Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2011 - Anul XVI, nr. 291 (4889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadouri

Moş Nicolae le-a adus daruri copiilor din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sosirea lui Moş Nicolae la Rădăuţi a făcut fericiţi mai mult de o mie de copii din municipiu, la o festivitate organizată, într-o după-amiază din această săptămână, de primăria locală. Puţin înainte de orele serii, câteva autocare şi microbuze cu copii au făcut mai multe curse din faţa primăriei locale până la ieşirea din localitate spre comuna Frătăuţi Vechi, unde a fost stabilită o „bază” de lansare a câtorva sute de lampioane ce au fost înălţate către cer, de cei mici.

Lampioanele au purtat mesajele şi dorinţele copiilor către Moş Nicolae şi Moş Crăciun, după cum a afirmat o trupă de copii, elevi în ciclul primar la Şcoala Nr.5 „Bogdan Vodă” din municipiu. Imediat ce a fost lansat ultimul lampion, copiii au fost îmbarcaţi în autocare şi, după o călătorie de cinci minute, au primit confirmarea mesajului lor către Moş Nicolae. În faţa primăriei rădăuţene erau deja aşteptaţi de un „mesager” care le pregătise aproape o mie cinci sute de cadouri.

Disciplinaţi, copiii au coborât în ordine din autocare şi fiecare dintre ei a primit câte o pungă în care erau dulciuri, sucuri şi fructe, la fel şi micuţii care aglomeraseră parcul din zona centrală. Animaţia din oraş s-a domolit târziu, pentru că pe aleile flancate de ghirlande cu becuri multicolore şi de brazi împodobiţi de sărbătoare s-au plimbat copii, părinţi şi bunici, care au stat la rând pentru a se fotografia cu Moşul pe schiuri care „stă de veghe” în apropierea chioşcului de lemn din parcul central.

 

Olărean: E posibil să mai organizăm unele surprize pentru rădăuţeni

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, administraţia locală a pregătit o serie de manifestări.

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a declarat: „Mă bucur că la festivitate a participat un număr mare de copii şi că am reuşit să le oferim cadouri din partea Moşului. Pot spune că municipiul nostru arată destul de bine, că aleile din parcurile ornate de sărbătoare sunt în permanenţă aglomerate de cei mici, la fel şi zonele unde am instalat pomi de Crăciun. Pentru perioada sărbătorilor am pregătit o serie de manifestări, aş aminti concertul de colinde de Crăciun din 15 decembrie, apoi pe 18 decembrie concertul de la Catedrală, manifestare care deja a intrat în tradiţie, pe 22 va fi un concert de sărbători susţinut de Filarmonica din Botoşani, iar pe 30 decembrie va fi Festivalul de datini şi obiceiuri. Încă nu am definitivat programul, dar e posibil să mai organizăm unele surprize pentru rădăuţeni”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Nicolae le-a adus daruri copiilor din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moş Nicolae le-a adus daruri copiilor din Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 dec 2011, 12:43:17
Ma intreb de ce oare numai primaria prezinta interes pentru "monitoristi" nu si alte fapte caritabile realizate in acea urbe? Trebuie sa promovati doar anumite persoane?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei