Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Asociaţia „Little People”

„Campania Poţi Şi Tu!”, în premieră, astăzi, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Campania Poţi Şi Tu!”, organizată de Asociaţia Little People”, se va desfăşura, pentru prima dată la Suceava, astăzi şi mâine, între orele 11:00 şi 20:00, în magazinele Shopping City – zona Carrefour şi Iulius Mall. Asociaţia „Little People” România doreşte să aducă în atenţia publicului larg că există speranţă pentru copiii şi adolescenţii bolnavi de cancer. În acest sens, asociaţia organizează o serie de acţiuni care promovează supravieţuirea şi susţin lupta continuă împotriva cancerului la copil şi aduc în atenţia sucevenilor poveştile de succes, mărturiile şi declaraţiile temerarilor.

Cei care doresc să sprijine lupta împotriva cancerului şi să îşi manifeste solidaritatea faţă de cei care se află încă sub tratament pot achiziţiona o brăţară galbenă cu inscripţia: „Temerarii ştiu că se poate – Poţi Şi Tu!”, oferind o donaţie simbolică de 5 lei. Brăţările sunt purtate de zeci de mii de cetăţeni, de adolescenţi şi copii aflaţi sub tratament şi de personalităţi marcante din România şi din afara ţării.O parte din fondurile obţinute în cadrul Campaniei „Poţi Şi Tu!” din 2010 au sprijinit crearea în premieră a unei camere de joacă şi terapie pentru copiii şi adolescenţii bolnavi de cancer internaţi în Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi, spital ce deserveşte tuturor copiilor bolnavi de cancer din zona Moldovei.

Pentru detalii privind activitatea Asociaţia „Little People” România puteţi consulta pagina web –www.thelittlepeople.ro sau pagina de Facebook a asociatiei. http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Campania Poţi Şi Tu!”, în premieră, astăzi, la Suceava.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Campania Poţi Şi Tu!”, în premieră, astăzi, la Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei