Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8 – 14 martie

Expoziţie de pictură

Galeria de Artă „Ion Irimescu”, din municipiul Suceava, etalează expoziţia de pictură cu genericul „Iarna la Vatra Dornei”. Expoziţia prezintă lucrări ale elevilor claselor a XI-a B şi a XII-a B, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, realizate în tabăra de creaţie de la Vatra Dornei, organizată în luna decembrie 2011 de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Expun elevii Alexandru Huţanu, Ana Luiza Ilie, Cezara Iustina Iordache, Anca Maierean, Oana Mazarache, Emma Nistor, Ana Maria Radu, Laura Ujeniuc, Andreea Zimbru, Elena Luiza Zus. Coordonatori: profesorii Oana Chinchişan şi Narcis Tabarcea.

 

Cupa Mărţişorului la şah

Galeria Mall Suceava va găzdui, în zilele de 10 şi 11 martie, “Cupa Mărţişorului” la şah pentru copii şi juniori. Concursul este organizat de Palatul Copiilor şi Asociaţia Judeţeană de Şah Suceava cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Suceava. Pot participa copii şi juniori legitimaţi la cluburile din judeţul Suceava, dar şi cei care nu aparţin nici unui club dar ştiu să joace şah. Înscrierile vor avea loc sâmbăta, pe 10 martie, începând cu ora 09:30, la Galeria Mall. Informaţii la tel. 0743 174 748 - ing. Marian Culapov.

 

Expoziţie de fotografie, la Shopping City

Shopping City Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie „Echilibru”, realizată de fotograful Ovidiu Grovu, în Clubul Artelor Vizuale. La început de primăvară, artistul fotograf ne propune omagierea femeii într-o expoziţie de artă fotografică compusă din lumini şi umbre, lăsând imaginaţia privitorului să descopere „Echilibru” între minte şi spirit.

 

Clovnul Bobo, la Galleria

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.
 
 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, şi nu numai, în fiecare sfârşit de săptămână al lunii martie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Joi, 8 martie

Şampanie, flori şi atmosferă de sărbătoare, laHollywood

La mulţi ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor! Hollywood vă aşteaptă cu şampanie, flori şi atmosferă de sărbătoare. Marele premiu - un pachet de cosmetice şi parfum Christian Dior. Mai multe detalii pe Facebook sau la tel. 0755 571 749.

 

Filmul “Tout ce qui brille”, la Casa Prieteniei

Biroul Francez din cadrul Casei Prieteniei vă invită, începând cu ora 16:00, să vizionaţi proiecţia filmului “Tout ce qui brille” (Tot ce străluceşte), în cadrul Serilor de Film Francez. Persoane de contact: Roxana Bondar 0746.560.565 / Adriana Candrianu 0749.665.003 - voluntare Biroul Francez - Casa Prieteniei.

 

„Melancolie feminină”, la Muzeul Bucovinei

La Muzeul Bucovinei (Muzeul de Istorie, de pe str. Ştefan cel Mare) se deschide, la ora 14:00, expoziţia de pictură intitulată „Melancolie feminină”, a prof. de desen Isabela Ignătescu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

 

PUBQUIZ, La Fierărie

PUBQUIZ cu Alexandria Librării & Domeniile Sâmbureşti, La Fierărie.

 

Concert Taxi, la Iulius Mall

Surprizele care vizează mai ales reprezentantele sexului frumos continuă astăzi cu daruri frumos colorate şi înmiresmate (flori care vestesc primăvara), la Iulius Mall. De la ora 18:00, un “Spring Fashion Show” al brandurilor din Iulius Mall. Modelele vor fi înfrumuseţate de salonul Carmen Style, care va prezenta noile trenduri în materie de coafuri. Publicul va asista şi la demonstraţii de Capoeira Aerobic şi Rebound, oferite de sala FitForFun, la un show Kangoo Jumps al echipei Energy Fitness Club. Seara specială dedicată femeii se va încheia cu un concert al trupei Taxi.

 

Spectacol de teatru, la Universitate

Trupa de teatru „Fabulinus” a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vă invită la spectacolul „Visul unei nopţi de vară” (după William Shakespeare), în regia lui Ion Sapdaru. Spectacolul are loc începând cu ora 18:00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” din corpul F al universităţii. Pentru detalii şi informaţii apelaţi 0751.234.433 sau intraţi pe www.facebook.com/fabulinusv.

 

Oglindă oglinjoară, care-i cea mai fotogenică Miss Boboc şi de la ce şcoală?

Începând cu ora 20.00, Galleria Suceava, în parteneriat cu OrasulSuceava.ro, organizează festivitatea de premiere a concursului de fotografie "Oglindă oglinjoară, care-i cea mai fotogenică Miss Boboc și de la ce școală?", eveniment dedicat câștigătoarelor concursurilor de Miss Boboc 2011 care au beneficiat de premiul special oferit de OrasulSuceava.ro, care a constat într-o ședință foto profesionistă cu fotograful Daniel Penciuc. Concursul s-a desfășurat pe trei medii: vot în cadrul expoziției dedicate din Galleria Suceava (30% din punctajul final), vot pe contul de Facebook al Galleria Suceava (30% din punctajul final) și vot pe site-ul OrasulSuceava.ro (40% din punctajul final), iar fondul total de premiere este în valoare de 2.000 de lei.

 

Vineri, 9 martie

,,Erasmus party”, la Hollywood

“Dragi studenți, pentru că știm cât vă place să vă distrați, vă invităm, începând cu ora 22:30, la <Erasmus party>.O petrecere plină de voie bună, cu muzică pe toate gusturile. Invitatspecial, trupa Glamour”, anunţă organizatorii.

 

Lasare de carte, la Librăria Cărtureşti

Poetul humorean Sorin Poclitaru lansează, la ora 17:30, la Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava, volumul de versuri intitulat „O carte şi jumătate”. Ca şi anterioarele sale volume, „O carte şi jumătate” este un produs literar neconvenţional, în care scrierea iniţială pentru maturi (care reuneşte 104 poeme) are un adaos pentru copii (cu 20 de poezii ilustrate de graficianul Daniel Florescu).

 

Concert, Pub „La Fierărie”

Adrian Bezna şi Cătălin Ungureanu, concert în Pub “La Fierărie”.

 

Sâmbătă, 10 martie

“Ladies week”, la Hollywood

“Săptămâna femeilor sau <Ladies week>, cum am numit-o noi, se apropie de final, dar nu oricum, ci cu un supershow, marca Big apple boys. Edy şi compania promit un show incendiar. Pentru prima dată în Suceava!”, anunţă evenimentul reprezentanţii Hollywood.

 

Clipe de răgaz pentru suflet

Margareta Lupaşcu, Alexandria Librării şi Shopping City Suceava organizează a treia ediţie “Clipe de răgaz pentru suflet”, la ora 18:00, la City Gallery din Shopping City Suceava. Evenimentul se adresează doamnelor şi domnişoarelor..În program: lieduri şi canţonete interpretate de Mirela Diaconu, soprană la Filarmonica de Stat din Iaşi. La pian, prof. Carmen Zaharia Danicov; moment poetic susţinut de Angela Furtună, scriitor şi critic literar; Camelia Căpuşan, medic, va aborda subiectul “Feminitatea – un dar aparte”. Într-un ambient care va abunda de culorile şi parfumul florilor de primăvară, organizatorii vor oferi doamnelor şi domnişoarelor adevărate clipe de răgaz şi răsfăţ spiritual. Nu vor lipsi nici surprizele!

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Poveste cu Scufiţa Roşie".
 
 

 

Concert Connect-R, la Galleria Suceava

Începând cu ora 20.00, Galleria Suceava vă invită la un superconcert de mărţişor marca Connect-R.

 

Luni, 12 martie

Bătaie cu perne, „La Fierărie”

Războiul Internaţional al pernelor, de Ziua Internaţională a Bătăilor cu Perne, la Pub “La Fierărie”. „Ne batem internaţional. Cu perne. Noi ne-am făcut plinul de perne şi puf. Intraţi în zestrea mamei, surorii, nevestei, a voastră, dacă e cazul, şi aduceţi-vă pernele cu puf, cu furnici, cu iubire. Aveţi grijă totuşi să nu fie şi cu potcoave. Sau orice obiect contondent. Sus, în separeu. Ştiţi numărul de rezervări, 0771 262 251. Ştiţi unde să veniţi să vă treceţi pe listă. http://www.youtube.com/watch?v=ppGldRPgJFg. Iar dacă sunteţi cuminţi, nu vă punem să ne ajutaţi la strâns puful”, anunţă organizatorii evenimentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei