Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2011 - Anul XVI, nr. 291 (4889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Anomalii UCL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O anume stare de perplexitate persistă încă după această ultimă etapă a grupelor Ligii Campionilor. Nici nu ştiu care anomalie merită mai multă atenţie. Probabil că lui Manchester i-a plăcut atât de mult pe Arena Naţională încât şi-a propus să revină cu ocazia finalei Ligii Europa, altfel nu se explică această splendidă prăbuşire de la Basel. Măcar va avea prilejul să-şi ia revanşa faţă de Manchester City, şi ea coborâtă la nivelul doi european. Dacă la meciul de la Basel îmi dădea cineva dubla X2 şi-mi spunea să dorm liniştit că Manchester lucrează pentru mine, nu mi-ar fi sunat deloc a escrocherie tip FNI.

Apoi, scenariul în urma căruia a fost eliminată Ajax mi se pare extrem de pervers. Fiind mare amator de paradoxuri, semnalasem unui coleg o anume situaţie: dacă Ajax-ul pierde în faţa Realului cu 3-0 şi Lyon bate cu 4-0 la Zagreb, cele două ar fi la egalitate perfectă – de puncte, golaveraj, goluri marcate, meciuri directe. În acest caz probabil că ar fi mers mai departe Lyon, datorită coeficientului UEFA superior. N-a fost să fie chiar aşa, deşi jumătate de condiţie se îndeplinise, fiindcă francezii i-au masacrat efectiv pe croaţi, marcând cu două goluri mai mult decât le trebuia. Ştiu ce s-a speculat, nici nu cred, nici nu resping, dar ceea ce e mai revoltător e felul cum un tuşier-grămadă le-a scos două goluri lăncierilor de pe tabelă!

Şi, ca să ne convingem cât de parşiv e acest sport, echipa din Franţa care avea cele mai mari şanse de calificare înainte de ultima etapă, chiar şi peste ale lui Marseille, mă refer la Lille, a ratat calificarea pe terenul şi pe mâna ei. Orice calificare! Fiindcă n-a fost în stare s-o bată pe Trabzonspor, n-a prins nici măcar primăvara de pe locul 3. Un singur gol-goluţ al lui Lille ar fi făcut inutilă victoria ruşilor de la ŢSKA la Milano şi ar fi dus-o în optimile Ligii Campionilor. Aşa, a rămas să se ia de mână cu Oţelul, ca între codaşe. Deşi parcă nu-i acelaşi lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anomalii UCL.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Anomalii UCL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei