Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2012 - Anul XVII, nr. 9 (4914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Băişanu îi cere primarului Lungu să consulte mai des populaţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava, i-a cerut ieri primarului Ion Lungu să consulte populaţia mult mai des, nu doar în privinţa câinilor comunitari. „Pentru prima dată primarul Ion Lungu a înţeles că a fost ales să reprezinte interesele populaţiei, iar banii să fie folosiţi doar pentru binele comunităţii locale”, a spus Băişanu.
Preşedintele liberalilor suceveni crede că astfel de consultări erau extrem de utile şi în alte chestiuni de interes public. Printre problemele pe care Alexandru Băişanu ar fi dorit să le vadă dezbătute cu sucevenii sunt „montarea de pavele la suprapreţ, ba mai mult, în unele cazuri, înlocuirea unor pavele recent montate; ce străzi din Suceava ar trebui asfaltate cu prioritate, în contextul în care există peste o sută de străzi ce nu au văzut asfalt de zeci de ani de zile şi dacă sucevenii sunt de acord ca aceste lucrări să fie executate de o firmă fără expertiză şi experienţă în domeniu; instalarea camerelor stradale tip Big Brother, la un preţ de aproape zece ori mai mare decât costul real”.
Băişanu nu a uitat să amintească şi de problemele de la Termica, privatizarea acestei societăţi şi disponibilizarea celor aproape 1.000 de salariaţi, dar şi faptul că sucevenii plătesc al doilea cel mai scump gunoi din ţară.
„Înmormântarea sportului sucevean prin subfinanţarea şi restricţionarea accesului gratuit al populaţiei la spaţiile şi locurile unde se poate practica un sport, dar şi viaţa culturală a sucevenilor care <există, dar lipseşte cu desăvârşire>, cinematograful, teatrul sau orice altfel de manifestare culturală au dispărut cu desăvârşire din peisajul cotidian, paginile ziarelor şi gura târgului fiind acum pline cu pseudo-vedete de prost gust marca PD. Acestea sunt subiecte care puteau reprezenta motive de consulare a populaţiei, iar lista poate continua”, a concluzionat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îi cere primarului Lungu să consulte mai des populaţia.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 24 voturi
Băişanu îi cere primarului Lungu să consulte mai des populaţia4.8524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rog Seriozitate. trimis de
(13 ian 2012, 11:08:05
Ia uitati doamnelor si domnilor ce ingrijorat este baisanu de soarta cetatenilor. Individul acesta ar trebui sa plece din politica si sa se apuce de o treaba serioasa.
2.   * trimis de
(13 ian 2012, 11:27:16
Cum să "consulte" Lungu populaţia
Cum face un doctor , aşea ???
-Cetăţene,cum stai cu “cotizaţia”?
(căci) mai vreau să pun pavele pe-undeva

Hai , tuşeşte portofelu’ un pic ,să sară banu’
Unde-i lege e şpagă şi tocmeală .. “medical”
La întrebarea “trăiţi bine” ? suceveanu’ :
-Da , dom’ doctor Lungu ! trăim .. feudal !

3.   ...care este, ca sa fie trimis de
(13 ian 2012, 11:37:27
are dreptate baisanu cand zice acest lucru.
totusi, nu baisanu era ala care ''ameninta'' cu procese profesorii unei scoli pt ca se gandeau sa introduca purtarea uniformei scolare de catre copii? nu crezi tovarase baisanu ca te-ai dat inutil in spectacol?sau nu-i asa...

usor vede baisanu nerealizarile unora, si bine face...macar pt ca le aduce in discutie. ca vad ca mai mult de atat, nu face. sau poate ca e mai usor sa ''ameninti'' profesorii cu procese decat sa deschizi procese(macar procese de constiinta, daca nu altfel) celor care au '''realizat'' faptele amintite in articol.
poate ar mai trebui sa ''umble'' macar putin si la comportamentul lui...sau poate ar trebui sa-si aduca aminte de teoria formei fara fond. caci se cam aplica in cazul stimabilului in ultima vreme.

4.   Ciinii trimis de
(13 ian 2012, 14:04:52
domnul lungu se gindeste la populatie in primul rind iar cei ce il ataca se gindesc doar la un scaun pentru ei si apropiati Eu il cunos destul de bine pe domnul lungu si stiu sigur caci are capacitatea de a gindi in favoarea celor nedreptatitiDe aceea eu zic caci celor carora le plac asa mult ciinii vagabonzi s-ai ia acasa Locuiesc in spania iar ceea ce vad e de risul lumii
4.1  RE: Ciinii trimis de
(13 ian 2012, 15:01:04

Nu numai in Spania!...

Nu gasiti cinii liberi pe nici o strada din orasele din Ungaria( ca-i aproape de noi)...dar peste tot pe acolo sunt oameni civilizati, nu mârlani!
5.   Nu mai latrati trimis de
(13 ian 2012, 19:11:32
Chiar daca PDL-ul imi era antipatic, de fapt la nivel national imi mai este, pt suceava, ce a facut Lungu si flutur, nu au facut toti de la revolutie incoace....va amintiti ce tam tam a fost cu schimbarea canalizarilor, iata ca acum sunt gata, mai vine un asfalt, niste parcari....pe cand guvernul Tariceanu si boul de Marza ce au facut? Au sters si inca sterg praful de pe toba si sufla in tromboane. Bravo Lungule. Chiar daca nu te-am votat, la urmatoarele alegeri ai inca un vot asigurat.
5.1  RE: Nu mai latrati trimis de
(13 ian 2012, 21:54:59
eu as cam vota cu flutur sau lungu(tocmai pt ca predecesorii lor n-au facut mai nimic), dar aproape ca nu pot sa mai spun cu pd-l.
pur si simplu nu pot sa uit cum acest guvern ticalos condus de basexu-boc se incapataneaza in continuare sa nu respecte hot.judecatoresti definitive si irevocabile in ceea ce priveste furtul demascat de justitie din veniturile bugetarilor! adica unde s-a mai pomenit ca statul sa-si fure cetatenii si apoi sa zica: in termenul rezonabil !!!!!!!!!!!!, pana in 2016 o sa le inapoieze cu taraita ce le-a furat?

si n-am auzit in mod explicit opinia d-lui flutur sau a d-lui baisanu cu privire la rosia montana!
daca nu se da drumul la praduire, RMGC merge spre faliment pana la sfarsitul anului! din cauza asta e o lupta fantastica!
praduirea de la rosia montana e cu adevarat o mare tradare despre care vad ca pe la noi nu se zice nimic.
daca e s-o comparam cu tradarea lui nastase in ceea ce priveste petrom, aceasta e cel putin dubla!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei