer amendat şi cu dosar penal, după ce a făcut 41 de ore de la Brodina la Vicovu de Jos3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NO BINE.... trimis de
( 3 apr 2012, 15:29:29
NUMAI IN ROMANIA ...daca soferul a facut pauza legala saptaminala de (45 ...24 sau 36 de h.)prevazuta de legislatia CE...care este impedimentul organelor de control??
CA FAPT DIVERS.... a incarcat si a intrat in pauza legala...care-i impedimentul???
IN EUROPA ...NU ESTE CA IN ROMANIA CAPETELOR LUMINATE!!!!
2.   No bine trimis de
( 4 apr 2012, 10:45:33
johnn la calculele care le faci reiese ca nici program nu are.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei