Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Parada modei

Mirese provocatoare, pe scena Târgului de Nunţi Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Blonde, brunete, şatene, cu chipuri angelice sau cu priviri îndrăzneţe, provocatoare, subţiri, trase ca prin inel, cu talii de viespe, zeci de mirese, îmbrăcate cu rochii care mai de care mai senzaţionale, au defilat duminică seara prin faţa sutelor de spectatori, stârnind reacţii de admiraţie şi invidie în acelaşi timp.

De la albul pur al rochiilor de mireasă împodobite cu fel de fel de fundiţe, volănaşe, puf de lebădă, cristale preţioase, pline de graţie şi eleganţă, “miresele” au trecut direct la lenjeria intimă pentru noaptea nunţii, “şocând” spectatorii cu costume demne de iepuraşi Playboy, cu lenjerii intime provocatoare, care “arătau” mai mult decât ascundeau.

Fundalul sonor al întregului spectacol a fost asigurat instrumental de talentaţii membri ai ansamblului Arcanul USV, printr-o reuşită selecţie de melodii de dragoste care au fermecat întreg mapamondul, iar la final, pe scenă şi-a făcut apariţia una dintre cele mai îndrăgite soliste din ultima vreme, Ellie White, care s-a făcut remarcată cu vocea sa de când făcea parte din trupa DJ Project.

 

Frumoase mirese şi miri fermecători

Prezentarea de modă dedicată căsătoriei, organizată la Shopping City Suceava în cadrul evenimentului Târgul de Nunţi Bucovina, a fost deschisă prin defilarea pe scenă a celei mai noi generaţii de modele, băieţi îmbrăcaţi în costume de mire, însoţiţi de fetiţe cu rochiţe în culori vesele, garnisite cu volănaşe şi diverse elemente florale, ţinutele făcând parte din colecţia Dokido.

Spectacolul a fost continuat cu o superbă prezentare a colecţiilor de rochii de mireasă de la Ellysabeta Dll, Boutique Mariaje şi HM Mireasa.

Acestea au atras atenţia tuturor doamnelor şi domnişoarelor din sală, unele închipuindu-şi cum ar fi arătat ele la nunta lor cu astfel de creaţii, în vreme ce altele oftau după un model sau altul, visând să-l poarte atunci când se vor îndrepta spre altar, alături de persoana iubită.

Frumoasele manechine îndrumate de Cristian Câtea au fermecat prin graţia cu care au păşit pe scenă, înveşmântate în rochiile de mireasă care simbolizează puritatea.

Nu au fost uitaţi nici viitorii miri, pentru care au fost pregătite ţinute extrem de elegante din colecţiile Pada Murre, Camiceria Italiana şi Louis Purple.

Modelelor masculine care au pus în valoare costumele de mire li s-a alăturat şi impresarul agenţiei, Cristian Câtea, care a demonstrat că oricând poate reveni pe podium cu succes, dând clasă unei prezentări de modă care trebuie să ia în calcul şi bărbaţii care se află la a doua tinereţe.

Vestimentaţia mirilor şi mireselor de la prezentarea de modă a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti.

 

Lenjerii intime îndrăzneţe şi provocatoare

Pentru că fiecare nuntă este urmată, fireşte, de noaptea nunţii, mireselor nu le putea lipsi un accesoriu vestimentar care să “condimenteze” momentele respective.

Tocmai de aceea, organizatorii paradei de modă au pregătit şi o îndrăzneaţă prezentare de lenjerie intimă, în care frumoasele modele, nu cu mult timp înainte înveşmântate doar în albul pur al rochiilor de mireasă, au apărut pe scenă în ţinute mai mult decât provocatoare, din colecţiile magazinelor de lenjerie intimă din Shopping City Suceava - Ani`s, Carrefour, Jolidon, Takko Fashion şi New Yorker.

Costume dintr-o singură piesă, colecţii de bikini şi sutiene care să se potrivească albului rochiilor de mireasă, sau din contră, cu culori aprinse – roşu, purpuriu, sau chiar de un negru seducător, lenjerii transparente sau matlasate, dar bine mulate pe corp, toate au fermecat atât publicul masculin, cât şi pe cel feminin, dându-le idei pentru cadouri deosebite de Ziua Îndrăgostiţilor.

 

Concursuri cu premii şi demonstraţii de dans

Spectacolul paradelor de modă a fost completat cu energicele demonstraţii de dans ale tinerilor din trupa Calypso, de la Casa de Cultură Fălticeni, care au oferit atât demonstraţii de vals, pe ritmurile unei melodii cu influenţe celtice, cât şi un spectacol de dansuri ţigăneşti, pline de voie bună.

Duminică seara a fost oferit şi marele premiu al “Târgului de Nunţi Bucovina”, o “nuntă la cheie” oferită de Simply Mind (pachet complet servicii foto şi video HD, amenajare sală şi transport cu limuzina). Câştigătoarea acestuia a fost Anişoara Chilimon, din Suceava.

 

Ellie White, concert extraordinar la Suceava

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost concertul solistei Ellie White, una dintre cele mai apreciate voci ale momentului, cunoscută de public încă de când era vocea feminină a formaţiei DJ Project.

Frumoasa interpretă nu a venit singură, ci însoţită de două dansatoare profesioniste.

Melodii în vogă, precum „Sete de noi”, “Love again”, “Sweetest kind” şi “Nu te mai caut” au fost cântate alături de publicul care a primit-o foarte bine, dovedind că versurile şi ritmul melodiilor sale sunt bine cunoscute şi apreciate.

 

Distracţie de Ziua Îndrăgostiţilor

Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi astăzi, 14 februarie, la Shopping City Suceava să celebreze dragostea într-un cadru de poveste, alături de cel mai frumos cuplu de îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta, în vreme ce Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Cuplul câştigător se va bucura de un weekend romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului.

În plus, PIM (Mihai Pânzaru PIM) şi BOA (Ovidiu Bortă Ambrozie) vor executa în mod gratuit portrete şi caricaturi pentru toţi îndrăgostiţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirese provocatoare, pe scena Târgului de Nunţi Bucovina.
 Vizualizări articol: 1841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mirese provocatoare, pe scena Târgului de Nunţi Bucovina5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara trimis de
(14 feb 2012, 14:47:26
In linii mari a fost frumos spectacolul, ar fi trebuit totusi la prezentarea de lenjerie un pic mai multa decenta.
Muzica ce a fost cantata de ARCANUL a fost oribila. Cand oare vom scapa de instalatorul asta care nu are nici un fel de studii muzicale afara de scoala populara de arta si care se da mare profesor universitar la USV. Daca 3 babe vand patrunjel in fata la un mall in Suceava, apare si ARCANUL cu muzica si dansurile lor.
Exista in suceava colegiu de arta, exista profesori de diverse instrumente celebri pe plan national si international, pe ei nu ii gaseste nimeni sa ii coopteze la realizarea de evenimente culturale si muzicale?
2.   Hopa trimis de
(14 feb 2012, 18:03:55
Nu se putea sa apara Arcanul in Monitorul fara ca baba cea barfitoare de LOCCA sa nu macane. Am sa fiu scurt de data asta si am sa explic cine este acest rebut stirbit de LOCCA : este un frustrat care a facut parte din ansamblul Arcanul , nu un fost dansator, ci un fost muzicant care nu s-a adaptat cerintelor si aspiratiilor ansamblului si care, normal , nefiind un profesionist, a plecat din sistem, si acum sta toata ziua ( pt. ca e un rebut) cu ctrl+f pe Monitorul si cauta Arcanul ca sa posteze comentarii jignitoare. Prietene eu te sfatuiesc sa iti accepti soarta, sa mergi inapoi in camera ta cea intunecoasa si sa iti inneci in continuare amarul in nelipsita ta sticla de vodka.
3.   LOCCA E UN FRUSTRAT... trimis de
(14 feb 2012, 18:34:40
Daca 90% le place Arcanul....trebuie sa existe si un 10% nesemnificativ ca si procentaj, ce au alte pareri.Din interiorul Arcanului stiu ca au primit numai laude...si laude...si laude...si laude. Nu mai zic de faptul ca d-nul Cozmin Romega, a scris un articol foarte bine inchegat in idei, si destul de expresiv sa isi dea seama si cei ce nu au putut veni, cam ce fel de organizare a fost si cum s-a desfasurat acest eveniment.Nimeni nu spune ca Arcanul este cel mai bun....sau cel mai apreciat ansamblu.Nimeni nu spune ca dirijorul a facut cele mai inalte scoli in ale muzicii, important e ca are radacini cu traditie, iar arta muzicii de multe ori trebuie sa stii sa o cultivi....Sunt multi lautari care canta mult mai bine decat sute de profesori. Si daca tot e cu preferinte, pot afirma ca urasc fanfara din parc! Si, ce?!!!! Pe cine intereseaza?????Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea....Si de aceea nu ma vad in parc, asezata pe banca ascultand fanfara...Nu ma duc! Draga...Locca, nu te pune nimeni sa inghiti ceea ce nu-ti place.Sunt sigura ca si foarte multa lume nu te inghit, dar te suporta in jurul lor, facand un compromis.NU MOR CAII CAND VOR CAINII!!!! Ca esti un frustrat....e vizibil, dar ca esti si cretin...nu e prea mult oare?!
4.   Fara trimis de
(14 feb 2012, 21:00:14
Eu mi-am spus parerea, nu v-am insultat cum faceti voi. de aici se vede ca voi sunteti cei frustrati. Desi nu va exprimati foarte coerent, am inteles totusi ce vreti sa spuneti. Imi dati totusi dreptate in legatura cu scolile de muzica ale celor de la arcanul. Dar daca lautarii sunt mai buni decat muzicienii cu studii ma intreb ce rol mai are conservatorul. probabil (dupa parerea voastra) ar trebui desfiintat. Eu atat vreau sa spun, ar trebui sa se verfice totusi organele statului ce se intampla la USV si la arcanul.
4.1  RE: Fara trimis de
(15 feb 2012, 22:19:17
daca tot ti ai spus parerea si spui ca ai inteles ce vrem sa spunem...asteptam si parerea ta vis a vis de faptul ca esti un renegat al trupei Arcanul.
5.   ? trimis de
(15 feb 2012, 00:03:51
Who the fuck is "Arcanul"?
6.   Treziti-va!!! trimis de
(15 feb 2012, 17:35:46
Adoptam Valentines Day, caci nu avem Dragobete, acum vb si engleza, sa aratam ca stim, sau ce?!!!
Lasam d-nule Locca si cu Conservatorul zilelor noastre....Foarte multa muzica invata talentele admise la o astfel de facultate!!!!Copii, fara pic de inclinatie, dar impinsi de parinti sa faca...muzica sa arta!!!Ai bani....e ok!!! Esti mediat continuu, nu...canti in crasme famate.
Corectitudinea la USV si la Arcanul...Alta preocupare nu ai?! Ai casa, ai masa, ai de toate si singurul lucru din cauza caruia nu poti dormi e...USV.
Mai, dar nu te pui cu oricine, ai si pretentii de la adversar...!!!
Si tu?? Faptul ca iti spui parerea anonim...ce este??? LASITATE?
Faptul ca esti sub o masca, crezi ca poti fi credibil ca un om vertebral???!!! Hotul de hot ii este frica, banditul de bandit, mincinosul de mincinos!!!
7.   Lucruri simple trimis de
(26 feb 2012, 00:23:25
Desi nu am studiile si doctoratele d-lui LOCCA o sa incerc sa ajung cat mai aproape de nivelul de exprimare coerenta dorit de dumnealui. D-le LOCCA, eu nu sunt genul de persoana care isi exprima invidia sau framantarile interioare pe diverse forumuri sau alte site-uri de acest gen, pentru ca timpul nu imi permite acest lucru, dar nu pot sa trec cu vederea comentariile dumneavoastra vis a vis de un ansamblu care anul acesta implineste 4 decenii de activitate si din care fac si eu parte ca dansator, o varsta care poate nici nu ati implinit-o inca. Daca dvs sunteti complexat de o anumita persoana din Arcanul asta nu inseamna ca va puteti permite sa stergeti pe jos cu numele unui ansamblu care a fost temelia multor artisti consacrati astazi mai ales pe plan local si nu numai, cum ar fi Sorin Filip, fratii Reut, etc. Citind comentariile dvs de mai sus ii dau dreptate d-nei Alena atunci cand spune ca sunteti un frustrat, dupa parerea mea care nu are in dictionarul sau cuvantul cultura, un om care atunci cand il supara o persoana critica cu lasitate un intreg sistem, complacandu-se in anonimat. atunci cand nu vom mai vedea criticile dumneavoastra la adresa noastra(pentru ca si eu sunt unul din criticatii dumneavoastra) un lucru din doua este cert: ori va veti maturiza si veti realiza care sunt legaturile om-cultura-societate, ori veti citi undeva un articol despre ARCANUL care nu va fi pe placul dvs si un ventricul va lua o pauza mai lunga...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei