Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2012 - Anul XVII, nr. 31 (4936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Necesitate

Sensul giratoriu din centrul Sucevei trebuie finalizat până în luna iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intersecţia bulevardului principal, Ana Ipătescu, cu strada Nicolae Bălcescu urmează a fi modificată în totalitate, începând din primăvară.
Mai exact, în dreptul restaurantului McDonald’s urmează a fi amenajat un sens giratoriu, iar actualele amenajări rutiere din zonă urmează să fie modificate, astfel încât să fie asigurat un acces cât mai uşor al autoturismelor în parcarea subterană nr. 1, fără a încurca traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei.
Problema modificărilor care vor fi aduse infrastructurii rutiere din zona centrală a municipiului Suceava a fost abordată ieri în comandamentul săptămânal de gestionare a proiectelor iniţiate de Primăria Suceava.
Primarul Ion Lungu a cerut ca proiectul de realizare a parcărilor subterane să fie sincronizat cu cel de reabilitare a străzilor, mai ales în zona viitorului sens giratoriu.
“Săptămâna viitoare vreau să avem o şedinţă comună cu proiectanţii parcărilor subterane, cu cei de la drumuri, în prezenţa comisarului-şef al Poliţiei Rutiere, Laurenţiu Hermeniuc, pe care l-am invitat deja la discuţii. Trebuie să clarificăm o serie de lucruri. Acum nu se poate lucra, dar putem rezolva o serie de neclarităţi din proiect, să sincronizăm cele două proiecte – cel de modernizare a străzilor şi cel al parcărilor”, a spus Ion Lungu.
În opinia edilului sucevean, lucrările ar trebui să înceapă cât mai curând, în primăvară, astfel încât să fie finalizate până când străzile Sucevei vor fi supraaglomerate de cei veniţi din afară, în concediu.
Ion Lungu a declarat: “Vrem să ne apucăm de lucru cât mai repede posibil, cel mai probabil din luna aprilie, timp de două luni, astfel încât să finalizăm până când se înregistrează o creştere semnificativă a traficului rutier, în vară, în perioada concediilor. Vrem să avem finalizate până atunci aceste lucrări din zona centrală, pentru că vor trebui impuse o serie de restricţii de circulaţie, devieri de trafic”.
Pe lângă amenajarea sensului giratoriu din dreptul clădirii McDonald’s, este luată în calcul şi transformarea străzii Nicolae Bălcescu în stradă cu sens unic, până în dreptul Casei de Cultură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensul giratoriu din centrul Sucevei trebuie finalizat până în luna iulie.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sensul giratoriu din centrul Sucevei trebuie finalizat până în luna iulie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alt sens giratoriu ??? trimis de
( 8 feb 2012, 15:26:48
Care Petrea Marinescu se imbogateste din sensurile giratorii ? De bine de rau, cei ce ies de la McDonald's au cateva secunde. Daca se baga si-n centru sensul giratoriu si la cate masini circula aia de ies de la McDonald's vor iesi la pooli vara !!! Dar ce sa ceri de la doua minti "luminate" ??? Un militian si-un sobolan din Salcea care conform marinariei va fi primul care va trece de la PDL la usl.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei