Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2012 - Anul XVII, nr. 53 (4958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


X şi 0 performanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este şi Rapidul un fel de Juventus, adică o bătrânicioasă doamnă. Juve şi-a bătut joc de norocul de a fi scăpat neruşinată de Milan şi a făcut egal acasă cu Chievo, după ce a condus multă vreme, fiind egalată pe final. Acelaşi scor şi pentru Rapid cu U Cluj, doar că Răzvănel n-a apucat să conducă prea mult. Nici n-a început bine returul şi juniorul Lucescu face ce ştie el mai bine, egal pe teren propriu. Cu un asemenea rezultat se poate pierde un campionat, Lucescu ar trebui să ştie, acum câteva sezoane un Rapid-Poli Timişoara, cu Olăroiu pe banca bănăţenilor, i-a încheiat parcursul la titlu cu un sec 0-0. Sâmbătă s-a servit clujenilor „greşiţi” specialitatea casei, de-acum meciul cu clujenii ceilalţi, când va fi să fie, va trebui jucat la victorie. Apropo de CFR, bine că a îndrăznit să-i dea cineva cartonaş roşu lui Mureşan, ba încă la un meci acasă! Băiatul ăsta a cam luat-o razna de ceva timp, numai fotbal nu mai poate fi numit jocul său. Dacă vă amintiţi, el a fost eliminat şi în meciul cu Steaua, dar foarte greu, abia prin minutul 85, după ce-şi dăduse toată silinţa pentru cel de-al doilea galben. Acum, CFR a reuşit să păstreze avantajul minim şi fără el, căci Lăcătuş-antrenorul nu excelează în ceea ce îi era specific lui Lăcătuş-jucătorul.

Jumătatea de etapă care s-a disputat până la ora scrierii acestor rânduri nu-mi dă posibilitatea unei priviri de ansamblu asupra ligii noastre (sau a lui Mitică, după cum o consideră el). Mai mult decât meciul Stelei, îl aştept pe cel al Vasluiului pentru a vedea dacă acest nou antrenor portughez va reuşi să valorifice potenţialul ofensiv al echipei la adevărata sa capacitate. Dumneavoastră puteţi chiar acum judeca dacă a reuşit sau nu.

Am lăsat la urmă debutul lui Dinamo pe stadionul cel nou, fapt care a provocat o reacţie de orgoliu a suporterilor, care au venit în haită, depăşind aproape întreaga asistenţă a turului în Groapă! A fost un început cu noroc pentru lider, datorită unei conjuncturi fericite, dar greul abia începe. Şi nu numai pentru Dinamo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului X şi 0 performanţă.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X şi 0 performanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei