Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2012 - Anul XVII, nr. 53 (4958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiţii de finanţare

Crescătorii de oi şi capre, chemaţi să-şi ridice crotaliile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Crescătorii de oi şi capre vor putea să beneficieze de prima pe cap de animal aferentă anului 2012 doar dacă au îndeplinit înmatricularea cu crotalie dublă. Asociaţia Plaiul Bucovinei, care reuneşte cel mai mare număr de crescători din judeţul Suceava, le întinde o mână de ajutor membrilor şi îi sprijină în această acţiune.

Preşedintele Asociaţiei Plaiul Bucovinei, Vasile Blănari, a precizat: „Asociaţia dispune de aceste crotalii şi toţi cei interesaţi se pot adresa la numărul de telefon 0732 700 000, sau la sediul asociaţiei, din comuna Şcheia, strada Humorului, nr. 106 E. Cu aceste crotalii se poate individualiza tineretul născut în anii 2011 şi 2012, care nu a fost crotaliat. Pentru animalele născute în anii 2010 şi 2011, care nu au crotalii duble, se va face o comandă specială pentru crotalia electronică”.

În paralel cu această acţiune, asociaţia doreşte să-i înştiinţeze pe fermierii din judeţ că pot accesa o serie de fonduri în baza unor proiecte pe care le vor depune. Mai exact, este vorba de posibilitatea accesării măsurilor 112 - instalarea tinerilor fermieri şi 141 - sprijinirea fermelor de semi-subzistenţă, în perioada 1-29 iunie 2012.

„Pentru consiliere în vederea accesării proiectelor derulate prin cele două măsuri îi invităm pe membrii noştri să ne contacteze începând cu data de 1 mai, după publicarea pe site-ul www.madr.ro a Ghidurilor solicitantului specifice acestor măsuri”, a completat Vasile Blănari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crescătorii de oi şi capre, chemaţi să-şi ridice crotaliile.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crescătorii de oi şi capre, chemaţi să-şi ridice crotaliile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei