Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2012 - Anul XVII, nr. 53 (4958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Răfuială între doi parlamentari români de sexe diferite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a făcut public pomelnicul cu parlamentari chiulangii, având drept lideri perso-nulităţi ca Antonescu, Voiculescu, Diaconescu şi Negoiţă. Dar acuşi o să-i vedeţi cum se vor pune iar pe mâncat jar cu lingura mare, încercând să înşface câte un nou mandat de căciulă; că două bătăi strică, nu şi două mandate, trei sau patru. Aveţi puţintică răbdare, că se reia acuşi scenariul clasic, bazat pe împărţit treninguri, adidaşi şi sacoşe cu haleală electoratului din circumscripţia de unde se aşteaptă voturi.

În fine, dracu’ să-i pieptene, cu politica lor cu tot. Apropo de nivelul clasei politice, aş vrea doar să insist pe una dintre emisiunile tembelizate de postul Realitatea, unde un cuconet senator pedelist a fost acoperit în direct cu buruieni de un „inamic” pesedist.

Pesedistul, un găligan de-o rară vocaţie, a arătat că nu a ajuns pe de-a moaca în Parlament, ci că are merite indiscutabile de om politic. Sărindu-i stropi de muştar pe ecranul televizorului, participantul la emisiunea „Test de stres” a arătat că nu e-n stare să treacă vreodată un test de stres. Aşa că i-a zis cuconetului – care l-a înfuriat cu o întrebare democratică-democratică, dar tendenţioasă - că îi va beli pielea groasă de pedelistă. Aproape textual, „o să vă calc în picioare, madam, omagiile mele!”

Nu-i nimic nou aici, nu-i nimic de mirare. Încă pe la începuturile parlamentare de după revoluţie, Vadim i-a dat drumul la sânge unui rival politic. Aşa, într-o pauză luată de la dezbaterile cu gura, s-a trecut la dezbaterile cu pumnii şi şuturile, de unde se vede că tradiţie la păruieli politice avem cât să dăm şi la alţii.

Ceea ce m-a mirat în cazul de faţă e că doamna cuconet s-a revoltat foarte tare, în principal pe blogul dumneaei – se ştie, orice prostovancă are azi blog - obiectând că nu aşa se vorbeşte cu o doamnă, arătându-se foarte jignită, deci.

Aici se impun câteva mici precizări. În primul rând, un rudiment de creatură nu poate jigni în veci o adevărată doamnă, orice i-ar zice şi i-ar face. Iar apoi, s-avem pardon, dar eu doamne în politica românească nu am prea văzut.

La urmă, mai e o vorbă de-a unui înţelept: „Îţi dai seama de o femeie dacă e doamnă nu după cum se poartă ea, ci după cum se poartă ceilalţi cu ea.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răfuială între doi parlamentari români de sexe diferite.
 Vizualizări articol: 2707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Răfuială între doi parlamentari români de sexe diferite5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei