Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distincţii

21 de medalii de aur, oferite de Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul rector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, prof. univ. dr. ing. Adrian Graur, a înmânat ieri medalia de aur a universităţii unui număr de 21 de persoane, dascăli şi colaboratori ai instituţiei academice sucevene.

Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilelor universităţii care au loc în această perioadă, timp în care instituţia de învăţământ superior din Suceava marchează 49 de ani de la activitate.

Ieri, la Întâlnirea festivă a Senatului USV la care au participat fostul rector Adrian Graur, noul rector ales, Valentin Popa, invitaţi oficiali, membri ai Consorţiului Universităţilor Bucovinene, Adrian Graur a fost cel care a înmânat cele 21 de medalii de aur ale USV, cele mai multe dintre acestea fiind oferite profesorilor universitari, conferenţiarilor şi lectorilor din universitate, dar şi colaboratorilor, societăţi comerciale sau persoane fizice.

Evenimentul de ieri a fost probabil ultimul la care Adrian Graur a participat în calitate de rector al USV. „La 7 martie 1990 s-a înfiinţat Universitatea <Ştefan cel Mare>. A fost o idee în care am crezut. În ultimii ani am reuşit să facem ca ideea de universitate să se materializeze în performanţe notabile”, a spus Adrian Graur. Acesta a mai adăugat că „principala mea dezamăgire rămâne clasificarea universităţii. S-a demonstrat că superficialitatea şi politizarea educaţiei sunt caracteristici ale vremurilor noastre. E regretabil că munca de jumătate de veac a fost anulată prin această clasificare incorectă şi tendenţioasă”, a mai spus Adrian Graur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 21 de medalii de aur, oferite de Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
21 de medalii de aur, oferite de Universitatea „Ştefan cel Mare”3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei