Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2012 - Anul XVII, nr. 9 (4914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

A renunţat

Primarul Şerban nu mai are nevoie de despăgubiri pentru a putea procrea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, şi-a regăsit liniştea necesară procreării, pe care a pierdut-o la sfârşitul anului trecut, atunci când a deschis o acţiune în instanţă prin care cerea despăgubiri de 400.000 de euro din partea unei pensionare, despre care spunea că i-a lezat imaginea, reputaţia şi dreptul la imagine. Printre altele, Gabriel Constantin Şerban s-a plâns instanţei că aceşti bani i se cuvin şi datorită faptului că plângerile penale pe care pensionara Valeria Lucescu i le-a făcut pe parcursul a mai mulţi ani i-au afectat capacitatea de a procrea.
Avântul primarului Şerban s-a mai domolit între timp, iar în cursul zilei de ieri, când a fost primul termen în acest proces, judecătorul a dat citire unei declaraţii pe care edilul din Câmpulung Moldovenesc a dat-o la un notar, prin care anunţă că îşi retrage plângerea şi că nu mai are pretenţii materiale de la Valeria Lucescu. Practic, în doar câteva săptămâni, Gabriel Constantin Şerban a demonstrat că şi-a rezolvat toate problemele pe care le avea cu procrearea, dar şi cu imaginea sa, despre care spunea că este distrusă în urma proceselor pe care i le-a intentat pensionara din Câmpulung Moldovenesc.

 

Şerban o acuză pe pensionara din Câmpulung de faptul că activitatea sa socio-profesională a fost grav afectată

Reamintim că în ultimii ani, pensionara de la care Gabriel Constantin Şerban cerea 400.000 de lei l-a acuzat pe acesta, dar şi pe oamenii din primărie de săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care furt, abuz în serviciu, tulburare de posesie şi violare de domiciliu. În cele din urmă, instanţele sucevene nu l-au găsit vinovat pe Gabriel Constantin Şerban, motiv pentru care acesta s-a gândit să o dea în judecată pe femeie pentru a-i cere despăgubiri.
În întâmpinarea depusă la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban spunea că plângerile penale ale Valeriei Lucescu l-au afectat atât pe el, ca victimă directă, cât şi pe soţia şi mama sa, care în timpul cercetărilor penale au fost „victime indirecte, mediate”. Primarul a susţinut că atât soţia, cât şi mama sa continuă să fie afectate de acea perioadă în care el a fost supus verificărilor. „Şi în aceste zile aceste fiinţe dragi mie suferă ca urmare a prejudiciului <prin ricoşeu>. Îmi este şi acum greu să privesc în ochi persoanele dragi, fiindcă ştiu că atacurile pârâtei nu s-au oprit, aceasta continuă şi în acest moment, când sunt în continuare cercetat ca urmare a plângerilor formulate împotriva mea de aceeaşi persoană”, preciza primarul Şerban în întâmpinarea formulată.
Gabriel Constantin Şerban a mai spus că pe perioada cercetărilor efectuate asupra sa, „activitatea mea socio-profesională a fost grav afectată de starea de suspiciune asupra corectitudinii întreţinută de afirmaţiile nedovedite ale pârâtei”. Mai mult, el a susţinut că plângerile Valeriei Lucescu au ridicat serioase semne de întrebare în rândul cunoscuţilor săi cu privire la moralitatea şi profesionalismul său. „Prin faptele sale, pârâta mi-a produs o suferinţă fizică derivată prin înjosirea socială, batjocura politică, minciuna dezonorantă, care mi-au pătat imaginea socială, atrăgându-mi desconsiderarea nemeritată a celor ce, mai înainte, o preţuiau”, se mai preciza în întâmpinare.

 

Primarul Şerban spunea că nu a reuşit să-şi reconstruiască relaţia cu soţia sa

Cea mai interesantă parte din documentul depus la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a fost, fără doar şi poate, cea în care Gabriel Constantin Şerban încerca să impresioneze instanţele, spunând că plângerile penale formulate de Valeria Lucescu i-au afectat viaţa de cuplu, oferind detalii cât se poate de intime despre relaţia cu soţia sa. „Impactul acestor afirmaţii asupra familiei mele şi a cunoscuţilor mei a fost semnificativ. A produs o stare tensionată în familie, au fost folosite cuvinte grele la adresa mea, care ulterior au determinat o imposibilitate de comunicare firească. Am suferit o ruptură fizică/psihică faţă de soţia mea, care se află de mai mulţi ani sub tratament medical cu scopul de a face posibilă cea mai mare dorinţă a noastră – aceea de a avea copii. Însă faptul că eu sunt cel care am fost supus torturii mediatice a condus, inevitabil, la imposibilitatea fizică şi emoţională de a fi în măsură să-mi regăsesc echilibrul necesar procreării”, a mai spus Şerban în întâmpinarea depusă la instanţă.
El a continuat, oferind instanţei şi alte detalii legate de modul în care „atacurile” Valeriei Lucescu l-au afectat, precizând că nu a mai reuşit să reconstruiască relaţia dintre el şi soţia sa, „aşa cum era aceasta înainte de acuzele scrise şi publice ale pârâtei”.

 

Valeria Lucescu se gândeşte să-i ceară despăgubiri primarului Şerban

În ceea ce o priveşte pe Valeria Lucescu, pensionara care i-a stricat lui Gabriel Constantin Şerban echilibrul necesar procreării, aceasta ne-a declarat că intenţia primarului de a obţine de la ea suma de 400.000 de lei a stresat-o extrem de mult. Valeria Lucescu a precizat în cursul zilei de ieri că din acest motiv se gândeşte să ceară despăgubiri din partea primarului. „Ar trebui să cer şi eu despăgubiri, dar încă nu m-am hotărât. Am fost pusă într-o situaţie extrem de dificilă atunci când în perioada sărbătorilor de iarnă am aflat că domnul primar vrea de la mine despăgubiri de 400.000 de lei. Am petrecut sărbătorile în stres, am luat medicamente şi nu mi-a fost deloc uşor”, a spus Valeria Lucescu, care a mai adăugat că din punctul său de vedere, toate plângerile penale pe care le-a făcut pe numele lui Gabriel Constantin Şerban au fost îndreptăţite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Şerban nu mai are nevoie de despăgubiri pentru a putea procrea.
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Primarul Şerban nu mai are nevoie de despăgubiri pentru a putea procrea3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(13 ian 2012, 14:01:44
O ramas domn primar si fara sula si fara bani? Nasol.
2.   INTREBARI,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(13 ian 2012, 14:17:40
COSTICUTA DOI COPACI,POATE NU ESTI TU DE VINA,CAND VINE VORBA DE ,,MONTA''.SE STIE CA  ☭ RILE CARE-SI INCEP VIATA SEXUALA IMEDIAT DUPA ABSOLVIREA GRADINITEI,IN CELE MAI MULTE CAZURI DEVIN STERILE. AMINTESTE-TI,DUPA NUNTA [DACA NA-I FOST PREA MATOL] ,,TAPURELILE'',AU FOST LIVE SAU A FACUT DOAR PLAY BACK???
SUCCESURI!
3.   UNDE ESTI MURPHY?... sau DDTV? trimis de
(13 ian 2012, 17:16:23
,,Fiecare colectiv are conducatorul care si-l merita!!!"(si reciproca este valabila). Din pacate suntem martorii unui conflict, care se ridica la un nivel pe care nu-l poate depasi nici macar numarul de hormoni al domnului primar sau numarul de neuroni al doamnei Lucescu(sensibil egale). Asteptam cu nerabdare alegerile, atunci cand d-na Lucescu, alaturi de marele specialist in aviatie, circulatie si administratie - Vargan, va rezolva problema avioanelor care sunt deranjate de acoperisurile din ,,muncipiu" si ,,primarele", ne va lasa in pace........
4.   Austria trimis de
(13 ian 2012, 20:11:23
Se pare ca dom` primar a gasit in Austria pe cineva care sa-l ajute la procreere...
Sau s-a temut ca la proces va trebui sa-si prezinte penisul, judecatorilor, drept proba...
5.   De neimaginat.. trimis de
(13 ian 2012, 22:39:57
Din cate s-au zis,putem concluziona ca acest primar, intre ghilimele vorbind,nu e pe 'picioarele' lui si nu are ce cauta la conducerea unui oras bucovinean cum este Clng.ul.Rusine sa ii fie pt ce a facut in aceste 2mandate, pt infrastructura de pomina(strazi,drumuri..etc)!!! au fost in toi pt el, ..pe banii publici..iar ''prostii'' nici nu si-au dat seama ce face si de unde are finante a se distrata in ''voia sortii''.Ultima afacere e cea cu ridicatul masinilor...treziti-va campulungeni..!!!ca dormiti in continuu!!!rusinee..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei