Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nota de plată

Au violat o tânără de Ziua Îndrăgostiţilor şi au fost „recompensaţi” cu câte şapte ani de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri care anul trecut, de Ziua Îndrăgostiţilor, au violat o fată de 19 ani îşi vor petrece ani buni în puşcărie. Curtea de Apel Suceava a analizat recursurile depuse atât de cei trei indivizi, cât şi recursul procurorilor, şi a ajuns la concluzia că trebuie majorate condamnările dictate de instanţa inferioară. Pentru Constantin Mandici, de 23 de ani, din Rădăuţi, şi pentru Costică Mandici, de 25 de ani, din Vicovu de Sus, judecătorii au majorat pedepsele de la cinci la şapte ani de închisoare. În cazul lui Vasile Sorin Ciubotariu, de 21 de ani, din Vicovu de Sus, condamnarea rămasă în picioare este tot de şapte ani cu executare în penitenciar, faţă de patru ani şi şase luni, cât dictase prima instanţă. În cazul unui al patrulea tânăr care a participat la scenele de groază din noaptea de 14 spre 15 februarie 2011, Dumitru Georgescu, de 22 de ani, tot din Vicovu de Sus, dosarul a fost disjuns şi se continuă judecata.

 

Victimele, două fete în vârstă de 19 ani

Anul trecut, de Ziua Îndrăgostiţilor, două fete în vârstă de 19 ani, una din Vicovu de Jos, cealaltă din comuna Straja, au fost luate cu maşina de Constantin Mandici, pe care îl rugaseră să le ducă în clubul din Vicovu de Sus.

Planul şoferului era cu totul altul, iar prietenii acestuia făceau deja focul în casa bunicilor săi, unde plănuiau să îşi facă de cap cu cele două fete.

Dându-şi seama că nu mergeau spre discoteca din Vicovu de Sus, cele două prietene l-au întrebat pe tânărul de la volan ce se întâmplă, însă răspunsul acestuia a fost să dea muzica mai tare.

Şi-au dat seama că ceva nu e în regulă şi, când maşina s-a oprit, au încercat să fugă, însă au fost prinse de Constantin Mandici şi cei trei prieteni ai acestuia.

Au fost duse în casă cu forţa, iar cei patru tineri au încercat să le oblige să consume băuturi alcoolice.

Fetele au refuzat şi le-au cerut tinerilor să le lase să plece, însă rugăminţile lor au fost în zadar.

Cei patru tineri nu au renunţat la planurile lor nici după ce prietenul uneia dintre cele două fete, auzind ce se întâmplă, a încercat să le scoată din casă, însă fără succes.

 

Coşmarul unei nopţi de iarnă

Andreea P., una dintre fete, a cerut să meargă la toaleta din curtea casei, iar Constantin Mandici a însoţit-o. Ulterior, tânărul a dus-o într-o altă locuinţă, unde a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta.

A lovit-o în zona feţei, a muşcat-o de gât, însă a renunţat la intenţiile sale după ce a aflat că tânăra suferă de o boală venerică.

Dumitru Georgescu a bătut şi el în retragere după ce a aflat că fata e bolnavă.

În aceste condiţii, Constantin Mandici şi-a îndreptat atenţia asupra celeilalte fete, Ileana C., care era sechestrată în continuare în casă.

Constantin Mandici a încuiat uşa şi i-a cerut fetei să facă sex cu el. Când l-a refuzat, susţin anchetatorii, a lovit-o cu pumnii peste faţă, a strâns-o de gât cu o curea, a ţipat la ea şi a ameninţat-o cu moartea, după care a violat-o.

Ulterior, în cameră a intrat Vasile Sorin Ciubotariu, care, tot prin acte de violenţă şi ameninţări, a obligat-o, şi acesta, pe Ileana C. să întreţină raporturi sexuale cu el.

Coşmarul tinerei nu s-a terminat aici, în cameră intrând la un moment dat şi un al treilea tânăr, Costică Mandici, care a violat-o şi el.

Fata ar fi fost violată şi de un al patrulea individ, Dumitru Georgescu, însă acesta a fost oprit de Vasile Ciubotariu. Acesta din urmă a scos-o pe victimă afară din casă şi, împreună cu ceilalţi tineri, a dus-o în Straja, la locuinţa celeilalte fete, Andreea P.

Potrivit procurorilor, întreaga scenă a violului s-a consumat timp de şapte ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au violat o tânără de Ziua Îndrăgostiţilor şi au fost „recompensaţi” cu câte şapte ani de puşcărie.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Au violat o tânără de Ziua Îndrăgostiţilor şi au fost „recompensaţi” cu câte şapte ani de puşcărie3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cind te maninca trimis de
( 8 mar 2012, 11:25:12
Asa e cind te maninca.Ai dat la buci fara aprobare si credeai ca scapi cu suspendare? Uite ca ai luat plasa, instanta ti-a dat mai mult termen de gindire sa vezi daca a meritat futaiul sau nu.........
Papagali de la Vicov.au fost nitel pe afara si au crezut ca aici sunt mari futalai.....uite ca li s-a infundat.Aviz amatorilor de recurs
2.   Off topic! trimis de
( 8 mar 2012, 11:36:50
MONITOAAAAREE!
Fițuică de 2 parale!
AZI E 8 MARTIE!
În afară de cel mai bun, cel mai sfânt, cel mai curat și cel mai sensibil pavelist care împarte flocirele pe câmpii, cu atât v-a mai dus mintea să le onorați pe DOAMNE?
E CLAR!
Draqu să vă mai citească! V-o meritați!
3.   Invatatura de minte.. trimis de
( 8 mar 2012, 14:57:56
cand va mai ganditi sa va bateti joc de vreo femeie sa va ganditi ca in locul ei putea fi mama sau sora ta asta in cazul in care aveti constiinta in sfarsit s-a facut dreptate pacat ca au fost si victime colaterale care au platit cu viata respectiv mama lui vasile sorin ciubotaru care a murit din cauza faptei fiului sau.RUSINE SA VA FIE!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei