Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivă

Hoţ mărunt de lemne, închis după ce a furat şi a doua oară, de la acelaşi proprietar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Vama, a fost săltat de poliţie şi introdus în arest după ce pe numele său a fost emis un mandat de executare a unei pedepse de 11 luni închisoare, pentru infracţiuni la regimul silvic. Individul în cauză, Vasile Cristian Mihalache, poate fi catalogat drept un hoţ mărunt de lemne, sentinţa survenind după ce a fost condamnat o dată cu suspendare, însă a recidivat în perioada de încercare. Interesant este că, în ambele dosare în care a fost condamnat Mihalache, partea vătămată este aceeaşi persoană, un anume Dragoş Lupaşcu.  

Condamnarea de 11 luni de închisoare a rămas definitivă pe data de 2 martie, poliţiştii de la Secţia Rurală Vama prinzându-l pe urmărit patru zile mai târziu, pe 6 martie.

Un prim dosar privind infracţiuni silvice, înregistrat la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în 2007, a fost finalizat în 2008, când Mihalache a fost condamnat la zece luni de închisoare, pentru furt de material lemnos.

Aproximativ doi ani mai târziu, bărbatul de 37 de ani s-a ales cu un nou dosar penal, care în 2011 a ajuns în instanţă. De această dată judecătorii din Câmpulung au decis să aplice o pedeapsă de o lună de închisoare, stabilind totodată ca măsura suspendării condiţionate a celor zece luni de la condamnarea anterioară să fie ridicată. În acest al doilea caz prejudiciul stabilit a fost de puţin peste 1.300 de lei. 

Cumulând cele două pedepse, magistraţii au stabilit pedeapsa de 11 luni închisoare, inculpatul fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, de unde va fi transferat la penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ mărunt de lemne, închis după ce a furat şi a doua oară, de la acelaşi proprietar.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Hoţ mărunt de lemne, închis după ce a furat şi a doua oară, de la acelaşi proprietar5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Morala trimis de
( 9 mar 2012, 13:19:32
Daca esti un amarat si furi cateva lemne sa nu mori de frig faci un an de puscarie, daca distrugi padurile unui intreg judet, ajungi presedinte de Consiliu Judetean si ministru al agriculturii!
2.   Bravo trimis de
(10 mar 2012, 07:03:36
Bravo militenilor. Ati prins infractorul...:)))
p.s. Superb articolul..:)))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei