Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2012 - Anul XVII, nr. 9 (4914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţie poliţie

Fiul patronului de la Test Prima, bătut pentru că nu a dat „dreptul” de şmecher

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fiul patronului societăţii de construcţii Test Prima, cel care, luni seară, a fost lovit cu pumnii în propria maşină, reclamă că agresorul îl şicanează şi îl ameninţă de aproximativ doi ani de zile, cerându-i în mai multe rânduri „dreptul de şmecher”. Sorin Juravlea, în vârstă de 23 de ani, a depus reclamaţii la poliţie şi la Parchet împotriva agresorului, Cătălin Cimpoiaşi, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Suceava.
Sorin Juravlea a declarat:  „S-a luat de mai multe ori de mine prin cluburi. Îmi tot zicea că am o datorie la el, dreptul de şmecher. Anul trecut, în 2011, am fost chiar lovit de acelaşi individ în incinta unui club din Suceava, există martori. Atunci mi-a zis să îl caut şi să îi dau banii. Mi-a spus că dacă nu îi dau dreptul de şmecher, de o mie de euro, toată viaţa o să fiu terorizat”.

 

„Dacă tata are bani, eu trebuie să cotizez, asta vrea el”

Incidentul de luni seară, când poliţia a intrat pe fir, a plecat de la acelaşi „drept” de şmecher, susţine Sorin Juravlea.
Conform datelor prezentate de poliţie, fiul patronului societăţii de construcţii staţiona cu maşina în zona Nordic, iar lângă el a oprit un alt autoturism, din care a coborât Cătălin Cimpoiaşi. Acesta a urcat în maşina lui Juravlea, pe scaunul din dreapta faţă, unde, după o discuţie contradictorie, i-ar fi aplicat mai multe lovituri în cap. Toată scena a durat cel mult trei minute, iar motivul agresiunii a fost o presupusă datorie de o mie de euro. Datorie care, susţine Sorin Juravlea, nu este decât un pretext.
„Cum a urcat la mine în maşină m-a întrebat de ce nu îl caut să îi dau banii... dreptul de şmecher. I-am zis că nu am nici o datorie faţă de el şi nici faţă de altcineva. Dacă tata are bani, eu trebuie să cotizez, asta vrea el. El ar fi vrut să-i dau o mie de euro, iar când i-am zis că nu am de gând, a început să mă lovească cu pumnii în cap. Cred că mai sunt şi alte victime, dar nu au curajul să vorbească”, ne-a mai declarat Sorin Juravlea.

 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru şantaj

Plângerea acestuia a fost preluată de un ofiţer de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei şi a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.  
„Pe baza plângerii victimei şi a cercetărilor preliminare au fost demarate cercetări faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj”, a declarat, referitor la acest caz, inspectorul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Anchetatorii urmează să stabilească dacă aspectele sesizate se confirmă în totalitate şi dacă mai există şi alte victime.
Sorin Juravlea a mai precizat că toate acţiunile de intimidare împotriva sa au venit doar din partea lui Cătălin Cimpoiaşi, fără a mai fi implicate alte persoane din anturajul său.
Victima şi-a scos şi un certificat medico-legal, care atestă că în urma agresiunii are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul patronului de la Test Prima, bătut pentru că nu a dat „dreptul” de şmecher.
 Vizualizări articol: 19481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 29 voturi
Fiul patronului de la Test Prima, bătut pentru că nu a dat „dreptul” de şmecher4.6529

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La bulau cu tine cimpoiesule... trimis de
(13 ian 2012, 13:01:48
sper ca ti-ai gasit nasul cimpoiesule...taxa de smecher...auzi la el...daca tu mai esti smecher...rapanos ordinar si retardat...
2.   Corect trimis de
(13 ian 2012, 13:26:55
toti cei ca cimpoiesi ar trebui omorati fara nici un drept de apel. noi cetatenii ar trebui sa reclamam asemenea fapte si sa ne solidarizam impotriva unora ca el
.
3.   Se pare trimis de
(13 ian 2012, 14:21:11
Cimpoies care bate copii ?? si mai da si droage mai vrea si drept ? sincer frate daca el pt voi e smecher voi sunteti prosti ... smcecherii adevarati tac din gura cum fac altii din anturajul lui Cimpoies si nu cer nici un drept ... bv Juve pt balls iar pt Cimpa chill Ciko is not S America
4.   Sucker! trimis de
(13 ian 2012, 14:27:17
2 prosti,unu viseaza sa fie interlop de-o viatza si nu reuseste si altu un sectant care viseaza sa ajunga smecher:))
5.   3 Zile de ingrijiri medicale? trimis de
(13 ian 2012, 14:28:14
Voi sunteti siguri ca l-a lovit cu pumnii in zona fetei si a primi doar 3 zile de ingrijiri medicale? Poate cu palma, implicit de la un pumn avea mult mai multe zile, apoi daca erau mai multi.... Ce sa zic cine stie ce a fost acolo intre ei, ei se cunoasteau dinainte oricum, poate e adevarat ca a vrut sa-l faca de bani, poate nu cine stie. In Suceava era practicata metoda asta cu terorizatu copilasilor pentru a scoate banii de la ei, ca se mai practica sau nu, gigikent mai stie....
6.   Cine se aseamana se aduna trimis de
(13 ian 2012, 14:28:48
mie de ce nu-mi cere cimpoies taxa de smecher?sau nu mai sunt copii cu parinti bogati?problema este educatia,caracterul si anturajul........asa ca ...ori cimpoies,ori juravlea............
7.   .... trimis de
(13 ian 2012, 17:40:05
Cata reclama puteti face pe tema asta.Ce tot atat c Juravlea si test prima.Sorin asta e un copil f impertinent.eu nu prea cred ca degeaba la pocnit Cimpa.la cate figuri are juravlea asta mic si a meritato.si in plus se crede si pocait dar e mai tot timpul prin offices's si la pacanele ...si cafenele de fitze de prin sv.el crede ca dak taicasu are bani face ce vrea el prin sv.dak ar fi fost un om modest si nu un figurant nu s ar mai fost legat cimpa de el.voi a ati vazut cum sta juravlea la volan ...laughing) abia dak il vezi:))) nici cel mai smecher om nu ar sta asa....off fitzelea asta .
8.   ... trimis de
(13 ian 2012, 18:33:38
Se pare ca beizadeaua s-a pus cu cine nu trebuie.
Acu' trebuie sa plateasca, dar se para ca tatucu' a intervenit si a mai introdus un jucator in ecuatia lui fiu-su: politia.
Pana la urma cineva o sa iasa jumulit din aceasta afacere. Dar sa nu uitam ca traimintr-o tara in care banu' inca este ochiul draculu'.
9.   Pocaitul si cluburile... trimis de
(13 ian 2012, 19:02:46
E normal sa-i ceara taxa de smecher. De fapt e taxa de intrare a pocaitului in cluburi. Daca mergi la el la biserica...nu trebuie sa cotizezi? Ca vin aia cu japca, cu castronul la tine....si te obliga sa donezi la smecherii lor. Dupa cum zice si in biblie....ochi pt ochi si dinte pt dinte. Bravo Cimpoies!
P.S. nu-l cunosc pe cimpoies, asta daca ma acuza cineva de partaj....
9.1  RE: Pocaitul si cluburile... trimis de
(13 ian 2012, 19:40:24
Hai c-ai zis-o! Vin aia cu castronul...Se numeste colecta, desteptule, si e pentru cheltuielile zilnice, caldura, curatenie si ce mai trebuie bisericii. Daca nu ai, nu dai, ca nu te obliga nimeni. Ma rog, alta e situatia la ortodocsi, ca popii vostri nu se misca un pas fara bani. Ti-ai gasit si de ce sa te iei acim. Care e legatura dintre articol si ce aberatii zici tu acolo? Hai, sariti toti si injurati-ma ca la asta va pricepeti cel mai bine!
9.2  RE: Pocaitul si cluburile... trimis de
(14 ian 2012, 08:36:21
n-or fi ortodoxii cheie de biserica dar pocaitii sunt niste farisei ..mincinosi..laudarosi..sarlat Se ascund in spatele asa zisei religii ( secte de fapt) dar ei sunt niste diavoli! E de regretat ce a patit baietasul asta ca om, dar e de prefereat sa te feresti de " frati"...nu stii la ce sa te astepti pentru ca mintea prostului e tot timpul odihnita!
10.   FUCK OFF CIMPOI trimis de
(13 ian 2012, 19:40:54
AUZI DOMNULE...DREPT DE SMECHER!!!!DE CAND E SMECHER SI RETARDATUL ASTA UMFLAT CU STEROIZI?PAI DACA ESTI ASA SMECHER DE CE NU TE DUCI LA AL DE NUTU CAMATARU,LA FANE SPOITORU,LA NICU GHEARA SAU LA` MARELE OM DE AFACERI` SUCEVEAN VASILE PUSCASU CA SA LE CERI DREPT DE SMECHER VIERME CE ESTI?AI GASIT NISTE COPII SA LE CERI BANI? ESTI VARZA FRAIERE COCLIT!!!! LA JILAVA CU TINE PADUCHE!!! ACOLO E LOCUL TAU CA FETITA PT BAIETII SI IN TIMPUL ASTA MATA CARE TE-A FACUT SA PLATEASCA DREPT DE SMECHER
11.   Iar poza spune tot trimis de
(13 ian 2012, 20:54:39
daca baiatu tatii umbla smerit si pocait pe la biserica,probabil nu se intalnea cu pocaitul cimpoies
12.   .... trimis de
(13 ian 2012, 21:23:33
pentru toti fraierii ce nu incap de pocaiti: daca tat;su e pocait asta nu inseamna ca e si el pocait, cum nu inseamna ca voi sunteti catolici daca parintii sunt de aceasta religie....
13.   .... trimis de
(13 ian 2012, 22:15:17
pentru toti fraierii ce nu incap de pocaiti: daca tat;su e pocait asta nu inseamna ca e si el pocait, cum nu inseamna ca voi sunteti catolici daca parintii sunt de aceasta religie....
14.   DPIR-SV trimis de
(13 ian 2012, 22:37:38
Baiatu fiului de la t prima are tot dreptul sa fie ,,smecher''cum zic unii pt k in definitiv e smecher pe banii lui si ai familiei lui pentru care muncesc,nu baga mana in buzunarul nimanui sau daca o face,reclamati-l,da nu fiti frustrati si il faceti pocait si de ,,alea''. Cimpoesule,de ce nu vii tu la mine sa-mi ceri dreptul de smecher!?
14.1  RE: DPIR-SV trimis de
(13 ian 2012, 23:09:56
:))) ma faci sa rad Startrek!e smecher pe bani lui???:))))))))))) poate a lui taicasu ca el e zero.El nu stie sa aiba nimic.tot vinde de pe acasa dak poate ca sa aiba bani prin cluburi.stii cum e ... cheltuie in club si banii nu i au!Apropo tu ai auzit cati sau plans care au lucrat pe acolo ca nu le dadeau bani.Au fost dati afara fara motiv.pai is baga bani in contul lui nu la altii care muncesc.Parca nu demult era un scandal cu una dintre balastierele pe care le detine.in fine ... in ziua de azi toti fura.sa nu ne mai ascundem unii de altii,asa e in Romania!
15.   Jeguleeee.... trimis de
(14 ian 2012, 12:15:23
Cimpoies este cel mare fraier de pe pamant...un sclav, un nespalat, un drogat, un sarac obosit si se crede mare smecher, dar de fapt el este varza. Fraiere rade toata lumea de tine si ar fii bine sa mai stai in banca ta. Hai sa iti dau eu dreptul de smecher dar ma tem k ajungi la urgente, BORATULE!!!!! Jegos care esti.....tine minte...UN SMECHER ADEVARAT NU SE ARATA, ARE CASCAVAL PUTERNIC SI STA IN BANCA LUI SI ISI REZOLVA TREBURILE.... dar tu...esti...un rahat mare cu ochelari:))))))
16.   ATENTIE trimis de
(18 ian 2012, 18:27:20
cine smecher? labagiul de Cimpoies care umbla numai drogat si bate copii prin cluburi.Cica smecherii intre ei se considera ceva de genul filmul NASUL......IMI VINE SA RAD CAT DE RETARZI SUNT ACESTI PACALICI,cand au probleme trimit aciuatii de langa ei sa-ti dea neveul.O sa vina vremea cand legile isi vor spune cuvantul si o sa-i stranga pe toti talharii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei