Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Puncte de colectare

Sucevenii, chemaţi să-i ajute cu alimente pe sinistraţii din sud-estul ţării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Puncte de colectare de alimente pentru sinistraţii din sud-estul ţării s-au deschis la sediile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, din municipiul Suceava, precum şi la toate subunităţile celor două instituţii din judeţ, şi la sediul Societăţii Naţionale Crucea Roşie - filiala Suceava.

Ieri, la sediul ISU Suceava, patru societăţi comerciale şi două persoane fizice au adus alimente, iar reprezentanţii instituţiei speră ca numărul sucevenilor care să sprijine această acţiune umanitară să crească.

„Persoanele fizice şi juridice care vor să facă donaţii în acest scop sunt rugate să respecte, ca o condiţie obligatorie, încadrarea în termenul de valabilitate al alimentelor. Pentru evitarea oricăror probleme se vor primi, în principal, alimente neperisabile şi cu perioade mai lungi de valabilitate”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Zilele trecute, tone de alimente, apă şi alte produse alimentare, strânse de Prefectura şi Consiliul Judeţean Suceava de la agenţii economici, au plecat către judeţele în care viscolul, ninsorile şi gerul au făcut prăpăd.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, chemaţi să-i ajute cu alimente pe sinistraţii din sud-estul ţării.
 Vizualizări articol: 1462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii, chemaţi să-i ajute cu alimente pe sinistraţii din sud-estul ţării5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amarul trimis de
(14 feb 2012, 12:48:21
nişte ardei iuţi şi nişte piper cred că i-ar trezi la realitate pe leneşi şi milogi ăia din sud!
2.   FARA trimis de
(14 feb 2012, 14:53:04
Doamne fereste de ce au patit saracii. Dar nu de ulei si faina au nevoie. ajutorul alimentar ar trebui sa constea in conserve, biscuiti, apa minerala, ciocolata si articole pt igiena. arata la tv ca doneaza cetatenii faina si ulei, ori sarmanii aceia nu au unde si cu ce sa pregateasca astfel de alimente. in plus e mult circ. pentru 2 tone de alimente adunate la bucuresti s-au consumat tone de combustibil pentru transport si zeci de militari pentru manipulare. era mai simplu sa le cumere statul produse de la en-grosurile din zona.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei