Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2012 - Anul XVII, nr. 78 (4983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrare blocată

Licitaţie de aproape două milioane de euro, anulată din lipsă de ofertanţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O lucrare în valoare de aproape două milioane de euro, care ar fi trebuit să înceapă în această primăvară, va începe cel mai devreme în a doua jumătate a anului, după ce licitaţia de atribuire a lucrării a fost anulată, din lipsă de ofertanţi.

Lucrarea de “reabilitare a sifonului invers al aglomerării Suceava” presupune îngroparea conductei de transport a apelor uzate colectate în principal din municipiul reşedinţă de judeţ, sub apele râului Suceava, la o adâncime de aproximativ şase metri comparativ cu malurile râului.

Această măsură este necesară după ce actuala conductă de transport a apelor uzate către staţia de tratare-epurare a fost ruptă în câteva rânduri de apele învolburate ale râului Suceava, provocând dezechilibre ecologice.

Cum la actuala conductă apar periodic probleme şi din cauza colmatării cu mizeriile din canalizare, în special cu pietre, în proiectul care ar fi trebuit să fie pus în practică primăvara aceasta sunt prevăzute filtre speciale şi staţii deznisipătoare, care ar rezolva problema colmatărilor conductei.

Numai că la licitaţia de proiectare şi execuţie a lucrării, în valoare de 1,8 milioane de euro, care a avut loc la finele săptămânii trecute, nu s-a prezentat nici o firmă.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că licitaţia va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, cam într-o lună de zile, fiind necesară respectarea unor termene legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţie de aproape două milioane de euro, anulată din lipsă de ofertanţi.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Licitaţie de aproape două milioane de euro, anulată din lipsă de ofertanţi3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ops... trimis de
( 3 apr 2012, 11:24:58
La pomul laudat si la licitatia unde nu este nimic de furat sa nu te inghesui!
2.   PAI ASTA E LUCRARE? trimis de
( 3 apr 2012, 13:44:23
Iti dai seama ce complexitate are aceasta lucrare.Sa ingropi o conducta sub apele raului Suceava.Pai e greu domle munca multa.Cine sa faca a sa o munca ?Firmele prefera lucruri mai convenabile cum ar fi:BORDURIADA,Parcuri la tara si in paduri,sali de sport in sate unde tinerii sunt plecati in Italia,patinoare de toate calibrele,bazine de inot etc.Astea da lucrari.Pai un parc la tara il faci intr-o zi ca e gata facut.Mai bagi un topogan sudat la nea Vasile in sopron si ai scos un milion de euro.Patinoarul il aduci gata montat ca e din PFL si-l tuflesti de exemplu langa Sala Sporturilor.Asa da, mai merge.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei