Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2011 - Anul XVI, nr. 291 (4889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gest

Tinerii PD-L din municipiul Suceava au donat sânge pentru a ajuta bătrânii din azilul de la Bogdăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii democrat-liberali din municipiul Suceava nu fac doar politică, ci sunt implicaţi şi într-o serie de acţiuni cu profund caracter umanitar. Una dintre acestea s-a consumat recent şi a avut ca finalitate sprijinirea bătrânilor de la azilul din Bogdăneşti.

Acţiunea a început însă la Centrul Judeţean de Transfuzii, acolo unde 40 de tineri democrat-liberali de la organizaţia municipală Suceava, în frunte cu preşedintele Alexandru Salup, cu prim-vicepreşedintele Ilie Duca, secretarul general Ciprian Creţu, secretarul general adjunct Cristian Sapariuc şi vicepreşedinţii Gabriel Rîşca, respectiv Dinu Arminici au donat fiecare câte 450 de ml de sânge.

Cu cele aproximativ 300 de bonuri de masă în valoare de nouă lei fiecare primite în urma acţiunii de donare de sânge, la care au mai adăugat şi fonduri proprii, tinerii PD-L-işti de la Organizaţia Municipală Suceava au cumpărat alimente, fructe şi legume pe care le-au donat azilului de la Bogdăneşti, acolo unde trăiesc 130 de bătrâni, din care 30 sunt imobilizaţi la pat.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava de Tineret a PD-L, Alexandru Salup, a declarat: „Am fost foarte bine primiţi de bătrânii din azil, aceştia fiind foarte bucuroşi să vadă că cineva le trece pragul. Am rămas la rândul nostru foarte impresionaţi de aceşti bătrâni, de poveştile lor de viaţă şi cred că între noi s-a creat o legătură sufletească”.

Alexandru Salup a ţinut să precizeze că nu este pentru prima dată când tinerii democrat-liberali sprijină bătrânii de la azilul din Bogdăneşti, amintind că la acţiunea precedentă a participat şi liderul judeţean al PD-L, Gheorghe Flutur.

Alexandru Salup a mai spus că tinerii democrat-liberali vor continua să fie alături de cei care au nevoie de o mână de ajutor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii PD-L din municipiul Suceava au donat sânge pentru a ajuta bătrânii din azilul de la Bogdăneşti.
 Vizualizări articol: 1641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii PD-L din municipiul Suceava au donat sânge pentru a ajuta bătrânii din azilul de la Bogdăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e adevarul trimis de
( 9 dec 2011, 11:29:33
am donat sange pentru ca nu am bani cu ce sa ma descurc de sarbatori........nu de mila batranilor
2.   * trimis de
( 9 dec 2011, 11:34:39
Dar .. sângele portocaliu nu-i “picur de otravă” ?
Dincolo de vrăjeala de imagine .. e şi "toxică" ( cumva )happy
Dacă societatea din cauza PDL-ului e bolnavă
Atunci .. câţiva stropi de sânge cu ce-o poate “vindeca” ?

2.1  RE: * trimis de
( 9 dec 2011, 13:19:41
bai limbistule ia zi matale daca tot esti asa de destept ce a facut organizatia municipala TSD suceava in frunte cu presedintele ei semianalfabet care nu a luat bacul decat la a doua sesiune si atunci cu greu ....pentru oricine din suceava ...... astia de la pdl macar au facut un gest frumos.... banii i-au donat unui azil de batrani ..... astia ai vostrii nu au facut decat sa sara coarda in parc in centru si sa se joace cu baloane. RUSINE NESIMTITILOR!!!
2.2  RE: * trimis de
( 9 dec 2011, 13:25:19
si apropo de saritul corzii ..... ati facut desteptilor mare team building si i-ati pus pe copchii aia sa sara coarda in parc acolo..... sa va spun un secret .... casa faci un team building iti trebuie in primul rand "team"ceea ce la voi lipseste cu desavarsire.... aveti acolo trei pusti si doua pustoaice ce se intalnesc odata pe saptamana sa vorbeasca ce au facut la scoala in timpul saptamanii..... vreau sa vad si eu acolo niste oameni valorosi cu care poti purta o discutie tet-a-tet ..... nu niste copii ,pe care voi ii manipulati dupa bunul plac si dupa alegeri le dati cate un sut in fund la fiecare in parte.
2.3  RE: * trimis de
( 9 dec 2011, 17:24:20
ba ABCDAR, du-te ma baiatule la un control ceva!!!sau cel putin lasa-te ma copile de comentarii,k asa nu vedem cat esti de......!!!!
2.4  RE: * trimis de
(10 dec 2011, 20:55:20
Cortez nu e frumos sa vorbesti asa...sad.
1.Daca se simte "destept" presedintele ?
2. oricum il va schimba cu flacaul ala "Big Mac + Coca Cola" cand se creste mare... la ani ma refer.(porcu ala imens si libidinos ca si Presedintele mare )
3. Acolo la PSD toti sunt "destepti" numai ca fiecare in functie de grad.
4. Eu sunt vames si vamu.esc, mai PSdeilor

2.5  RE: * trimis de
(12 dec 2011, 11:39:14
bai curjoace (doamna pm-sii), tare mai esti frustrat creatura ordinara si rapanoasa ce esti ! buhai imputit de hoiturile pe care cari dupa tine
2.6  RE: * trimis de
(12 dec 2011, 19:49:53
Gabrela da ce esti asa frustrat ? Ai uitat ca eu vamu.iesc bai psdei
3.   Intrebare... trimis de
( 9 dec 2011, 13:36:20
Daca tinerii n-ar fi fost din PDL, tot i-ati fi prezentat ca pe niste salvatori?
3.1  RE: Intrebare... trimis de
( 9 dec 2011, 14:16:07
Buna intrebare...articolele viitoare in gen va vor da raspunsul cu sigurantawinking
4.   COMPLETARE trimis de
( 9 dec 2011, 14:15:37
BIETII BATRANI,NU AU DESTUL DE SUFERIT? SPERAM CA NU E VORBA ,DIN NOU DE VREUN CLUB,,BINEFACATOR!
5.   Rusineee trimis de
( 9 dec 2011, 16:44:20
era intr-adevar un "gest facut din suflet" daca nu era facut doar pentru presa. asa e doar un simplu "gest de campanie" ! caricaturilor , nu va votez !
6.   .... trimis de
( 9 dec 2011, 17:27:28
inainte sa lasati un comentariu ganditi-va la batranii acestia....la conditiile de trai de acolo....si apoi.....
6.1  RE: .... trimis de
( 9 dec 2011, 18:50:12
si Lungu si Flutur sunt in BPN al PDL astfel incat au participat (votat) DIRECT pentru taierea de salarii si pensii in 2009-2010 , te intreb DORIN08 : cum s-au gandit atunci la batranii din Romania ? daca esti prost de ce nu taci din gura caci , uite .....te-ai deconpirat!
6.2  RE: .... trimis de
( 9 dec 2011, 23:40:50
ba baiatule(basescu).... asa prost cum sunt macar am un liceu facut si.....sa-ti spun un lucru.....pe mine nu ma intereseaza politica,culorile, ci gestu' in fine, care l-au facut acesti tineri!!!!!dar nu trebuie sa-mi spui, tu esti un USL-ist ofticat!!!si inca ceva....tu ai facut un asemenea gest vreodata????sa mergi la un azil, la un batran.....vai de educatia ta....
6.3  RE: .... trimis de
( 9 dec 2011, 23:44:24
si inca ceva....controleaza-ti vocabularu'.Dupa cum spuneam, totul depinde de EDUCATIE!!!!
7.   ? trimis de
( 9 dec 2011, 19:21:51
Mie imi place fraza de la inceput cum ca nu fac numai politica. Si-i pun o intrebare autorului: daca asta nu e politica ci un "profund gest umanitar", de ce au mai dat in presa?
8.   ... trimis de
( 9 dec 2011, 20:29:10
Chiar era necesar sa se precizeze ca erau PDL-isti ?
9.   Comentariu trimis de
( 9 dec 2011, 20:45:26
Nu va mai certati atat pe seama subiectului asta . DACA FIECARE AR FACE UN GEST CA ACESTA SIGUR AR FI O ROMANIA MAI BUNA ! BRAVO ORGANIZATIEI ! SA VAD SI PE CEI DE LA USV SA FACA ASA CEVA SI JOS PALARIA ! NU STITI CATA NEVOIE DE SANGE ESTE ! SANGELE ASTA PDL-IST AR PUTEA SALVA O MANA LA UN USV-IST !! POATE DOAMNE FERESTE SE INTAMPLA CEVA UNUI DRAG SI IL SALVEAZA UN TANAR PDL-IST ATUNCI CE FEL DE ACTIUNE E ?? BUNA SAU REA ??
10.   Fraieri... trimis de
( 9 dec 2011, 22:25:49
rusine... sa va fie rusine cei care criticati aceasta actiune de binefacere.. si umanitara ca nu conteaza culoarea politica pt a face asa ceva... dar se pare ca doar pe cei din PDL i-au dus capul si sufletul ca sa duca la bun sfarsit asa un proiect pe cand ceilalti "smecheri" stiu doar sa critice...
inca odata RUSINE!!!
10.1  RE: Fraieri... trimis de
(10 dec 2011, 08:14:48
Pe cind o donare de sperma? sper ca nu e tot portocalie? Rusine...:)) Inca o data rusine..:)).....De salutat actiunea de binefacere...dar culoarea portocalie scade numarul de leucocite din singe...
11.   Comentariu trimis de
(10 dec 2011, 01:30:50
astia/s masochisti. nu/i lasa pe batrani sa traiasca da nici sa moara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHINUITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei