Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare personală

Gândeşte pozitiv!

Cu toţii dorim să reuşim în tot ceea ce ne propunem şi căutăm armonia şi prosperitatea în viaţa de familie, în sănătate, în afaceri, în relaţiile cu ceilalţi.

Există un secret al succesului, care poate să ne asigure reuşita în orice aspect al vieţii - atitudinea pozitivă. Adică o anumită stare interioară, care se reflectă în felul în care gândim şi acţionăm.

Atitudinea pozitivă emană: optimism, gândire pozitivă, aşteptarea succesului, stări de inspiraţie, puterea de a nu renunţa, încrederea în propriul potenţial, motivaţie în realizarea scopurilor.

O atitudine pozitivă te conduce, mai devreme sau mai târziu, spre succes deoarece are puterea de a-ţi metamorfoza toate aspectele viaţii. Când priveşti la partea vieţii pe care o consideri pozitivă şi luminoasă, atunci viaţa ta se umple cu lumină.

Nu vei atrage niciodată lucruri pozitive în viaţa ta, dacă gândurile şi sentimentele tale sunt negative. Aşa cum un magnet atrage fierul, la fel şi mintea ta atrage şi transformă în plan fizic lucrurile pe care le vizualizezi frecvent. Continuă să repeţi că totul merge prost şi nu ai succes şi ai toate şansele să devii un prevestitor al necazurilor.

Dacă ai avut până acum o atitudine negativă asupra vieţii, este timpul să renunţi imediat le ea. Pentru a reuşi, poţi ţine cont de câteva sfaturi: ai încredere în tine, raportează-te mereu doar le aspectele pozitive din viaţa ta, decide că meriţi să fii fericit, înconjoară-te de oameni de succes, cu o atitudine pozitivă, învaţă să-ţi controlezi emoţiile, gândurile, repetă afirmaţii care te inspiră şi te motivează, citeşte materiale motivaţionale, învaţă să vizualizezi, zilnic, doar ceea ce doreşti.

Datorită faptului că atitudinea precede acţiunea, înainte de a realiza un lucru, trebuie întâi să-l vizualizăm, să-l dorim, să-l planificăm şi să credem cu adevărat în el. Oricare este obiectivul vizat, dacă îl vedem clar cu ochii minţii, dacă îl energizăm cu o atitudine pozitivă, el va fi îndeplinit cu siguranţă.

Ar trebui să ne stabilim ca obiectiv zilnic, exerciţii individuale de dezvoltare şi perfecţionare, în vederea atingerii potenţialul maxim de care suntem capabili. Pe măsură ce facem acest lucru, vom observa că succesul vine spre noi tot mai uşor şi cu mai puţin efort.

Mihai Marius MOISOIU
psiholog – psihologie clinică
terapeut – terapii alternative
www.onlinetherapym.com
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gândeşte pozitiv!.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Gândeşte pozitiv!4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei